ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Hızlı Tren Hattının Kablolarını Çaldılar

28-05-2014 23:10:28 - SAKARYA
Hızlı Tren Hattının Kablolarını Çaldılar

Hırsızlar hızlı tren hattının kablolarını çaldı.

Hardal Burger Akyazı
26.05.2014 tarihinde saat:11.30 sıralarında Hızlı Tren hattı görevlileri tarafından hattın Evce Restoran altında bulunan istasyon alanından başlayarak Kırkpınar istikametinde hattın güney cephesindeki sinyalizasyon kablolarından yaklaşık 500 metre kadar bir bölünde hırsızlık olayının olduğunun bildirilmesi üzerine, sinyalizasyon kablolarının döşenmiş olduğu beton kanarın üzerlerindeki kapakların kapalı olduğu, kapalı kapakların 500 metrelik bölüm içerisinde belli mesafelerde açılarak içerisindeki yeşil renkli kablonun kesilmiş olduğu, diğer kabloların sağlam olduğu ve kapakların tekrar kapatılmış olduğu görülmüştür. Çevrede yapılan araştırmada 25.04.2014 günü akşam saatlerinde hızlı tren hattında üzerinde çalışan işçilerin giydikleri renkte tulum olan bir şahsın hırsızlık olayının gerçekleştiği yerde dolaştığı öğrenilmiştir.

Yapılan araştırmada daha önce yine Hızlı Tren Hattından sinyalizasyon kablolarını çaldığı ve Balkaya Köyünde bulunan kullanılmayan Taş Ocağında yaktığı tespit edilen S.C isimli şahıs Gazipaşa mahesi Kestanelik mevkiinde görülmüş ve kendisiyle yapılan şifahi görüşmede hızlı tren hattı kablolarını farklı zamanlarda H.G ile birlikte çaldıklarını, dayısı olan Ç.T ile birlikte 25.05.2014 günü akşamüzeri  H.G ile birlikte tren hattına gittiklerini ve H.nın tren yolundaki kabloları kestiğini ve bakır kabloları Gazipaşa Mahesi Kestanelik Mevkiinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Y.B’nin yaptığı dükkana sattıklarını beyan etmiştir.

Ç.T ve H.G isimli şahısların yakalanması çalışmalarına başlanılmış, Şüpheli şahıslar Gazipaşa Mahesi Kestanelik mevkiinde tarafımızdan yakalanmış, H.G isimli şahısın ikametinde yapılar aramada turuncu renkli ve içerisinde iki çift eldiven olan ve tren hattında çalışan işçilerin giydiklerine benzeyen bir adet tulum ele geçirilmiştir. Ayrıca yapılan aramalarda 8 kilogram yanmış bakır kablo ile birçok yanmış kablo kalıntısı, demir kesme makası, ele geçirilmiştir.  H. G ve Ç.T  gözaltına alınmış olup, H. G isimli şahıs tutuklanarak  Cezaevine gönderilmiştir. ” denilmektedir.
Marmara Göz
Hızlı Tren Hattının Kablolarını Çaldılar
Akgün Restoran Çorba
Hızlı Tren Hattının Kablolarını Çaldılar
Hızlı Tren Hattının Kablolarını Çaldılar
Hızlı Tren Hattının Kablolarını Çaldılar

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-06-29 03:08:19

BASBAKAN MILYONLARI GÖTÜRÜYORMUS; YAZIYOR BIR VATANDAS!!!!!ADMIN BU YORUMU SIZ OKUYUPTA MI BU SAYFAYA KOYUYORSUNUZ YOKSA OKUMADANMI.LÜTFEN BÖYLE YORUMLARI GÖRMEYELIM DAHA DIKKATLI INCELEYIN ÖNCE KOYMADAN.slm

0
-0
11 yıl önce2014-05-30 15:51:31

bunları ş. inden tavana asmak lazım. geri zekalılarmı? yoksa bazı akıllılarmı? Çılgın İzmitli

0
-0
11 yıl önce2014-05-30 09:04:45

aynen o makasla kollarını kesip bırakacaksın..bunları gibi pisliklerin verdiği zararlar yüzünden biz faturalarımızı daha fazla ödüyoruzz.adi insandır bu zararları verenler , kaçak elektrik kullananlar , kaçak su kullananlar...öbür dünyada milyonların hakkını nasıl ödeyeceksiniz düşündünzmü hiççç.... müslümansanız tabikiii_!!!!! C.Y.

0
-0
11 yıl önce2014-05-29 15:43:47

Başbakan ve ekibi milyon euroları götürüyor haber olmuyor ama tren hattının kablolarını çalanların haberleri yapılıyor. İlginç. Basınımızın düştüğü duruma bak!

0
-0
11 yıl önce2014-05-29 10:26:23

KABLOLARI YAKTIĞI YERDE ONUNDA ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP YAKINDA MİLLET BİR PİSLİKTEN KURTULSUN DEVLET MALINA ZARAR VERMENİN NE OLDUĞUNU CÜMLE ALEM GÖRSÜN BELKİ DİĞERLERİDE DERS ALIRDA BİRDAHA YAPMAYA CESARET ETMEZLER

0
-0
11 yıl önce2014-05-29 08:48:53

Kanıbozuk, vatan-millet düşmanları... Bunları vatana ihanetten darağacında sandıracaksın.

0
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden