Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kutlu Doğum ve Değerlerini Keşfeden Gençlik Adlı Konferansa Tüm Akyazılılar Davetlidir

23-04-2015 15:54:04 - AKYAZI
Kutlu Doğum ve Değerlerini Keşfeden Gençlik Adlı Konferansa Tüm Akyazılılar Davetlidir

İrfan meclisi gençlik buluşmaları kapsamında Akyazı belediye konferans salonunda kişisel Gelişim uzmanı Mustafa Turan tarafından verilecek olan “Kutlu Doğum ve Değerlerini Keşfeden Gençlik” adlı konferansa tüm Akyazılılar davetli.

Hardal Burger Akyazı

2014 yılı gençlik projeleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Akyazılılara Hizmet Derneği ve Biz Geleceğiz Gençlik Merkezi tarafından İrfan Meclisi gençlik buluşmaları kapsamında Akyazı belediye konferans salonunda kişisel Gelişim uzmanı Mustafa Turan tarafından gençlere yönelik “Kutlu Doğum ve Değerlerini Keşfeden Gençlik” adlı konferansa düzenlenecek. Düzenlenecek konferansta yapılacak olan çekilişte 10 erkek 10 kız gençlere Çanakkale gezisi hediye edilecek.

Akyazı belediye konferans salonunda kişisel Gelişim uzmanı Mustafa Turan tarafından gençlere yönelik “Kutlu Doğum ve Değerlerini Keşfeden Gençlik” adlı konferans hakkında bilgi veren Akyazılılara Hizmet Derneği ve Biz Geleceğiz Gençlik Merkezi yetkilileri, Derneğimiz tarafından İrfan Meclisi gençlik buluşmaları kapsamında 25 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 20-30 da. Kişisel Gelişim uzmanı Mustafa Turan tarafından gençlere yönelik “Kutlu Doğum ve Değerlerini Keşfeden Gençlik” adlı konferansa düzenlenecektir. Düzenlenecek konferansa gençlerimizi davet ediyoruz. Ayrıca konferansa katılacak olan 10 erkek 10 kız genç kardeşlerimize yapılacak olan çekilişle Çanakkale gezisi hediye edilecektir.

Sezai Yolcuoğlu

Akgün Restoran Çorba
Kutlu Doğum ve Değerlerini Keşfeden Gençlik Adlı Konferansa Tüm Akyazılılar Davetlidir
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden