Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Ortalık Bir Anda Ayağa Kalktı

28-09-2015 12:53:03 - AKYAZI
Ortalık Bir Anda Ayağa Kalktı

Akyazı Yeni Camide küçük çaplı yangın nedeniyle çok sayıda ambulans ve itfaiye gidince maheli tedirgin oldu.

Özgür Adımlar

Edinilen bilgilere göre Akyazı Ada Caddesi Yeni cami semtinde N.G.'ye ait evde çamaşır makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı.
Duman üzerine panikleyen ev sahibi N.G makinaya müdahale ederek yangını büyümeden önlesede fenalaşarak baygınlık geçirdi. Ev sahibin bayıldığı gören komşularının ambulans çağırdığı öğrenildi. Öte yandan çok sayıda kişi itfaiyeyi ev yangını şeklinde arayarak ihbarda bulununca olay yerine 2 itfaiye ekibi ve 2 ambulans yönlendirilmesine neden oldu.  Halk kısa süreli tedirginlik yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı. 112 Ekipleri fenalaşan N.G ye müdahale yaptı.


 

Akgün Restoran Çorba
Ortalık Bir Anda Ayağa Kalktı
Güven Yapı
Ortalık Bir Anda Ayağa Kalktı
Ortalık Bir Anda Ayağa Kalktı
Ortalık Bir Anda Ayağa Kalktı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-09-28 14:22:49

yangın çok büyük olmamasına rağmen 2 tane itfaiye aracı çarşı içinden çok hızlı bir şekilde olay yerine gittiler doğal olanıda buydu çünkü gitmeden ne olduğunu bilemezlerdi,buaraya kadar her şey normal yangın büyük olmadığı için araçların bir tanesi hemen geri döndü ama giderken gittiği gibi aynı hızla geri döndü ne gerek var okadar sürata bugün okulun ilk günü konuralpin giriş saati birine vursa bunun hesabını kim verecek şova gerek yok

9
-1
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden