YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Saadet Partisi Akyazı İlçe Teşkilatı Basın Açıklaması

28-02-2015 17:54:01 - AKYAZI
Saadet Partisi Akyazı İlçe Teşkilatı Basın Açıklaması

Bazı basın yayın organlarında yer alan ''Dava Adamı Unutuldu mu?'' Başlıklı yazıda Merhum Liderimiz Prof Dr. Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü olması nedeniyle anma programı düzenlenmemesi ile alakalı olarak bazı değerlendirmelerde bulunulmuştur.

Hardal Burger Akyazı

 Bu değerlendirmelere cevaben bu basın açıklamasını yapma gereği hasıl olmuştur.


Öncelikle bu hassasiyetten ötürü yazıyı kaleme Alan sayın  Sezai Yolcu oğluna teşekkür ediyoruz.

Ülkemizin yetiştirdiği Çok değerli Bilim ve Siyaset Adamı Hareketimizin kurucusu Merhum Hocamıza Allah'dan rahmet diliyor Mekanının cennet makamının Ali olmasını niyaz ediyoruz. Yolunun takipçileri olarak onu unutmamız asla söz konusu olamaz. Bizzat şekillendirdiği Milli Görüş fikriyatı doğrultusunda mücadelesini sürdüren Saadet Partililer olarak sadece vefat yıl dönümlerinde değil her çalışmamız da her programımız da kendisini hayırla yad ediyor dualar ediyoruz.

Hocamızın vefat yıl dönümü dolayısı ile Başta genel merkezimiz olmak üzere birçok Milli Görüş kuruluşu tarafından programlar tertip edilmektedir. İl merkezimizde 27 şubat 2015 tarihinde Orhan camiinde kuranı kerim tilaveti ile bir program icra edilmiş 28 şubat 2015 tarihinde ise Orhan gazi kültür merkezinde saat: 19:30 da anma programı icra edilecektir.
Program yoğunluğu nedeniyle vefat yıl dönümünde İl merkezlerinde programlar icra edilecek İlçe merkezlerinde ise mart ayı içerinde programlar icra edilecektir.

Akyazı ilçe Teşkilatı olarak Mart Ayı içerisinde Erbakan Hocamızı Anma ve İslam Birliği konulu bir program icra edeceğimizi bilginize sunarız.

Saadet Partisi Akyazı İlçe Teşkilatı.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-03-10 20:33:23

saadet partisi meclise girmek istiyosa bağımsız aday çıkarsın ortaya 3 oy var bizde 2 akp 1 mhp 3 oy saadet partisine bu şeçimde

0
-0
10 yıl önce2015-03-01 09:27:06

Yeter artık, SAADET iktidara gelsin.

7
-0
10 yıl önce2015-02-28 20:59:45

Helal size. Davasına liderine bağlılık budur.

5
-1
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks