Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Kuşlar Donarak Öldü

10-01-2015 20:35:45 - AKYAZI
Kuşlar Donarak Öldü

Fırtına, kar ve tipinin ardından geceleri eksi 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle ağaçlara sığınan kuşlar donarak öldü.

Hardal Burger Akyazı
Sakarya’nın Akyazı İlçesi Kuzuluk Mahesi'nde fırtına, kar ve tipinin ardından geceleri eksi 10 dereceye düşen hava sıcaklığı nedeniyle ağaçlara sığınan kuşlar donarak öldü. Akyazı ilçesinde yerel muhabirlik yapan Ziya ÖZLÜ, Kuzuluk Mahesi'nde çalıştığı ofisin yanında bulunan ağaçta bir kuşun olduğunu fark etti. ÖZLÜ, kuşun üşümüş olduğunu düşündüğünü, ancak yanına yaklaştığına kaçmaması üzerine kuşun donduğunu fark ettiğini söyledi. Kuşu ellediğinde ise buz tuttuğunu gördüğünü anlatan Ziya ÖZLÜ “ Sığırcık cinsi kuş, soğuktan korunmak için sığındığı ağaçta, dün gece hava sıcaklığının eksi 10 dereceye kadar düşmesi sonucu donarak ölmüş.” Dedi.

Kuzuluk.com
UB Group
Kuşlar Donarak Öldü
UB Group
Kuşlar Donarak Öldü
Kuşlar Donarak Öldü
Kuşlar Donarak Öldü

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-01-12 13:36:02

Üzücü. Bu canlilarin da korunmaya ve yaşamaya hakları var ve hayattta kalmaları için en azından ekmek kırıntıları vs. gibi şeyleri çöpe değil balkon kenarına filan bırakmalı. Bu arada haberdeki kuş sığırcık değil. serçedir.

0
-0
10 yıl önce2015-01-10 23:56:43

bu hayvanlar ac kaldıgı ıcın oluyor.herkes camının onune ekmek ıslayıp koysun

7
-1
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group