İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Kullanılan İhanet Şebekeleri

12-07-2014 14:14:23 - AKYAZI
Kullanılan İhanet Şebekeleri

Akyazı Adalet Ve Özgürlükler Platformu 388.Basın Açıklaması 12.07.2014

Hardal Burger Akyazı

Mübarek ramazan ayının ortalarında bulunduğumuz şu günlerde İslam coğrafyası büyük acılar yaşamaya devam ediyor.Rahmet ve mağfiret ayında oluk oluk müslüman kanı dökülüyor,kadınlar dul,çocuklar yetim kalıyor. Ne yazık ki müslümanların bölünmüşlüğü ve parçalanmışlığının bir sonucu olarak fitne ateşi yakılıyor ve bu fitne dalga dalga yayılarak kardeşliğimizi,birlik ve beraberliğimizi parçalıyor.
 
Suriye ve Irakta milyonlarca kardeşimiz muhacir durumunda. Evlerini terk ederek canlarını kurtarmaya çalışan bu insanlar açlık,yokluk ve sefaletle boğuşuyor.Diğer taraftan, mezhepçilik ve etnik milliyetçilik adına kendi toplumlarını acımasızca hedef alan ve böylece ümmeti en can alıcı yerinden vuran ihanet şebekelerini emperyalist güçler taşeron olarak kullanmaya devam ediyor.
 
Bütün bu acılar yetmiyormuş gibi siyonist israilin gazzeye düzenlediği alçakça saldırılar karşısında hepimizin eli kolu bağlanmış durumda.Dahası, İslam coğrafyasında siyonist katillerin barbarlığına tepki gösterecek  bir irade dahi yok.Şu ana kadar yüzlerce filistinlinin hayatını kaybettiği gazzede insanlar iftar sofralarında şehid edilirken, bu zulme sessiz kalmak siyonist vahşeti onaylamak demektir.
 
Bugün aynı zamanda dünya yetimler günü.Ve ne yazık ki yetimlerimize her gün yenileri ekleniyor,acımız derinleşiyor.O halde yapmamız gereken nedir? Yapmamız gereken ilk şey,bütün bu zulme karşı vicdani bir tepki ortaya koymak,insanlığımızın ve müslümanlığımızın bir gereği olarak katilleri lanetlemektir.Müslümanlar olarak,inancımızın gereğini yerine getirmek üzere,mazlumlara yardım etmek,maddi ve manevi desteğimizle onların yanında olduğumuzu hissettirmek gerekmektedir.Tabii, aklımızı başımıza almadığımız ve içimizdeki ihanet şebekelerini temizlemediğimiz sürece de Allahın yardımını boşuna beklememeliyiz
 
Bütün bunları bilerek ve ramazan ayını vesile yaparak kendimizi bir kez daha hesaba çekmeliyiz.Zulme ve haksızlığa karşı kalbimizle,dilimizle ve maddi imkanlarımızla mücadele etmeli,mazlumların tarafında yer almalıyız.Yani imanlarımıza zulüm bulaştırmamalıyız.Dolayısıyla adaletten ayrılmamalı, zalimlere karşı tek vücut olmalıyız.Ancak böyle yaparsak Rabbimizin rahmet ve mağfireti hak edebiliriz.Aksi halde fitne ateşi büyüyerek hepimizi etkisi altına alacak ve son pişmanlığımız ne bize ne de İslam ümmetine fayda vermeyecektir.
 
AKYAZI ADALET VE ÖZGÜRLÜKLER PLATFORMU ADINA
MAZLUMDER AKYAZI SÖZCÜSÜ
İRFAN ALEMDAR

Ürdüç
Kullanılan İhanet Şebekeleri
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-07-16 13:53:02

MAZLUM-DER'in nasıl kullanıldığını da nasıl bir ihanet şebekesinin içinde olduğunu da gayet iyi biliyoruz.

0
-0
11 yıl önce2014-07-15 08:40:55

irfan bey sıkdınız arttık

0
-0
11 yıl önce2014-07-12 17:19:43

bende yazıda bir ihanet şebekesi ibaresi göremedim ... yazık

0
-0
11 yıl önce2014-07-12 14:39:43

Bu habere neden "kullanılan ihanet şebekeleri" yazdığını iyi biliyoruz. Sizin ve eşrafınızın büyük çarktan nasıl nemalandığınızı elbet bir gün göreceğiz. Nasıl bir algı oluşturmaya çalıştığınızı iyi biliyoruz.Keser döner ve sap elbet bir gün döner.

0
-0
Galeriyi kurşunlayanlar tutuklama
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak