ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Muhtarlardan İlçe Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

28-11-2014 15:39:54 - AKYAZI
Muhtarlardan İlçe Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Akyazı muhtarlar derneği başkanı Bekir Durmuş ilçe başkanlık seçimini kazanan Fevzi Bora’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı belediye konferans salonunda 16 Kasım 2014 Pazar günü yapılan  4. olağan kongresinde delegelerin kullandığı 270 oydan 259 oyu alarak ilçe başkanlığına seçilen Fevzi Bora’yı ve ilçe yönetim kurulu üyelerini ilçe teşkilat binasında, Akyazı muhtarlar derneği başkanı Bekir Durmuş ve dernek üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak. Delegelerin oylarıyla Ak parti ilçe başkanlığına seçilen Fevzi bora ve yönetimi ilçemize hayırlı olsun dedi.
İlçemizin ve mahelerimizin gelişmesi adına el birliği içinde çalışacaklarını belirten muhtarlar derneği başkanı Bekir durmuş, Akyazı belediye konferans salonunda 16 Kasım 2014 Pazar günü yapılan  4. olağan kongresinde delegelerin oylarıyla ilçe başkanlığına seçilen Fevzi Bora’yı ve arkadaşlarını muhtarlar derneği olarak tebrik ediyorum. Ak parti ilçe teşkilatı ile İlçemizin her bir mahesinde görev yapan muhtar arkadaşlarımızla birlikte mahelerimizin gelişmesi adına el birliği içinde çalışacağız dedi.
Muhtarlarımız ile birlikte tüm ilçenin sorunları aşmak için çalışacaklarını belirten ilçe başkanı Fevzi Bora, Akyazı muhtarlar derneği başkanı Bekir Durmuş ve arkadaşlarının yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı memnun olduk kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizin ve muhtarlarımızın sorunlarına çözmek bulmak adına el birliği içinde çalışacağız dedi. 

SEZAİ YOLCUOĞLU

Güven Yapı
Muhtarlardan İlçe Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti
Ürdüç
Muhtarlardan İlçe Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti
Muhtarlardan İlçe Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-11-28 23:43:35

DELEGENIN OYLARIYLAMI SECILDI KARSISINA ADAY CIKARTTIRMADILARKI SECILSIN EY GIDI MUHTARLAR DERNEGI BAŞKANI HANGI ISINI YAPTIRDIN NAILE VE FEVZIYE HANGI YARAYA DERMAN OLDULAR HANGI VEKILI TANIRLAR DANISMANINI TANIRLAR TOKİ YOLLARI REZIL BI DOLGU SEREN YOK GEL OMERCIKLER MAH MUHTARI BI YURU BAKALIM BURDA İLÇE BAŞKANI ISIN GUCUN SİGORTA

0
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks