YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Ramazan Bayramı Protokolun Katılımıyla Kutlandı

28-07-2014 13:08:11 - AKYAZI
Ramazan Bayramı Protokolun Katılımıyla Kutlandı

Akyazı’da Ramazan bayramı kutlaması bayramın birinci günü saat 10-00 da Akyazı kaymakamı Kamuran Mustafa Bı ve Belediye başkanı Hasan Akcan’ın ev sahipliğinde Kenan Sofuoğlu Aile parkında yapıldı.

Özgür Adımlar

Bayram töreninde birer konuşma yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve ilçe kaymakamı Kamuran Mustafa Bı, tüm İslam âleminin ve Akyazılıların bayramını kutladılar.

Bayramlaşma töreninde kahrolsun israil yaşasın Filistin ve bütün Müslümanlar diyen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Çok şükür bu bayramı da eşimizin çocuğumuzun yanında kutlamayı kabul etti. Fakat bizim gibi rahat ve huzur içerisinde bayramını kutlayamayan İslam coğrafyasındaki Müslüman din kardeşlerimize rabbim yardım ve kolaylık vermesini diliyorum. Allah hepsinin ve hepimizin yardımcısı olsun. Bayramlar dargınların barışması insanların Kaynaşması arkadaşlığın ve dostluğun pekişmesi için önemli günler. Tabii biz bunları söylerken benim olduğu gibi sizlerinde İçimizin yüreğimizin yandığına eminim. Bundan dolayı son söyleyeceğim söz kahrolsun israil yaşasın Filistin ve bütün Müslümanlar diyerek hepinizin bayramını kutluyorum dedi.

Bu bereketli günler hürmetine Allah dirliğimizi birliğimizi bozmasın diyen ilçe kaymakamı Sayın Kamuran Mustafa Bı, Bu bereketli günler hürmetine Allah dirliğimizi birliğimizi bozmasın Türkiye önemli ve büyük bir ülke Türkiye güçlü bir ülke olacak ki, tüm İslam coğrafyası da güçlü olabilsin. Bu bayram hürmetine ellerimizi duaya açtığımız zaman ülkemizin dirliği ve birliği için dualarımızı yapalım. Allah hepimizi ve ailesine sıhhat versin bu bayramlar mutlulukla geçsin diyor hepinizin bayramını kutluyorum dedi.

Protokol Kenan Sofuoğlu Aile parkında gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından kaymakam Kamuran Mustafa Bı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile birlikte ilçe Jandarma komutanlığı ilçe Emniyet müdürlüğü Askerlik şubesini ziyaret ederek görev başında bulunanların bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşma törenine Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Bı Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan, Eski belediye başkanı Yaşar Yazıcı. İlçe emniyet müdürü Murat Bal, Ak Parti ilçe başkanı Fevzi Bora MHP ilçe başkanı Ahmet Birinci CHP ilçe başkanı Muzaffer Başer belediye meclis üyeleri ATSO başkanı Z.Şinasi Bayraktar Ticaret Borsası Başkanı A.Şener Bayraktar. Oda başkanları ile köy ve mahe muhtarları katıldı.

Güven Yapı
Ramazan Bayramı Protokolun Katılımıyla Kutlandı
UB Group
Ramazan Bayramı Protokolun Katılımıyla Kutlandı
Ramazan Bayramı Protokolun Katılımıyla Kutlandı
Ramazan Bayramı Protokolun Katılımıyla Kutlandı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-07-31 13:59:03

ABDURRAHİM ATMACAYA OY VERİYORUM. AKYAZI HABERİN PROFİLİNDEN HİÇ ÇIKMIYOR. ÇILGIN İZMİTLİ

0
-0
11 yıl önce2014-07-29 15:06:50

iyi bayramlar geleceğin belediye başkanı Murat Altuntaş olmalı çünkü her ortamda o var.

0
-0
11 yıl önce2014-07-29 00:06:00

halktan kopuk zihniyet ! Yönetimin başına geleyim bu halktan kopuk zihniyete son verip halkın yönetimini tesis edeceğim. O günlerde gelecek

0
-0
Nafaka davasında alışılmışın dışında karar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden