Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

KÜP, İÇİNDEKİNİ SIZDIRIR

2016-07-23 13:01:46
2027 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Bazı Bazı insanların karakterinde var olan “Güçlünün Yanında Yer Almak” zaafı ve gerçeğini asla unutmamak gerekir.Darbe başarısız olunca,herkes halktan,Hükumetten,devletten ve Tayyip Erdoğan’dan yana oldu bakıyorum.

 

Bu vatan haini tasmalı ve barkotlu FETÖ'cü beslemeler, kendilerini kamufle etmek için,demokrasi nöbetlerinde, halkın arasına girerek fotoğraf çektiriyorlar.Ve bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyorlar..Akılları sıra,yanıltma ve yandan kaynak olarak şirin görünmek ve devlet kadrolarında yerlerini muhafaza etmek telaşındalar.Yani,pirincin içinde,beyaz taş olmaya çalışıyorlar.

 

Şimdi yetkilileri buradan uyarıyorum.Sorgulama ve ”Temizlik Harekatı “ esnasında,sağlam ve ciddi bir “Ayıklama” süreci için,benim düşünebildiğim en az dört şart ileri sürüyorum:

 

1)28 Şubat döneminde
2) 17-25 Aralık döneminde
3)Gezi İsyanı Olayları Döneminde
4)15 Temmuz Darbe kalkışması sonrası olan bu günlerde………..

 

Bu dört dönemde, söylem ve eylemleri ile ÖRTÜŞENLERİ-ÖRTÜŞMEYENLERİ olarak iki gruba ayıracaksınız:

 

1-Bu adamdan zarar gelmez.Bu adam vatan evladıdır,güvenilir kişidir.Bu necip Türk Milletinin hizmetinde 10 numaradır.
2-Bu adam vatan hainidir,halk düşmanıdır.Derhal ayıklanmalı ve layık olduğu cezaya çarptırılmalıdır.Bir hamam böceği kadar değeri yoktur.

 

Bu operasyonda merhamet,acıma hissi ve müsamaha asla olmamalı.Tüm tıbbı operasyonların komplikasyonları vardır ve olacaktır elbette.Her ilacın %50 faydası varsa,%50 de yan etkisi vardır.Yani tüm bu "ayıklama ve temizlik" operasyonları esnasında yanlışlar,hatalar ve haksızlıklar, az da olabilir.Gönül ister ki,hiç olmasın.Unutmayalım,şu anda Türkiye bir "Karşı Darbe" hazırlığındadır.Olmak zorunda.Diken battığı yerden çıkar.

 

Az da olsa,tüm bu zorunlu hataları büyüterek öne çıkaran ve algı operasyonuna girişerek "gazi devletimize" leke sürmeye çalışanları;yukarıda sıraladığım maddelerin sonuna, beşinci şık olarak ekleyebilirsiniz.

 

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Onlar bizim kalbimizin yıldızlarıdır.Torunlarımıza örnek insanlar olarak tarihe mal olacaklardır.

 

Yaralılarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum."Gazi"lik ünvanını kazanan bu değerli insanların elleri,ayakları öpülmeye layık birer sembol olarak, onları asla unutmayacağız.

 

Şehirlerimizin ailelerine maaş bağlanması hususunda,devletimizin almış olduğu kararı da önemsiyorum.Aynı karara yakın bazı güzel yaklaşımları da,yaralılarımız için alınmasını diliyorum.Şehit ve gazilerimizi çok önemsiyoruz.Her yılın 15 Temmuzunda,yapılmasını teklif ettiğim "Demokrasi Bayramı" şenliklerinde,bunların isimleri ve açık kimlik zikredilmeli.Okullarda yakın tarih kitaplarında ders olarak verilmeli.Tüm fotoğraf ve video çekimleri,mobese kamera görüntüleri, her 15 Temmuz'da gündeme getirilmeli.

 

Ayrıca bombalanan ve adeta bir düşman ordusu tarafından  harabeye çevrilen TBMM binasına hiç dokunmadan müze haline getirilmeli.Her yıl bu müzeye tüm askeri ve sivil öğrenciler ücretsiz olarak getirilmeli.Yani Japonların Hiroşiması varsa,bizim de "Gazi TBMM" binamız var diyebilmeliyiz.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks