10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Kurs Birincisine Bisiklet Hediye Edildi

25-08-2015 10:20:48 - AKYAZI
Kurs Birincisine Bisiklet Hediye Edildi

Akyazı Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur’an Kurslarının sona ermesiyle kurslara katılan öğrenciler de katılım belgelerini aldılar.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Gebeş Mahesinde açılan ve hocalığını İbrahim Desteci’nin yaptığı kursa katılan 14 talebeden 9’nun Kuran-ı Kerimi yüzünden okumayı öğrenmesi hem kurs hocasını hem de Gebeş Mahe sakinlerini son derece sevindirdi.

Kurs ve Gebeş Mahe Cami İmam Hatibi İbrahim Desteci Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okumayı öğrenen talebeler arasında yapılan imtihan sonucunda kursun birinciliğini 99.75 puanla kazanan Esra Uçar’a bir adet bisiklet hediye edilirken, 99.33 puanla ikinci olan Sema Uçar ile 98.75 puan alarak üçüncü olan Sıla Yılmaz’a da birer kitap seti hediye edildi. Ayrıca kursa katılan ancak dereceye giremeyen öğrencilere de yine çeşitli hediyeler verildi.

Kurs hocası ve Cami İmam Hatibi İbrahim Desteci yararlı bir kurs dönemi geçirdiklerine dikkat çekti ve kısa sürede talebelerin Kuran-ı Kerim öğrenmiş olmalarına talebelerin aileleri kadar kendisinin de sevindiğini dile getirdi ve kursa katılan talebeleri ile ailelerine teşekkür etti.

Salim Özyılmaz

Güven Yapı
Kurs Birincisine Bisiklet Hediye Edildi
Güven Yapı
Kurs Birincisine Bisiklet Hediye Edildi
Kurs Birincisine Bisiklet Hediye Edildi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-08-28 20:57:18

Birader sen bize Yahudilerin çarşaf geleneğini ve Hristiyan rahibelerin örtünme biçimini anlatıyorsun. Kur'an da açık hükümdür nerelerin kapatılacağı. Ayrıca örtünmek örfidir. Arapseviciliğin bu kadarına da pes yani. Kadının saçından bile tahrik olan ruh hastalarısınız !! Yüce Rabbim saçına değil ahlakına/takvana ve insanlığına bakar. Ya Rabbim bu geri kafalıların yüzünden İslam dünyasını geri bırakma Ya Rabbim. Ortaçağ karanlığında yaşıyoruz hissi veriyor bize bunlar !! ( vatandaş kemal)

5
-4
9 yıl önce2015-08-27 18:42:54

vatandaş kemal dinimiz gereği nasıl kapanılması gerektiğini kimse sana öğretmedi heralde kadınların el,ayak ve yüzünden başka diğer bölümleri kapatması gerekir. erkeklerinse diz kapağı ile göbek deliği aralığının kapatılması gerekir. sen SIKMABAŞ yaptırma evlatlarına.. ayrıca belli bir çağdan sonra kızların gösterdiği her saç teli için cehennemde yanacağını da bilmiyorsun heralde.. Allah akıl fikir versin der saygılarımı sunarım. (doozer)

1
-6
9 yıl önce2015-08-26 19:18:55

Cami dediğin bir tapınak değildir ayrıca kadın-erkek herkese açıktır. Çok da güzel bir görüntü vermişler hanım kızlarımız. Yazma dediğimiz başörtüleri Anadolu'da bu şekilde takılır. Sıkmabaş mı yapsalardı? ( vatandaş kemal)

1
-5
9 yıl önce2015-08-26 10:41:14

tesettür konusunda durum vahim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5
-1
9 yıl önce2015-08-26 10:29:41

Yorumu yazana teşekkür ediyorum.Hoca efendi bu çocukların anna ve babasını uyarmasını diliyorum.

3
-1
9 yıl önce2015-08-25 14:22:12

hey gidi yeni müslüman gençlik camiye kızlarımız böyle mi girer hale gelecekti? kızların başını örtüp diğer uzuvlarına birşey demeyen anne babalar dikkat edin de düzgün bir nesil yetişsin! ben yaşamadım kızım yaşasın diyen anneler; erkektir istediğini yapar diyen babalar yüzünden nesil gittikçe değişir hale geldi..! 18ine gelsin kapanır dediğiniz kızlarınızı 18inden sonra kapatmaya çalışmayın ee ne demiş atalarımız: "AĞAÇ YAŞ İKEN EĞİLİR" lütfen dikkat edelim dinine bağlı, dininin gereklerini yerine getiren bir nesil yetiştirmeye çalışalım; bunların yanında ahlaken eğitmeyi de ihmal etmeyelim.. saygılarımla(doozer)

15
-1
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks