Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Misafirlerimiz Var

18-03-2015 12:45:58 - AKYAZI
Misafirlerimiz Var

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nın Hayat Boyu Eğitim Programı kapsamında İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Social Media & School (Sosyal Medya ve Okul) adlı Comenius Projesi’nin beşinci hareketliliği 16/03/2015-20/03/2015 tarihleri arasında ülkemizde gerçekleştiriliyor.

Hardal Burger Akyazı

Tatlı bir telaşın yaşandığı okulda Fransa, İtalya, Almanya ve Çek Cumhuriyeti’nden gelen 23 kişilik grup okulun öğretmen ve öğrencileri ile farklı eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyor. Aynı zamanda yapılan çalışmalar ve ziyaretler sürecinde Avrupa Birliği ülkeleri arasında amaçlanan büyük boyutlu bir kültür alışverişi gerçekleşiyor. Misafirlerin bir kısmı Kuzuluk Termal Otel’de bir kısmı da projenin ruhuna uygun olarak öğrencilerin evlerinde misafir ediliyor.
İlk gün yapılan karşılama töreninin ardından tüm grup öğle yemeğinde Altındere Altıparmaklar Alabalık Tesisleri’nde buluştu ve öğle yemeği yediler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR, beraberinde Şube Müdürleri Tahsin KARAKAYA ve Sinan ALGAÇ’la birlikte yemeğe katılarak proje grubuna yapacakları çalışmalarda başarılar dilediler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR, dünyanın sınırlarının anlamsızlaştığı modern çağda bu tür çalışmaların gerek dünyanın geleceği, dirliği, düzeni açısından gerekse insanlığın sevgiyle kucaklaşması ve uluslararasında barışın, kardeşliğin egemen olması açısından oldukça önemli olduğunu ve bu tür çalışmaları sonuna kadar desteklediklerini, ilçemizde daha fazla okulla daha fazla çalışma yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Bu tür çalışmaların, ilçemizin tanıtımına da büyük katkılar sunduğunu belirtti.
Projenin Türkiye ayağında, sosyal medya kullanımında “Azı karar, çoğu zarar.” sloganı ile hareket ediliyor ve sosyal medya kullanımında sınırların iyi bilinmesi gerektiği telkin ediliyor. Sosyal medyanın yanlış kullanımının arkadaşlık ilişkilerini zedeleyebileceği anlatılırken art niyetli kişi ve kişilerin sanal dünyada denetimi mümkün olmayan biçimde evlerimize, okullarımıza kadar girebileceği fikri farklı faaliyetlerle sergileniyor. İletişimin modern olmadığı çağlardan örnekler de sunularak sanal ortamın güvensizliğinden kaynaklanan tehlikelere dikkat çekiliyor.
 5 gün sürecek olan hareketlilik süresince Beypazarı ve İstanbul’a yapılacak kültür gezilerinin yanında okulun bağışçısı Sn. Halil İbrahim Bildirici’nin sahibi olduğu İşmont Tekstil Fabrikası da ziyaret edilecek. Tüm proje ekibini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.




Akgün Restoran Çorba
Misafirlerimiz Var
Marmara Göz
Misafirlerimiz Var
Misafirlerimiz Var
Misafirlerimiz Var

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-03-21 20:22:20

Birde bilip bilmeden atıp tutma hastalığız olmasa.

1
-1
10 yıl önce2015-03-20 20:31:40

Vatana millete faydası yoktur bu tür projelerin. Hepsi Avrupa Birliği kapsamında üretilen projelerdir. Gevurun ekmeğini yiyen gevurun kılıcını sar der Anadolu atasözünde. O nedenle bizler gelen paranın kaynağının ne olduğunu umursarız ve milli kültür milli çıkarlar temelinde etkinliklerimizi yürütürüz. ( vatandaş kemal)

0
-2
10 yıl önce2015-03-19 10:00:01

Vatana millete ne faydası var anlamış değilim katılımcılar gezip duruyor okullar mağdur...Devletin milletin paraları da boşa akıp duruyor...Bilen varsa anlatsın...

1
-4
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden