10 K Grup
Ellidört Park

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ve Ekibi Misafirimizdi

17-03-2015 12:53:31 - AKYAZI
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ve Ekibi Misafirimizdi

Akyazı ‘ya yeni yatırımlar ve yeni projeler hedefleyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Zeki Toçoğlu ve kurmayları ile birlikte Akyazı’da misafir oldular.

Özgür Adımlar

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Kurmay ekibi tarafından Akyazı’ya yapılan ziyaret kapsamında Akyazı Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda, Akyazı’mızda yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlar değerlendirildi.
Başkan Toçoğlu, Akyazı’nın standartlarını yükseltecek 3 yeni projenin sözünü verdi. Toçoğlu, “Yerel Seçimler öncesinde sözünü verdiğimiz Akyazı Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmalarımızı başlatıyoruz. Ayrıca Akyazı’ya modern bir ilçe terminali inşa edecek, belediyemize ait 11 dönümlük arazi üzerinde ise ilçemize yeni bir yaşam alanı kazandıracağız” dedi.
Akyazı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları, Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, Mustafa Tonyalı ,  AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora, belediye meclis üyeleri ile Büyükşehir, SASKİ ve Akyazı Belediyesi bürokratları da katıldı.
Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet elini tüm ilçelere ulaştırdıklarının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Kısa süre içerisinde Akyazı’ya önemli hizmetler kazandırdık. SASKİ tarafından başlatılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemize müjdesini verdiğimiz sentetik saha ve spor tesisiyle ilgili de gerekli adımları en kısa süre içerisinde atıyoruz. Hizmet sınırlarımızın genişlemesi ile birlikte tüm ilçelerimiz Büyükşehir hizmetleriyle buluşuyor. Bu konudaki çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.
Başkan Zeki Toçoğlu, “Daha önce Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan ile ilçe belediyemize ait 11 dönümlük arazi üzerinde yeni bir yaşam alanı inşa edeceğimizi duyurmuş, proje kapsamında içerisinde yürüyüş parkurları, spor ve piknik alanlarının yer aldığı bir tesis inşa edeceğimizi ifade etmiştik. Şehir Merkezi’ndeki Kent Park Projemizin bir benzerini Akyazı’da hayata geçiriyoruz. 11 dönümlük arazi üzerinde hayat bulacak projemiz Akyazılı hemşerilerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan olacak. Yeni sosyal tesis üzerindeki çalışmalarımızı da kısa süre içerisinde başlatıyoruz” dedi.
Öte yandan; İlçe ulaşımında önemli yeri olan Selahiye, Çatalköprü ve Bedil Kazancı Köprüleri’nde gerekli iyileştirme çalışmalarının da kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, Akyazı’da hayata geçirilecek yeni bir projenin daha sözünü verdi. Toçoğlu, “İnşah Yerel Seçimler öncesinde sözünü verdiğimiz Akyazı Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmalarımızı başlatıyoruz. İçerisinde kütüphane, kafeterya, konferans salonu ve diğer sosyal mekanların yer alacağı merkez Akyazılı gençlerimizin yeni buluşma adresi olacak” ifadelerini kullandı.
Bu arada; Akyazı İlçe Terminali ile ilgili gerekli hazırlıkların yapıldığına da vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Hamdolsun altyapı ve üstyapıda Akyazı’ya daha da değer katacak çalışmalarımız ve yeni projelerimiz söz konusu. İnşah ilçe belediyemiz ile Akyazı’ya ilçe terminali kazandırma konusunda da çalışma başlattık. Yer tahsisinin tamamlanmasının ardından ihale hazırlıklarımız başlayacak. Kısa süre içerisinde Akyazı’ya modern bir ilçe terminali kazandıracağız. Yeni projelerimiz Akyazı’ya hayırlı olsun.”
Kuzuluk Mahesi’nin uzun vadede içme suyu sorunu yaşamaması için yatırımların devam ettiğini açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ise, “Geçtiğimiz yıl Kuzuluk Mahemizin su yetmezliği sorununu çözüme kavuşturmak için derin sondaj çalışmaları yaptık. Hamdolsun bu sayede üst katlara daha bol su ulaştırdık. İnşah şimdi de bölge için yeni bir içme suyu projesini hayata geçireceğiz. Bıkaya Barajı ile entegre olacak proje ile bölgeye 7,5 kilometre içme suyu hattı ve 700 metreküplük Kuzuluk İçme suyu deposu inşa edeceğiz. Projemiz kısa süre içerisinde ihaleye çıkacak ve ardından süratle çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
Biz de Akyazı’mıza yapılacak olan yatırımlar için yöneticilerimiz ile birlikte tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bilindiği üzere geçtiğimiz yaz aylarında ilçemizde de etkili olan sel felaketinin izlerini Büyükşehir Belediyemiz ile kısa süre içerisinde sildik. Yine geçtiğimiz ay etkili olan şiddetli kar yağışının ardından Büyükşehir ve ilçe belediyemiz ortaklaşa hareket ederek, hemşerilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Akyazı’mızın standartlarını yükseltecek yeni hizmetler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı ve üstyapıda önemli projeler hayata geçirilecek. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ilçemizde hayata geçirilen ve planlanan yatırımlar için teşekkür ediyoruz.

Güven Yapı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ve Ekibi Misafirimizdi
Ürdüç
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ve Ekibi Misafirimizdi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ve Ekibi Misafirimizdi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ve Ekibi Misafirimizdi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ve Ekibi Misafirimizdi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-03-18 15:32:00

resimler her zaman güzeldir orda olduğunu gösterir ama sonuç resmi nedense çıkmaz acaba o an makina mı bozulur merak ettim :)

0
-0
10 yıl önce2015-03-17 23:32:34

akyazıya hizmet isdiyoruz halen olduğumuz yerde sayıyoruz vaat değil işyap başkan zaden bu makamı bir daha görmen imkansız

0
-1
10 yıl önce2015-03-17 22:24:31

Akyazı sizi sevmiyor ve istemiyor Sayın Toçoğlu ! Sakarya'nın üvey evladı Akyazılılar. Eserlerinizle övünmeden önce Akyazı'nın düzensizliğini ve pisliğini görmenizi isteriz. ( vatandaş kemal)

0
-1
10 yıl önce2015-03-18 12:03:00

akyazıya hizmet isdiyoruz halen olduğumuz yerde sayıyoruz vaat değil işyap Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Zeki Toçoğlu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...............

0
-0
10 yıl önce2015-03-17 19:12:06

Bu dizi Das dizisi gibi oynat oynat dur izleyen olursa tabi

0
-1
10 yıl önce2015-03-18 10:20:41

kanalizasyon sorununu hala çözemedik.

0
-0
10 yıl önce2015-03-17 17:28:53

SEÇim mi var yoksa..!!!

0
-1
10 yıl önce2015-03-17 15:29:38

süt fabrikası arkasındaki sokakta ikamet etmekteyim.akyazıda mevcut kanalizasyon evime 80 metre kala bitti.Saski akyazı sorumlusu mustafa aksakal bana en kısa zamanda kanalizasyon en kısa zamanda gelecek dedi.hasan akcan o zaman muhalefette idi yaşar yazıcı zaten ilgilenmediydi rüstem beyin telefonuna ulaştım duumu izah ettim.bana yazı ile bildir dedi onuda yaptım.2014 de hasan akcan belediye başkanı oldu.saskiye defalarca müracatımda elim boş döndüm ilgileneceklerine söz verdikleri halde halaa bir ses yok anlaşılıyorki koltuğa oturana kadar herkes he tamam kotuğa oturunca laylaylom.gerek büyükşehir ve gerekse akyazı belediyesinden düzgün bir hizmet anlayışı kimse beklemesin hep yüzeysel iş yapıyorlar.

1
-0
10 yıl önce2015-03-17 13:50:09

MAKAMDA AĞIRLAMAYIN SOKAKLARI VE MAHALLE ARALARINI GEZDİRİNDE ÇEKTİĞİMİZ REZİLLİĞİ GÖRSÜN RESMEN BATAKLIK YAPTINIZ YOLLARI.

4
-0
10 yıl önce2015-03-17 13:31:38

seçim mi var ne ya.taahhut veriyorlar.seçimden sonra unutulur bo toplantı.

1
-1
10 yıl önce2015-03-17 13:17:47

Başkan yeni yapilacak arıtma tesisi hakkında açıklama yapmıyor yer sahiplerine 6 binlira yatirmışlar hesaplara kendileri daha fazla gösterip parayı alacaklar galiba yazikya bu yeri akpylede görüşüyorum yolsuzluk var gene halk bankasında akyaziya hizmet gelmesin

2
-1
10 yıl önce2015-03-17 14:22:57

TOÇOĞLU VE SEÇİM VAAT EKİBİ...

0
-3
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks