YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Otomobil Kanalizasyon Çukuruna Düştü

11-12-2014 16:15:47 - AKYAZI
Otomobil Kanalizasyon Çukuruna Düştü

Akyazı ilçesi Kuzuluk Mahesinde SASKİ sorumluluğundan iller bankası tarafından yapılan kanalizasyon çalışması için açılan çukura bir otomobil düştü.

Özgür Adımlar

Edinilen bilgiye göre, Akyazı ilçesi Kuzuluk Şose Mahesinde eski Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan zamandan projelendirilerek ihaleye çıkartılıp maliyetini iller bankası tarafından karşılanan ve SASKİ’nin kontrolünde yapımı devam ettirilen kanalizasyon çalışmaları için açılan çukura otomobil  düştü. Meydana gelen olayda her hangi bir yaralı olmazken çukura düşen otomobil çevredeki vatandaşların yardımı ile çukurdan çıkarıldı.
 
Kuzuluk Mahesinde devam eden SASKİ kontrolünde iller bankası tarafından yürütülen  Kanalizasyon çalışmaları için açılan çukurlara herhangi bir önlem alınmaması vatandaşları öfkelendirdi. Vatandaşlar “Kanalizasyon çalışmaları için açılan çukurlar herhangi önlem uyarı işareti olmadan geceleri  bırakılıp gidiliyor. Bu Yollardan otomobil geçiyor çocuklarımız geçiyor. İlla birilerinin malına veya canına zarar mı gelmesi gerekiyor” diye tepkilerini dile getirdiler.

Ziya Özlü / Kuzuluk.com

Güven Yapı
Otomobil Kanalizasyon Çukuruna Düştü
Ürdüç
Otomobil Kanalizasyon Çukuruna Düştü
Otomobil Kanalizasyon Çukuruna Düştü
Otomobil Kanalizasyon Çukuruna Düştü

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-12-12 08:32:49

Daha iki gün önce bir arakadaşım orada çocuklarıyla tehlike atlattı ve ben jandarmayı aradım, jandarma beni büyükşehire yönlendirdi, büyükşehir saskiye yönlendirdi, inatla aramaya devam ettim ve saski yetkilisi bana "şimdi amirlerini arayıp önlem aldırıyorum" dedi. Şimdi bu heriflerin Kuzulukta nerede kaldığı belli, ben gidip niye önlem almadınız diye bağırıp çağırsam Jandarma gelip beni hemen alır, yok kardeşim yok bişeylere önlem almak için illa birisinin canı yanacak bu memlekette adaletine .... T.K.

2
-0
10 yıl önce2014-12-12 14:13:15

SAYIN YETKİLİLER.... Şimdi KUZULUK halkından biri gidip bu saski çalışanlarına bağırıp çağırsa işinizi düzgün yapın dese jandarma gelir o haklı olan vatandaşı götürür değilmi?? peki bizim anlamadğımız durum şu AKYAZI BELEDİYESİ bu yollar için laf edildiğinde şikayet edildiğinde bu bizim işimiz değil saskinin işi deyip geçiyorsunuz peki bu kuzuluk halkının hakkını kim savunacak bu saski denen lanet işletme gerekli önlemleri almıyor peki bu durumu KUZULUK HALKI OLARAK NEREYE ŞİKAYET EDECEĞİZ BİZ NERENİN MAHALLESİYİZ BİZİM HAKKIMIZI KİM SAVUNACAK_????!!!! BU HALK GALEYANA GEİP TAŞKINLIK ÇIKARDIĞINDA HANGİ YÜZLE GELİP SAKİN OLUN DİYECEKSİNİZ_?

1
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup