Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

MİNİKLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

14-10-2014 13:49:42 - AKYAZI
MİNİKLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi gününü “Dünya Çocuk Günü” olarak kutlanması münasebeti ile cumhuriyet anaokulu öğrencileri ilçe milli eğitim Müdürü Recep Özdemir’i makamında ziyaret ettiler. Akyazı Cumhuriyet anaokulu öğrencileri, okul aile birliği yönetimi ve okul müdürü Fethi Çabukoğlu ile birlikte. Birleşmiş Milletler Örgütü tarafından 1954 yılında oy birliği ile kabul edilen ve Her yıl Ekim

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Cumhuriyet anaokulu öğrencileri, okul aile birliği yönetimi ve okul müdürü Fethi Çabukoğlu ile birlikte. Birleşmiş Milletler Örgütü tarafından 1954 yılında oy birliği ile kabul edilen ve Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi gününü “Dünya Çocuk Günü” olarak kutlanması münasebeti ile ilçe milli eğitim Müdürü Recep Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.
Dünya çocuklar günü münasebeti ile yapılan ziyarette okul aile birliği yönetimi ve okul müdürü Fethi Çabukoğlunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ilçe milli eğitim Müdürü Recep Özdemir, çocuklarımız için yapılan her yatırım kendimiz için yapılan yatırımdır. Küçük yaşta olan çocuklarımız en başta anne şefkati ve sevgisine ihtiyaç vardır. Bu nedenle çocuklarımıza gereken özen ve itinayı göstermeliyiz dedi.
Akyazı Cumhuriyet anaokulu öğrencileri tarafından yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten ilçe müdürü Özdemir, Birleşmiş Milletler Örgütü tarafından 1954 yılında oy birliği ile kabul edilen ve Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü olan Dünya Çocuk Günü’nü kutluyorum dedi.


SEZAİ YOLCUOĞLU

Ürdüç
MİNİKLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Akgün Restoran Çorba
MİNİKLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden