İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı

09-12-2014 15:16:21 - AKYAZI
İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı

Kuzuluk Mahesi ile ilgi aylık yapılan istişare toplantısının ikincisi gerçekleşti.

Özgür Adımlar

Kuzuluk Mahesi ile ilgi aylık yapılan istişare toplantısının ikincisi gerçekleşti. Kuzuluk Yaşar Yar Parkı’nda düzenlenen İstişare Toplantısı’na Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan , Kuzuluk Mahe Muhtarı Murat Altıntaş , Azaları Osman Şimay, Ziya Kekeç, Akyazı Belediye Meclis Üyeleri Alim Gül , Kemal Özten ,Kuzuluk Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Murat Çakmakçı, Akyazı SASKİ Müdürü Mustafa Kemal Aksakal , Kuzuluk Haber Editörleri Erkan Aktaş , Yaşar Kaya , Davut Kaya ve vatandaşların katılımı ile katılımı ile gerçekleşti.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Kuzuluk'un Sıkıntılarını Habercilerden dinlemek istedi.

Kuzuluk Haber Editörü Davut Kaya söz alarak sorunlarla ilgili; Kuzuluk'ta şuan da en büyük sıkıntı kanalizasyon çalışmasından oluşan yol sorunu ve içme suyu sıkıntısı bunlarla ilgili açıklamalarınız nelerdir?

Akyazı SASKİ Müdürü Mustafa Kemal Aksakal şu şekilde cevapladı;

Yollar ile ilgili şuanda elimizden geleni yapıyoruz. Fakat anlık yapabileceğimiz bir konu değil Kuzuluk Halkı bu konuda biraz sabır göstermesi lazım. Kazılmış olan yollar tekrardan açılacağı için çalışmamızda engel oluyor. Ara sokaklarda ki çalışmalarımız başladı. Onarımlar yapıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmanın ardından hava şartları nedeni ile yağan yağmur yolları tekrar bozduğu için tekrardan onarım yapmak zorunda kalıyoruz. Vatandaşlarımızda haklı fakat vatandaşlarımızdan istediğimiz biraz sabır göstermeleri. Su konusunda ise Orta Mahe’de bulunan depoda çalışmalar yaptık tadilatlar yaptık. Şöse ve Topçusırtı içinde yeni depo projemiz var. Önümüzde yıl yeni depo inşaatına başlayacağız. Depoların bitiminde yeni hatlar kurarak sorunu ortadan kaldıracağız. Kuzuluk önümüzde ki yıl su sıkıntısı yaşamayacaktır.

Hasan Akcan Müjdeyi Verdi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’da Mustafa Bey’e katıldığını dile getirdi ve “çalışmalarımız ve projelerimiz birlikte istişare ediyoruz. Kuzuluk Mahesi’nde önümüzde ki yıllarda büyük değişim olacaktır. Kuzuluk Sakarya’nın incisidir. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kuzuluk ile ilgili büyük projelerimiz var önümüzde ki yıl yeni bir Kuzuluk göreceğinizi müjdelemek isterim” dedi.

Kuzuluk Haber Editörü Erkan Aktaş, “Kuzuluk Halkı’nın su çilesinden kurtulması lazım geçmiş yıllarda böyle sıkıntıyı Kuzuluk Halkı yaşamadığı için şuanda tepkili ve bu sorun çözülene kadarda haklı olarak tepkiye devam edecektir. Kuzuluk Mahe Muhtarı Murat Altıntaş; Sayın Başkanımızla devamlı görüşme içerisindeyiz Kuzuluk'ta ne yapılması gerekiyorsa sağolsun başkanımız bizleri kırmadan derhal müdahale ediyor. Kuzuluk daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

Toplantının sonunda vatandaşları dinleyen Hasan Akcan sorunları not alarak müdahale edeceklerini vatandaşlara bildir.

Bir daha ki toplantımız daha büyük kapsamlı olacağını bildiren Akcan, "Kuzuluk için elimiz taşın altına koymaya her zaman hazırız” dedi.

Davut Kaya

Akgün Restoran Çorba
İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı
UB Group
İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı
İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı
İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-12-13 14:31:22

kuzuluklular kendinizi büğyük görmeyin diye yorum atan arkadaşım biz kuzuluklu olarak asla kendimizi büyük görmüyoruz ama şu gercektirki kuzuluk büyük bir yerdir ve akyazıdan gelir olarakta fazla gelir getiren bir turizlik bir bölgedir. kuzuluğu temsil etme adına oraya bilgili veya bilgisi arkadaşlarımız katılmıştır sonucta bir şeyleri dile getirmek adına sen eyer bazı insanlardan dağa bilgiliysen burda deyil bu tarz toplantılarda katılıp bilgilerini ortaya koymalısın.Buralarda bilgini harcama yazık yani.Yorumundaki kuzuluk düşmanlığın ap acık ortada.Kuzulukta koyunda vardır kecide ama senin kadar duşuk bir ziğniyetle düşünüpte abdurahman çelebiye hakaret tarzında saygısız insan yoktur.saygılarımla.

1
-0
10 yıl önce2014-12-12 14:00:31

mustafa kemal aksakal bu zamana kadar yaptığı güzel ve başarılı işlerle gündeme gelmiştir söz verdiyse sözünde durur kuzuluk halkı biraz sabır göstersin herşey pat diye olmaz

0
-0
10 yıl önce2014-12-11 10:04:05

Kuzuluklulara kendinizi büyük görmeyin diyen cahil insan.Asıl sen kendini ne sandın Kuzuluk kanalizasyon projesini kapatılan belediye zamanında yaptı seninde başkanın yapsaydıda kuzuluğu çekememezlik yapmasaydın. Birde şu toplantıda bulunan kuzuluğu temsil edenler oraya kaç vatandaşın tasvibiyle katılmış kuzulukta bu kadar geçmişi bugünü iyi bilen yaşını başını almış büyükler dururken buncacık gençler hangi bilgiye birikime hakimlerde kuzuluğu temsil etmişler. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali ortalıkta gezmesinler bir zahmet.

0
-0
10 yıl önce2014-12-10 23:46:10

AK PARTİ VE BAŞKANIM HASAN AKCANA GÜVENİYORUM.MİLLİ İRADENİN VARLIĞINI İÇİNE SİNDİREMEYEN HAYATLARI BOYUNCA MUHALİF KALACAK OLAN ZİHNİYETİN KARNINDAN GELEN SESLER BUNLAR.

0
-0
10 yıl önce2014-12-10 20:25:18

Şuna adım gibi eminim ki şu anki yönetimin hiç Birsey yaptığı yok oyle Facebook a resim atıp reklam yapmaya benzemiyor hasan Akcan aksar tepeye sosyal alan yapılacak adı Altın'da orada yapılan kazıdan oraya neyin arandığından ve belediye iş makinalarını neden belediye işçilerinin değilde yabancı birilerinin kullandığını söylemesini istiyoruz

0
-0
10 yıl önce2014-12-10 19:01:18

Hic bir sey yapacaginiz yok

0
-0
10 yıl önce2014-12-10 23:08:27

Kuzuluk artık Akyazının her mahesi gibi bir mahedir. Kuzuluklular ilk önce bunu kabul etmelisiniz. Kendinizi yüksekte görmemelisiniz. Tepkinizin gerçek nedeni bence belediyenin kapanmış olması bu açıkca görünüyor. Akyazı'nın bir çok yerinde kanalizasyon yokken Kuzuluğa kanalizasyon yapılıyor ama yollar çamur diyerek tepki oluyor. Zahmetsiz rahmet olmaz. Biz çamura razıyız yeter ki kanal yapılsın.

2
-1
10 yıl önce2014-12-10 09:31:06

müdürüm gereken açıklamayı yapmışş.seneye su sıkıntınız kalmıcak dediyese kalmıcaktır.sözünde durur.seviyoruz seni mustafa müdürüm..!!! C.Y.

1
-0
10 yıl önce2014-12-10 08:16:37

vaat,vaat,vaat,,vaaaaat...önceki başkanlarda aynı söylemleri yaptılar..hani sonuç..bekleyin görün 2 seneyi..değişen hiç bir şey olmayacak...önemli olan öncü fizibilite ve zihniyet değişikliğinin sağlanmasıdır...

0
-0
10 yıl önce2014-12-09 19:30:23

sabırla bekliyoruz inşaah dedikleriniz olur , olmazsa oy istemeyin bizden

0
-0
10 yıl önce2014-12-09 17:12:19

BELEDİYELİĞİ BİTTİĞİNDEN BERİ KADERİNE TERK EDİLEN KÜÇÜCEK İÇİN DE BİRŞEYLER YAPMA VAKTİ GELMEDİ Mİ ARTIK?

2
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)