YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Olay apaçık bir vatana ihanet eylemidir.

29-03-2014 15:07:38 - AKYAZI
Olay apaçık bir vatana ihanet eylemidir.

Akyazı adalet ve özgürlükler platformu 373. Basın açıklaması

Özgür Adımlar

Akyazı Adalet ve Özgürlükler Platformu adına Mazlumder  Akyazı Sözcüsü İrfan Alemdar yaptığı açıklamada “30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kaldı. Maalesef ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin selametini ve halkımızın güvenliğini yakından ilgilendiren konularda illegal dinlemeler yaparak uluslararası medya marifetiyle tüm dünyaya bu bilgileri servis eden haince bir tuzakla karşı karşıyayız. Türkiye’nin kritik bir seçim sürecinden geçtiği, küresel ve bölgesel düzlemde gerginliklerin had safhaya çıktığı bir dönemde gerçekleştirilen bu olayın siyasi, ideolojik, dini veya ahlaki olarak hiçbir şekilde izah edilmesi veya mazur görülmesi mümkün değildir; olay apaçık bir vatana ihanet eylemidir. Ülkeyi idare edenlerin bu ihanet olayının perde arkasının ivedilikle aydınlatılması, faillerin hukuk önüne çıkarılarak yargılanması ve benzer müessif olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri acilen almalıdır.


30 Mart seçimlerine girerken, bölgemizde akan kanı, siyasi istikrarsızlıkları ve küresel güçlerin ülkemiz aleyhine gerçekleştirmek istedikleri tuzakları unutmamalıyız. Son on yılda ülkemizin kaydettiği gelişmeyi, insan hakları ve özgürlükler alanındaki ilerlemeyi gözümüzün önüne getirerek bir tercihte bulunmalıyız. Eski Türkiye mi, yeni Türkiye mi, buna karar vereceğiz. Yanı başımızdaki Suriye’de insanlar özgürlük adına ölüm kalım savaşı veriyor. Mısır’da halk özgürlüğü için darbeci kurşunlarına göğüs geriyor. Yemen’de, Ürdün’de, Cezayir’de Müslüman halkların özgürlük  arayışları sürüyor. Bütün bunların bizim için bir anlamı olmalı.


Bu yüzden seçimleri itibarsızlaştırma çabalarına kulak asmadan özgür irademizle bir tercihte bulunacağız. Halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Türkiye’nin sosyal barışını ve huzurunu dinamitlemeye çalışanlara prim verilmemeli. Seçimin barış ve huzur içinde geçmesini diliyor, ülkemiz ve tüm insanlık açısından hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-03-29 20:20:18

he yav heee.

0
-0
11 yıl önce2014-03-30 02:18:15

Peki kendi askerimizi vurdurup savaş çıkartmaya çalışmak vatana ihanet değil mi? Orada görev yapan askerlerin ailelerine sormak lazım bir de. Bir evlat kolay yetişmiyor, kimse çocuğunu sokakta bulmadı!!!

0
-0
PFDK Sakaryaspor'un cezasını açıkladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup