İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Kamyonetin iki kız kardeşe çarpıp öldürmesi kameralara böyle yansıdı

05-09-2013 12:33:47 - SAKARYA
Kamyonetin iki kız kardeşe çarpıp öldürmesi kameralara böyle yansıdı

Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde bir benzin istasyonunun önündeki durakta otobüs beklerken bir kamyonetin hızla yoldan çıkarak çarpması sonucu Tuğba Küçük ilhan (25) ile kardeşi Zeynep Küçük (23) hayatını kaybederken anneleri Havva Küçük ise ağır yaralandı.

Hardal Burger Akyazı

Kaza anı kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Tuğba Küçük İlhan’ın iki aylık evli olduğu öğrenildi. Kazadan sonra Yavuz ilhan ise eşinin cenazesi başında gözyaşı döktü, kazanın oluş şekline isyan etti.

Kamera kayıtlarına göre damat Yavuz İlhan, kayınvalidesi Havva küçük, 2 aylık evli olduğu eşi Tuğba ve baldızı Zeynep ile birlikte bir otomobille benzin istasyonu önündeki durağa geliyor. Anne ve kızları aracın bagajından bavulları aldıktan kısa bir süre sonra duble yoldan hızla seyreden 54 D 3578 plakalı kamyonetin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Önce istasyonun girişindeki çiçeklerin bulunduğu kaldırım taşına çarpan kamyonet buradan hızla savrularak istasyonun içinde otomobilin arkasında bulunan iki kız kardeş ve anneye çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle anne savrulurken iki kız kardeş ise aracın altında kalıyor. Damat Yavuz ilhan ise kazadan saniyeler önce otomobilin yanından uzaklaşmasıyla kazadan yara almadan kurtuluyor.

2 AYLIK EVLİYDİK DEYİP EŞİNİN CENAZESİ BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yavuz İlhan, kazadan sonra 2 ay önce evlendiği eşi Tuğba Küçük İlhan’ın cenazesi başında gözyaşı dökmüş ve tepkisini şöyle dile getirmişti: "Buraya nasıl geldin çarptın abi ya, nasıl geldin. İçtin mi, sarhoş musun? Buradan üzerimize nasıl geldin ya. Bu kadar ucuz mu, bu kadar basit mi abi ya? Üç tane can gidiyor şu an ya. Ben daha yeni evlendim. Yeni düğün yaptım, 2 ay olmadı ya. Araba nasıl geliyor, çıkıyor insanların üzerine ya. Biz otobüsle eşimle İstanbul'a gitmek için bekliyorduk kayınvalidemle, baldızım, annem burada bekliyorduk işte."

Olay yerine gelen güvenlik güçleri kimliği açıklanmayan kamyonet sürücüsünü gözaltına almıştı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Marmara Göz
Kamyonetin iki kız kardeşe çarpıp öldürmesi kameralara böyle yansıdı
Güven Yapı
Kamyonetin iki kız kardeşe çarpıp öldürmesi kameralara böyle yansıdı
Kamyonetin iki kız kardeşe çarpıp öldürmesi kameralara böyle yansıdı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
12 yıl önce2013-09-18 12:44:54

bir yakınımın akrabasıymış o insanlara çarpıp ölmelerine sebep olan kişi. ama durum bildiğiniz gibi değil. adam kalp krizi geçirmiş o yüzden uluorta çarpmış insancıklara. Allah ölenlere rahmet, kalanlara sabrı cemil ihsan etsin. amin.

0
-0
12 yıl önce2013-09-07 14:12:40

Arkadaşım yorum yapılırken de biraz usturublu olsun, kazanın yada kazaların 50 yaş ve üstü ile ne alaka anlayamadım, kaza yapanlar genelde 40 yaş altı ve herşeyi çok bildiğini düşünen, aslında hiçbir şeyi bilmediği halde kendini kandıran genç nesiller, kendinden başkasını düşünmeyenlerdir. eğer düşüne bilseydi o kadar hız yapılmayacağını ve hız yaparsa başta kendine ve kazada hayatını kaymeden kardeşlerimiz gibi, başkalrında zarar vereceğini bilirdi.

0
-0
12 yıl önce2013-09-07 10:12:09

Allah sabırlar versin çok üzücü bir olay

0
-0
12 yıl önce2013-09-06 09:05:00

ah rahmet eylesin.ehliyet bu kadar basit verilmemeli.ve devamlı takip altına alınmalıı insanlar .başka çare yokk. ve en önemli devamlı söylediğim şey 50 yaşını gecenlerden ehliyetleri alınıp hemen trafikten men edilmeleri lazım..etrafımda gördüğüm tarfik hatalarının çoğunu yaşlı insanlar yapıyorr.onların kafası eski kurarda ve az araba olduğu dönemlerde kaldı..değişemezler..

0
-0
12 yıl önce2013-09-07 14:06:02

çok üzücü bir kaza Allah sabırlar versin, göç edenlerede Allah rahmet eylesin,

0
-0
Yaylada ölü bulunmuştu; Betül toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden