10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Saadet Partisi Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

19-01-2015 09:36:24 - AKYAZI
Saadet Partisi Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Akyazı İlçe Divan Toplantısı 18.01.2015 tarihinde kalabalık bir katılımla Parti Teşkilat Binasında Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr Latif Öztek ve Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım’ında katılımıyla gerçekleşti.

Hardal Burger Akyazı

İlçe Başkanı Selman Demirtaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan divan toplantısına daha sonra il başkanı Eyüp Yıldırım’da kısa bir konuşma yaptı , akabinde divana raporların okunması ile devam edildi. Sırasıyla gençlik kolları adına Kerim Işık teşkilat adına Ahmet Bayrak ve Kadın kolları sorumlusu Hasan Ayyıldız aylık faaliyet raporlarını divana sundular. En son kürsüye konuşmacı olarak gelen genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek Paris'tek i terör saldırıları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öztek: “Saldırıyı gerçekleştirenler sağ ele geçirilmeli, perde arkasında kimlerin olduğunun mutlaka ortaya konulması gerekirdi”
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Latif Öztek, Paris’teki terör saldırılarına ilişkin, “Saldırıyı gerçekleştirenler sağ ele geçirilmeli, perde arkasında kimlerin olduğunun mutlaka ortaya konulması gerekirdi” dedi.

Öztek, partisince kent merkezindeki kafede düzenlenen basın toplantısında, Paris’te haftalık mizah dergisi Charlie Hebdo‘ya yapılan saldırıda 12 kişinin yaşamını yitirdiğini anımsattı.

Saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin ölü ele geçirildiğini kaydeden Öztek, “Saadet Partisi olarak bu tip saldırıları hiçbir zaman tasvip etmedik, bunu da etmiyoruz. İki kişinin ölü ele geçirilmesini de doğru bulmuyoruz. Saldırıyı gerçekleştirenler sağ ele geçirilmeli, perde arkasında kimlerin olduğunun mutlaka ortaya konulması gerekirdi” ifadesini kullandı.

Öztek, son 10 yılda Müslüman coğrafyasında milyonlarca insanın öldürüldüğüne işaret ederek, şunları dile getirdi:

“Bunlar öldürüldüğünde hiç kimsenin sesi çıkmadı ama Paris’te öldürülen 12 kişi için tüm dünyadan devlet başkanı seviyesinde olmak üzere katılımlar oldu. Geçen hafta Paris’te yürüyüş düzenlendi. Bu yürüyüşe de Türkiye‘den Başbakanımız Ahmet Davutoğlu katıldı ve İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu ile aynı safta yürüdüler. Bunu da hepimiz görmüş olduk. Bu yürüyüşün ardından Hazreti Peygamberimiz’e hakaret içeren derginin basılması, tahrik ve provokasyona yönelik hareketlerdir. Bu da Batı’nın yüzünü göstermesi açısından çok ibret vericidir.”

Türkiye gündemindeki en sıcak konunun dört eski bakanın Yüce Divana gönderilmemesi kararı olduğunu savunan Öztek, bakanların, şüpheye mahal bırakılmaması için mutlaka Yüce Divanın huzuruna çıkarılması gerektiğini söyledi.

“Bu süreç yaşanmayacak olursa şüpheler devam edecek” diyen Öztek, “Bakanlar, toplum vicdanında aklanmamış olacaklardır. Söylenecek şu olur:  ‘AK Parti, bakanlarını Meclisteki çoğunluğuyla aklamış olur.” Bunu, AK Partililerin de birçoğunun tasvip etmeyeceği kanaatindeyiz. İnşah bu, AK Parti‘nin değil, Anayasa Mahkemesinin aklamasıyla olur” şeklinde konuştu.

Ömer Dere

Ürdüç
Saadet Partisi Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Marmara Göz
Saadet Partisi Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Saadet Partisi Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Saadet Partisi Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Saadet Partisi Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-01-19 16:47:51

SON MOHİKANLAR

0
-0
10 yıl önce2015-01-20 12:24:22

Bir Akp Li Olarak bir kez daha anladım ki yanlış yapıp hasan hocaya oy verdik akp die verdik hata etttik başkan seni sevioruz küçücek gençlik

2
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup