Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

ÖDÜLLÜ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI’NA ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

24-04-2015 20:36:29 - AKYAZI
ÖDÜLLÜ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI’NA ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Akyazı Belediyesi tarafından hazırlanan Spor, Sanat, sosyal ve Kültürel Bilim şenlikleri öğrencilere Peygamber Efendimiz S.A.V’i sevdirmek ve onun hayatını öğretmek amacıyla yapılan Siyer-i Nebi Bilgi yarışması ile devam ettirildi.

Özgür Adımlar

Etkinlikler kapsamında çalışmalarını hızlandıran ve her hafta 2 yada 3 yeni programla öğrencilerin karşısına çıkan Akyazı Belediyesi, Akyazı Paris İlköğretim okulunda  Lise ve Ortaokullardan gelen 121 öğrencinin katılımı ile Siyer-i Nebi Bilgi yarışması yaptı.

Akyazı Belediyesi Sportif faaliyetler koordinatörü Sait Okur eşliğinde hız kesmeden devam eden Spor, Sanat, sosyal ve Kültürel Bilim şenlikleri kapsamında  24 Nisan 2015 Cuma günü bugün saat 15.30’da Paris İlköğretim okulunda Siyer-i Nebi Bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan öğrencilere çoktan seçmeli test halinde peygamber efendimizin hayatını konu alan 100 adet soru soruldu.

Akyazı Belediyesi Sportif Faaliyetler koordinatörlüğü tarafından verilen bilgiye göre sonuçların yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi en geç bir hafta içerisinde optik okuyucular içerisinde okunarak sonuçlarının basın yolu ile duyurulacağını ifade ederek yarışmada Lise ve Ortaokul düzeyinde birinci olan öğrencilere Tablet Bilgisayar, Lise ve Ortaokul düzeyinde ikinci olan her iki öğrenciye, Cep telefonu ve üçüncü olan öğrencilere ise çeyrek altın hediye edileceği bildirildi.Siyer-i Nebi Bilgi yarışması testine katılan ve birincilik için ter döken öğrenciler şimdiden merakla yarışmanın sonucunu beklemeye başladılar.

 

Marmara Göz
ÖDÜLLÜ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI’NA ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ
Marmara Göz
ÖDÜLLÜ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI’NA ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group