Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Maliye, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için uyardı!

31-07-2014 13:14:03 - TÜRKİYE
Maliye, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için uyardı!

2014 Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz’da sona erecektir.

Özgür Adımlar

Bilindiği üzere, 2014 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin 2. taksiti 31 Temmuz 2014 Perşembe günü akşamına kadar ödenmesi gerekmektedir.

Mükelleflerimiz, 2014 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksit ödemesini;

Başkanlığımız resmi internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan İnternet Vergi Dairesi/Motorlu Taşıtlar bölümüne, anlaşmalı bankaların kredi kartı (GİB Sanal Pos) ile haftanın her günü 02:00-22:00 saatleri arasında giriş yaparak,

Anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak veya banka şubelerine başvurarak, İnternet bankacılığı kullanıcısı olmaksızın; Denizbank A.Ş., Finansbank A.Ş., Türkiye Garanti Bankası A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Akbank T.A.Ş’nin internet siteleri üzerinden de söz konusu bankaların kredi kartlarıyla,

Ayrıca, Motorlu Taşıtlar Vergisi yönünden mükellefiyet kaydının bulunduğu veya Motorlu Taşıtlar Vergisini tahsile yetkili diğer Vergi Dairesi Müdürlüklerine başvurarak hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde yapabilirler.

28-29-30 Temmuz 2014 tarihlerinin Ramazan Bayramı olduğu dikkate alındığında ödeme süresinin son günlerinde oluşabilecek muhtemel yoğunluktan etkilenmemek için yukarıda yer alan seçenekleri kullanarak ödemelerini son günlere bırakmadan gerçekleştirmeleri önem arz etmektedir.

Mükelleflerimiz, Motorlu Taşıtlar Vergisine ilişkin her türlü ayrıntılı bilgi için hafta içi 09:00-19:00 saatleri arasında Vergi İletişim Merkezimizi (VİMER – 444 0 189) arayabilir veya www.gib.gov.tr internet adresimizi ziyaret edebilirler.

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden