Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Münevver TUNA Defnedildi

29-05-2014 22:26:34 - CENAZELER
Münevver TUNA Defnedildi

20 gün önce İstanbul’da trafik kazası geçiren Münevver TUNA, bu sabah saatlerine karşı hastanede yaşam savaşını kaybetmişti ve bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Özgür Adımlar

Yaklaşık 20 gün önce İstanbul’un Pendik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında arkadaşıyla birlikte kaldırımda yürürken,
alkollü sürücünün otomobiliyle çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasınde ağır şekilde yaralalan Münevver Şener (Tuna) Pendik Eğitim Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı.20 gündür Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Münevver Şener ( Tuna )bu sabah saatlerinde yaşam savaşını kayberek hayata gözlerini yumdu. Öğle Saatlerinde Kuzuluk Orta Mahedeki baba evine getirilirken yakınları sinir krizi geçirdi.

Cenazeyi karşılayanlar arasında minik yavrusuda vardı. Kuzuluk Orta mahe Merkez Camiin kılınan İkindi Namazının ardından cenaze namazı kılındı ve Kuzuluk Orta mahede bulunan Aile mezarlığına defnedildi.

Kuzuluk.com

Ürdüç
Münevver TUNA Defnedildi
Marmara Göz
Münevver TUNA Defnedildi
Münevver TUNA Defnedildi
Münevver TUNA Defnedildi
Münevver TUNA Defnedildi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-07-18 13:13:02

mekanı cennet olsun inşah utan akyazı utan başkan kimbilir merhumun ailesinin yanına kaç kez oy istemeye gittin ne yazıkki merhumenin cenazesi minibüste gidiyor hiçmi cenaze arabası yok bu kadarmı bizim değerimiz yazıklar olsun F.ÖZDEMİR

0
-0
11 yıl önce2014-05-30 08:56:22

yazık çok yazık...birde yavrucuğu varmışş.ahım rahmetnle muamele eylesinn..adi bir alkollünün yüzünden bir ocak söndü..alkol alıpta trafiğe çıkanları linçç etmek lazımm..bugün bu kardeşimiz yarın belkide en yakınımız.buna bizler engel olmalıyız..herkes kendi polis olmalı.gördüğümüzün plakasını hemen polise bildirelim..yeter artık bu pislikler yüzünden ölümlerrr...C.Y.

0
-0
11 yıl önce2014-05-29 23:12:19

ah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

0
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)