Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Muhtarlar Bilgisayar Kullanmasını Öğreniyor

24-03-2015 20:38:08 - AKYAZI
Muhtarlar Bilgisayar Kullanmasını Öğreniyor

Akyazı Muhtarlar Derneğine bağlı tüm muhtarlara Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan bilgisayar öğrenim kursu açıldı.

Özgür Adımlar
Muhtarların halka daha iyi hizmet verebilmesi için Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğüne talepte bulunarak tüm muhtarları için bilgisayar öğrenim kursu açması yönünde talepte bulunuldu.

Açılan bilgisayar kursuna kendisinin de katılacağını belirten Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş,  vatandaşa daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek için muhtarlarımızın bilgisayar kullanabilmesi gerekiyor. Başkanlığımız nezdinde Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğünden siz muhtarlarımıza yönelik bilgisayar kursu açılması talebinde bulunduk. Hak Eğitim Müdürlüğü de bizim talebimizi olumlu karşılayarak kurs açabileceklerini belirttiler. Bundan dolayı muhtarlarımızın açılacak olan kursa katılmasını istiyoruz. Açılacak olan bilgisayar kursuna bende katılacağım dedi.

Kursa katılan muhtarlarda başkan Bekir Durmuş’un bu davranışından dolayı ve kendilerinin bu eksiği görüp bizlere öncülük etmesinin erdemli bir davranış içinde olmasından dolayı teşekkür ettiler.
Muhtarlara yönelik açılan kurs halk eğitim merkezi binasında 24.03.2015 tarihinden itibaren başladı. Kurs akşam saat 20.30 başlayacak 22.30 sona erecektir.

Sezai Yolcuoğlu

Ürdüç
Muhtarlar Bilgisayar Kullanmasını Öğreniyor
Ürdüç
Muhtarlar Bilgisayar Kullanmasını Öğreniyor
Muhtarlar Bilgisayar Kullanmasını Öğreniyor
Muhtarlar Bilgisayar Kullanmasını Öğreniyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-04-12 20:47:17

Bilgisayar kullanmasını öğrenince yapacakları icraat ancak facebook a girmek olacaktır.Bilgisayar kullanmak önemlidir ama dahada önemlisi mahenin yada köyün en önemli olan yolu suyu elektriği ile ilgili ne gibi ortak çalışmalar yaparız onu öğrensinler. Köyün yolu uçmuş muhtarın haberi yok o bilgisayar başında... Nasıl olacak bu iş.. Önce halkın içine girmeyi öğrensinler bilgisayar bu saatten sonra çok da lazım değil....Artık cep telefonları o işi epey görüyor....

0
-0
10 yıl önce2015-03-25 18:29:03

Feysbuka girmesini öğrensinler yeter :)) ( vatandaş kemal)

3
-1
10 yıl önce2015-03-25 10:39:23

vay halimize .. daha aleti kullanmasını öğreniyoruz...

1
-0
10 yıl önce2015-03-25 00:38:53

yuhh daha bilmiyorlar mı

2
-0
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks