Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Kenan Sofuoğlu Aile Parkı İhalesi Ertelendi

02-09-2015 11:25:16 - AKYAZI
Kenan Sofuoğlu Aile Parkı İhalesi Ertelendi

Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Aile Parkı ihalesi için bugün Belediye meclis salonunda saat 14.00 de yapılacak ihaleye iştirakçi olmadığından ileri bir tarihe ertelendi.

Hardal Burger Akyazı

Alınan bilgilere göre ihale için başvuran kişilerin ihale şartnamesini biraz ağır buldukları için vazgeçtikleri öğrenildi.B u gelişme üzerine belediye tarafından şartname üzerinde kısmi değişiklik yapılması görüşü hakim oldu ve yeniden düzenlenecek bir şartname ile tekrardan ihale süreci başlatılmış olacak.

İHALE ÎLANI

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLİĞİ

Adres    Kullanım Amacı    Ada/ Parsel    Kira Süresi Yıl    Muhammen Bedel(TL) I Yıllık    Geçici Teminat %3(TL)    Güvence Bedeli %10(TL)    İhale Tarih ve Saati

Ömercikler Mah. Çarşı İçi mevkii Akyazı    Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Parkı    81 ada, 1 parsel ve 16 ada, 12 parsel    Kbir)    70.000,08-TL    2.100,00-TL    7.000,00    09.07.2013 11:00

1- İhale Konusu : Mülkiyeti Akyazı Belediyesine ait yukarıda özellikleri ve ihale bilgileri belirtilen Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Parkının 1 (bir) yıllığına kiraya verilmesi ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif (Açık arttırma) Usulü ile Akyazı Belediyesi Encümen salonunda toplanacak ihale komisyonunca ihale edilecektir.

2- Kiraya çıkarılan Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Parkına ait şartname mesai saatleri dhilinde Akyazı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir ve 100.00-TL (yüztürklirası) karşılığında temin edilebilir.

3- ihaleye iştirak etmek isteyenlerin;

a) İkametgh ilmühaberi

b) İyi hal kğıdı (Cumhuriyet savcılığından)

c) Vergi borcu olmadığına dair belge (Vergi Dairesi Müdürlüğünden)

d) Özel kişiler ile Tüzel kişilerin Büyük ortaklığın vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Nüfus müdürlüğünden)

e) Geçici Teminatı ile Güvence bedelini ve şartname bedelini karşılayacak tutarı yatırdıklarını belirten belgeyi ibraz etmeleri.

I) Özel Kişinin vukuatlı nüfus kayıt örneğinde belirtilen kişilerin Belediyeye borcu olmadığına dair belge. Tüzel kişiliğin ve büyük ortağının vukuatlı nüfus kayıt örneğindeki kişilerin belediyeye borcu olmadığına dair belge.

g) Kira şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

h) Özel kişiler için imza sirküsü (Noterden) ve vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname

i) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir

Ticaret sicil gazetesi veya bu hususları tevsik eden belge, ihaleye katılacaklar için yetki belgesi ve noterden tasdikli imza sirküleri ile birlikte ihale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

4- Posta ile başvuruda bulunacak isteklilerin iadeli taahhütlü olarak gönderecekleri ve usulüne uygun olarak hazırlayacakları teklifleri ile birlikte istenilen diğer belgelerin ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmaz.

5- İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.

Akgün Restoran Çorba
Kenan Sofuoğlu Aile Parkı İhalesi Ertelendi
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-09-03 08:34:59

kim hile yapıyorsa Allah cc. cezasını zaten verir..dilerim mutlu huzurlu ve birbirine güvenen bir ilçe oluruz..dükkanlarımızı açık bırakıp cumaya yada başka biyere gidebiliriz..saygı sevgi hat safada olur...hileler yapılmaz ciddi olunur .küçüklere sevgi büyüklere saygı olur...bacılarımıza öküzün trene bakar gibi bakıldığı bir akyazı istemiyorum..her türlü pislik içilen bir akyazı istemiyorum..saygılar..CY..

1
-0
9 yıl önce2015-09-03 10:53:31

İHALE BİRİMİNİN BAŞINA ÖMÜR AKSARI GEÇTİ DÜRÜSTÜR. ONDA ŞAİBE OLMAZ.GECMİŞ YÖNETİMİN İSTEDİKLERİNİ YAPMADIĞI İÇİN SÜRGÜN OLMUŞTU.ŞİMDİ HASAN HOCA ONUN DÜRÜSTLÜĞÜNE GÜVENEREK GÖREVİ İADE ETTİ.ARADIM SORDUM NEDEN ERTELENDİ DİYE İHALEYE KATILAN OLMADI ABİ DEDİ.ŞARTLAR AGIR OLMUŞ DEDİM YETİM HAKKINI KORUMALIYIM ABİ DEDİ.KİMSE ÖKÜZ ALTINDA BUZA ARAMASIN.

1
-0
9 yıl önce2015-09-02 17:52:45

fiyat cidden çok pahalı

2
-0
9 yıl önce2015-09-02 13:06:53

bi önceki ihaleye katıldım ve 299 bin türk lirasına kadar vurdum 300 bin ak belde a.ş aldı sonra bana ihalenin 300 bine bittigine dair evrak istedim ama vermediler sonrada ihaleyi fesh ettiler yandaşlarına verdiler şimdi ihaleye acsan ne olur tekrar fesh edecekler yandaşlarına vercekler belki hasan hoca bu olaya bi el atarda bu işi düzeltir bizim bildigimiz hasan hoca haram helal bilir saygılar sunarım

3
-0
9 yıl önce2015-09-02 12:03:43

Ayni şartname diğer park için yapıldımı

2
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden