Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Saski Dona Karşı Uyardı

18-02-2015 23:36:18 - AKYAZI
Saski Dona Karşı Uyardı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) sıfırın altına düşen hava sıcaklığı sebebiyle tüm aboneleri sayaç ve su tesisatlarını korumaları konusunda uyardı.

Özgür Adımlar
SASKİ’den yapılan açıklamada, açıkta bulunan su tesisatları soğuk hava ile temas etmeyecek şekilde kapatılması veya yalıtım malzemesi ile izole edilmesi gerektiğini bildirdi. Açıklamada şu uyarılarda bulunuldu: “Donan sayaç ve tesisata ise hiçbir şekilde ateş tutulmaması, sıcak su dökülmemesi gerekmektedir. Gerekli tedbirlerin alınmaması halinde soğuğa karşı hassas olan su sayaçları kullanılamaz hale gelebilir. Sayaçların; kalın yün kumaş, boru kılıfı, izocam gibi parçalarla sıkıca sarılarak muhafaza altına alınmalı, ayrıca varsa muhafaza sandıkları da talaşla doldurulmalıdır. Sayaç donmaları ve sayaç bağlantıları ile vanalardan su sızmalarına karşı dikkatli olunmalıdır. Abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için su sayaçlarını uygun şekilde korumalarını tavsiye ediyoruz.”
Marmara Göz
Saski Dona Karşı Uyardı
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-02-19 10:20:23

Akyazı şebeke suyunun 4. sınıf içilemez derecesinde olduğunu biliyor muydunuz.? İnanmıyorsanız ölçtürün. birde üstüne zam koydunuz Akyazı gibi bir yer de en dandik suyu biz kullanıyoruz.

1
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden