Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

MHP aday adayları görücüye çıktı

09-09-2015 17:53:08 - SAKARYA
MHP aday adayları görücüye çıktı

MHP Sakarya Milletvekili aday adayları kamuoyuna ve basına tanıtıldı.

Hardal Burger Akyazı

Milletvekili Zihni Açba, İl Başkanı Muhammed Levend Bülbül, il ve ilçe başkanları, parti yöneticileri, ülkücüler, partililer ve aday adaylarının katıldığı tanıtım toplantısı Bülbül’ün açılış konuşması ile başladı.

“ÜLKE ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”

İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülkenin Cumhurbaşkanı tarafından erken genel seçime götürüldüğünü, bu sürecin sıkıntılı ve zorlu bir süreç olduğunu vurguladı. Bülbül konuşmasında ayrıca, genel başkan Devlet Bahçeli’nin de aynı şeyleri dile getirdiğini belirterek, “Son yaşanan kınama eylemleri ve terör saldırıları ülkedeki sıkıntıların giderek arttığını gösteriyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz, gazilerimize de şükran duyuyoruz” dedi.

“ERDOĞAN’IN DAYATMASINDAN ÜLKEYİ KURTARMAK GEREK”

İl Başkanı Bülbül, “Milletimiz bu büyük sıkıntıların üstesinden elbet gelecektir. Zararın azalmasının yolu Erdoğan’ın dayatmacı anlayışından ülkeyi kurtarmaktan geçer. Biz de bu süreçte elimizden gelen çabası göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Daha sonra partinin aday adayları teker teker kürsüye geldi ve neden aday adayı olduklarını açıkladı.

“GELİNEN NOKTADAN AK PARTİ SORUMLU”

Ardından söz alan Sakarya Milletvekili Zihni Açba ülkenin geldiği noktadan Ak Parti’yi sorumlu gösterdi. Açba yerel basına da duyarlılık çağrısı yaptı. Parti yöneticileri ve aday adayları tanıtım toplantısının bitiminde il binası önünde toplu halde fotoğraf çektirdi. 

İşte MHP’nin Sakarya’daki milletvekili aday adayları:

Ahmet Pehlivan
Ali Rıza Acartürk
Hızır Çağrı Güngör
İsmail Kamil Doğancı
Melikşah Budak
Orhan Topçu
Orhan Ünver
Osman Tanrısev
Türker Ergül
Yüksel Ayanoğlu
Zihni Açba
Metin Güneş 

 

Marmara Göz
MHP aday adayları görücüye çıktı
Ürdüç
MHP aday adayları görücüye çıktı
MHP aday adayları görücüye çıktı
MHP aday adayları görücüye çıktı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-09-10 09:32:29

seçimin ardı sıra yapılan konuşmalarda mecliste grubu olan partiler koalisyona yanaşmayacaklarını beyan ettiler . yaşanan bu olumsuz tablonun tek sorumlusu sizlersiniz .çanakkale de gecit vermediğimiz yedi düvel düşman güneyden cephe açmaya çalışırken vatan evlatları şehit edilirken ülkemizi yönetimsiz başsız aciz göstermek kimsenin haddine değil. bu ülke sahipsiz değil. herkes haddini bilecek. siyasi iradeyle olmuyorsa şayet askeri yönetim gerekli hale gelmiş demektir.

0
-0
9 yıl önce2015-09-10 02:21:52

mhp li olarak soruyorum.erdoğanın dayatmaları ve ülkenin geldiği noktadan bahsettiniz.bu noktayı açarmısınız.ekonomik durummu,pkk nın eylemlerine yeniden başlamasımı yoksa,çözüm sürecimi.bir diğer konu milletimiz sıkıntıların üstesinden gelecektir.hangi sıkıntılar.bunlarıda açalım.bizim göremediğimiz bir şeylermi var.milleti bilinçlendirelim.örtülü ödenek gibi konuşmayalım.birde bahçeli seçim meydenlarında erdoğanımı eleştirecek yoksa projelerinimi anlatılacak.seçmen olarak bir önceki seçimde gördüğüm profil.seçim meydanlarındaki konu erdoğan ve akp. proje yok,hdp yi eleştirmek yok.erdoğana olan kin pkk ya olan kini geçti.aynı profili görürsem oy moy yok.

0
-0
9 yıl önce2015-09-10 01:12:56

tayyip diye diye baraj altında kalacaksınız bozkurt işaretinden başka bir şey bildiginiz yok

1
-1
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden