Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Karacasu Park İhale İçin Gün Sayıyor

01-07-2015 17:49:07 - AKYAZI
Karacasu Park İhale İçin Gün Sayıyor

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde gerekli projelendirme çalışmalarının sona erdiğini belirten Başkan Toçoğlu, yeni yaşam alanı için ihale hazırlıklarının da tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Özgür Adımlar

 Toçoğlu, “İhalenin ardından Akyazı’ya içerisinde kültür merkezi, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile diğer alanların bulunacağı modern bir tesis kazandıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce kamuoyu ile paylaşılan Akyazı Karacasu Park Projesi’nde ihale hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı. Projelendirme çalışmalarının sona erdiği yeni yaşam alanının ihalesine kısa süre içerisinde çıkmayı hedeflediklerini belirten Başkan Toçoğlu, gerçekleştirilecek ihalenin ardından projede çalışmaların başlatılacağını kaydetti.

Akyazı’ya Yeni Yaşam Alanı

Proje detaylarına dair de açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu şunları söyledi; “Akyazı için 14 dönüm arazi üzerinde yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediyoruz. İçerisinde kültür merkezi, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile diğer alanların bulunacağı modern bir tesisi ilçemize kazandıracağız. Yeni yaşam alanları ve yeşillendirme çalışmalarıyla hemşerilerimizin aileleri ile hoşça vakitler geçirebilecekleri yeni mekanların sayısını da arttırıyoruz. Karacasu Park Akyazı’ya hayırlı olsun.”

Akyazı’ya Değer Katan Hizmetler

“Akyazı son Genel Seçimlerde yüzde 68’lik destekle Sakarya’da AK Parti’ye en büyük desteği veren ilçemiz oldu. Şehrimizin diğer bölgelerinde olduğu gibi daha önce ilçemiz için projelendirdiğimiz çalışmaları bir bir hayata geçireceğiz. Altyapıda Akyazı’ya önemli hamlelerimiz oldu ve olacak. Asfalt konusunda ilçemizde önemli mesafeler aldık. İnşa edeceğimiz spor tesisleriyle spor yapılabilecek alanların sayısını da arttıracağız. Akyazı’ya değer katacak çalışmalarımız artarak devam edecek. İlçemizin standartlarını yükseltmeyi sürdüreceğiz.”

UB Group
Karacasu Park İhale İçin Gün Sayıyor
Marmara Göz
Karacasu Park İhale İçin Gün Sayıyor
Karacasu Park İhale İçin Gün Sayıyor
Karacasu Park İhale İçin Gün Sayıyor
Karacasu Park İhale İçin Gün Sayıyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-07-04 16:20:27

Siz önce Karacasu dersinin bitişiğindeki TOKİ nin girişine giden yolları asfaltlayın.Rezillik diz boyu

0
-0
9 yıl önce2015-07-03 22:55:14

sadece hayelde ama satılacak yer var deseler hemen o yeri satmakda acele ederler saolsun kuzulukda zamanında satılayamıyan yerleri hasan akca satıyor o da bir iş deilmi

0
-1
10 yıl önce2015-07-03 14:09:31

editör beyefendi yine yayınlamaz amma ben yine yazayım.yaşar yazıcı zamanında da zeki toçoğlu vaatlerde bulundu idi faqkat hep sözde kaldıo.recep yıldırımın bir sözü vardır.söz çuvalda durmaz .craat için yazılı metin gerekir.öyle önce kendi karnımı tıka basa doyurayım mantığıyla hizmet olmaz.halka hizmet hakka hizmet şuuruyla icraat yapılır.göstermeliklerle ve donunu çekemeyenlerle yandaş olup icrrat olmaz.

1
-0
10 yıl önce2015-07-02 01:57:53

Akçarşı avm binasıylada ilgilenirseniz çok memnun olacaz .İlçemizin ruhunu değiştirecek projeleri destekleyin lütfen.Saygılar

2
-0
10 yıl önce2015-07-01 23:03:42

ne zaman ihalesi belediye seçimleri geldi neredeyse hep basın açıklaması var icraatı görmek istiyor Akyazılılar artık

1
-1
10 yıl önce2015-07-01 19:12:47

nereye yapılacak bu proje bilen varmı

2
-0
10 yıl önce2015-07-03 12:23:58

AKÇARŞI PROJESİNİ BİTİRİN ARTIK YANİ.. KARACASU PROJESİ 3-4 YILDAN BERİ KAĞITLARDA İCRAAT SIFIR.

2
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden