İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kuzuluk Termal TRT Arapça Kanalında

17-04-2010 18:46:00 - AKYAZI
Kuzuluk Termal TRT Arapça Kanalında

TRT Arapça kanalında’’Sağlık Rehberi’’ (Dalil Sıhhataka) adlı programda yayınlanmak üzere geçtiğimiz yıl Ekim ayında çekimleri yapılan Kuzuluk Kaplıca Evleri ve Kuzuluk Termal Otel’in tanıtımı geçtiğimiz Cuma günü saat 12.30 ve tekrarı 04.30’da olmak üzere TRT Arapça kanalında iki kez yayınlandı.

Özgür Adımlar
 Programda Kuzuluk Kaplıca Evleri ve Kuzuluk Termal Otelin tanıtımına beş dakikalık yer verildi. Yapımcılığını Kırmızı Misket şirketinin yaptığı program Kanal 24 gece moderatörü Fuat Kozluklu ile birlikte çekilmişti. Programın sunuculuğunu Faslı Raşide El Fatımevi’nin yaptığı program içeriğinde Kuzuluktan genel görüntüler, tesislerin tanıtımı, şifa bulmak için tesislere gelen misafirlerle yapılan röportajlar oluşturdu. Fas’lı sunucu Raşide El Fatimevi’nin tesisler hakkında bilgilendirme sorularını ise Kuzuluk Kaplıca Evleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Taştan cevaplandırdı. 
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-09-20 16:10:54

bak canım kardeşim kendini iyi his et fed kararlarından değil dolar düşüşü HÜKÜMET SEÇİME ÜÇ VE ÜSTÜ DOLARLA GİRMEK İSTEMİYOR yani siyasal tepkime görmek hoş olmazdı uluslar arası drecelendirme kuruluşları çok önemli bize opsiyonlu davrandılar nedeni çok basit ama sen fedi kendi argümanlarına karıştırma ve tahmin ettin gibi ucuzluk açıklamaları seni komedyen yapar daha pahalı orijinal ol

1
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks