Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Sakarya Emitt 2011

2011-02-10 00:00:00
3569 OKUNMA

Mehmet TAŞTAN

10 – 13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta düzenlenen 15. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katılacağız…
10–13 Şubat 2011 tarihleri arasında, TÜYAP Beylikdüzü
Fuar ve Kongre Merkezi’nde 10 salonda birden gerçekleşecek fuar Ekin ve ITE
Grup tarafından düzenleniyor. EMITT’e bölge kalkınma ajanslarının yanı sıra
Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri,
Havayolu şirketleri, İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, beldeler ve 60
Ülkenin Turizm Bakanlıkları ve temsilcilikleriyle birlikte tur operatörleri,
Oteller, havayolu ve kruvaziyer şirketleri ile turizme yönelik ürün ve
Hizmetleri olan kuruluşlar katılıyor
Düzenlenen 2011 EMITT Fuarına Sakarya ilimiz, Kocaeli, Düzce, Bolu ve Yalova illeri birlikte katılıyor. Bu yıl Doğu Marmara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda bölgesel tema destinasyonu ile ortak bir katılım gerçekleştirilecek. İlk defa il ilçe bazında tanıtımlar değil de tematik turizm eksenine göre tanıtımlar yapılacak. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, seyahat acenteleri yaptıkları ziyaretlerde beş ilde bulunan bütün turizm aktivitelerini de bu tabloda görmüş olacaklar.
10. Holde diğer illerle birlikte stand açacak olan Sakarya ilimiz, ilimizin doğal güzelliklerini ve kültürel özelliklerini bu fuarda tanıtmış olacak.
İlimiz denizi, kumsarı, gölleri, nehirleri, yaylaları ve kaplıcaları ile hem spor turizmi hem de termal turizm için son derece cazip bir destinasyon olduğunu EMITT Fuarı aracılığıyla tüm dünyaya duyurmuş olacak.
Sakarya yaylaları, Karasu Acarlar longozu, Karasu Maden deresi ve şelalesi, Karasu-Kocaeli kumsalı, Adapazarı Poyrazlar Gölü ve Adapazarı Saklıgöl gibi doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi zenginliğini de EMITT’e taşıyacak. Sakarya, Adapazarı Justinianus Köprüsü, Tarihi Taraklı Evleri ve Geyve gibi Osmanlı dönemi yerleşim yerlerindeki geleneksel yaşam tarzları ve Hendek Bayraktepe gibi tarihi mekânlar, termal turizmde Kuzuluk Kaplıcaları’nı dünya turizminin ilgisine, bilgisine ve dikkatlerine sunacak.
Bizde Kuzuluk Belediyesi ile birlikte beldenin ve Kuzuluk Kaplıca Evlerinin tanıtımı için dört gün boyunca EMITT turizm fuarında olacağız. Yer aldığımız destinasyon içerisinde ümidimiz Sakarya Turizmine katkı sağlamak.
Hep söylüyor ve yazıyorum ilimizde yaşarken ilimizin turizm değerlerini bilmeyen, gidip gelmeyen, görmeyen birçok insan var. Aslında EMITT fuarı için yapılan bu çalışmalar ve değerler sizlerinde görmesi için bulunmaz bir fırsat. İmkân bulursanız senede bir kerede olsa bu fuarı mutlaka ziyaret edin derim.
Geçtiğimiz yıl bu fuarı ziyaret sonrası yaptığımız bazı eleştiriler birileri tarafından da fark edilmiş olacak ki bu yıl bir konsept değişikliğine gidildi. Bu yıl yapılan hazırlıkların daha da organize olduğu gözüküyor. Fuar sonrası tekrar bir değerlendirme yaparız.

Fırsat bulup gelirseniz sizleri standımıza bekleriz.


Haftaya görüşmek üzere…

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Otomobil takla attı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup