ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi

27-06-2015 20:08:38 - AKYAZI
Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi

Akyazı Muhtarlar Derneği yönetim kurulundan tüm muhtarlara ve ilçedeki protokole,birim amirlerine ve Stk lara batakköy semazen et balık tesislerinde iftar yemeği verildi.

Hardal Burger Akyazı
Muhtarlar Derneğinin iftarına Miiletvekilleri Alİ iNCİ,Zihni Açba,Engin Özkoç,Tzob Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,Kaymakam K.Mustafa Bı,Belediye Başkanı Hasan Akcan,Saski Müdürü Rüstem Keleş,İlçe Milli Eğitim müdürü Recep Özdemir,İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu,Atso Başkanı Şinasi Bayraktar,Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar,İlçe Tarım Müdürü Murat Özer,İlçe Orman İşletme Müdürü Mehmet Çalışkan,Sedaş temsilcisi Ömer Kınalı,Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem,Geyve Muhtarlar Derneği başkanı Süleyman Pınar,Belediye başkan yardımcıları Mehmet Çakmak,Ünal Gündüz ve Mustafa Tonyalı,Akyazı Akparti ilçe başkanı Feyzı Bora,Mhp İlçe başkanı A.Doğan Eroğlu,Chp İlçe Başkanı Muzaffer Başer,Berberler Odası Başkanı Hasan Cengiz,,Oda başkanları ismet Öztürk,Hüseyin KALİÇ,As Akyazıspor Kulüp başkanı Sait Beşir ve Akparti Milletvekili aday adayı olan Abdullah MERT de katılarak Muhtarlar Derneğinin vermiş olduğu davete icabet ettiler.

Sakarya Milletvekili Ali İnci yaptığı Kısa konuşmada:Malumunuz olduğu üzere 7 Haziranda bir seçim süreci yaşadık ve Allahın izniyle siz sevgili Akyazılılarında oylarıyla m.vekili seçildik.Sakarya genelinde bana en çok oyu veren Akyazı halkına şükranlarımı bir kez daha iletmek isterim.Bu bağlamda ilk teravih namazımı burada kıldım,ilk teşekkür gezilerime Akyazı ilçesinden başladım.her zaman yanınızda olduğumu artık Ankarada size açık bir kapı olduğunu bilmenizi isterim.Tüm Akyazılı halkımızın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum inşah güzelde bir hükümet kurarız ve bu ülkemiz için hayırlı olur temennisiyle hepinizi tekrar selamlıyorum Allaha emanet ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

Son Olarak kürsüye gelen Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş ise:Derneğimizin düzenlemiş olduğu iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı memnuniyetimizi ifade etmeden geçemiyeceğim,şahsım ve tüm muhtarlarımızın adına hoş geldiniz diyorum.Sizinle birlikte olmaktan ve iftar açmaktan büyük mutluluk duyduk.Kısa süre önce aramızdan ayrılarak ebediyete uğurladığımız Akbalık Muhtarımız Bahri abimizide burdan yad ederek rahmetle anıyorum.ruhu şad olsun mekanı cennet olsun diyorum,dualarımız onunladır inşah.Ben son olarak göstermiş olduğunuz ilgi alakadan dolayı ve katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına son verdi.
UB Group
Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi
UB Group
Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi
Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi
Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi
Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi
Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-07-02 16:16:17

Olur mu fakir fukaraya iftar daveti yapılır mı ? Şanına gölge düşer muhteremlerin ! Görgüsüzlüğün bu kadarına pes ! ( vatandaş kemal)

1
-0
10 yıl önce2015-07-01 17:37:09

kim yazdiysa bu yaziyi guzel yazmis

0
-0
10 yıl önce2015-06-28 20:17:20

iftar vakir fukaraya verilir godamanlara değil

3
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup