Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

'Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Projesine Destek

17-07-2014 13:11:43 - SAKARYA
'Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Projesine Destek

Sakarya'da 'Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın' Projesine Bir Destek de STK'lardan

Hardal Burger Akyazı

 

Sakarya İl Müftü Yardımcıları Yusuf Akkuş ve Nejdet Arman ile ilçe müftülerinden oluşan Sakarya Müftülüğü Heyeti, Diyanet İşleri Başkanlığınca Ramazan-ı Şerif dolayısıyla başlatılan ‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ temalı projeyi paylaşmak ve toplumda bir farkındalık oluşturma noktasında görüş alışverişinde bulunmak üzere ilimizde faaliyet gösteren STK’lara birer ziyaret gerçekleştirdiler.

YÖÇEYDER, Kızılay Sakarya Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi, İHH Sakarya Temsilciliği, MÜSİAD Sakarya Şubesi ve TÜMSİAD Sakarya Şubesi’ne gerçekleştirilen ziyaretlerde, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ projesi hakkında bilgiler veren Müftülük Heyeti adına Sakarya İl Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş konuşmasında: “Bu Ramazan-ı Şerifte Başkanlığımızca ‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ teması kampanya konusu olarak belirlendi. İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve temsilcileri ile yönetim kurulu üyelerine projemizi anlatıyoruz. Ziyaret ettiğimiz tüm STK’lar projemize gereken desteği ve her türlü katkıyı vereceklerini ifade ettiler. Ramazan ayında sürdürdüğümüz bu kolektif çalışmayla toplumumuzdaki ihtiyaç sahibi ve kendisini yalnız hisseden tüm vatandaşlarımıza ulaşmış olacağız. İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının Şube Başkanı ve İl Temsilcilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer vererek, toplumun tüm kesimlerini bu konuda duyarlı olmaya ve bu projeye destek vermeye davet etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, SESOB Sakarya Şube Başkanı Hasan Alişan, YÖÇEYDER Başkanı Ali Türkoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Dr. Vadettin Aktaş ve İHH Sakarya Temsilcisi Ruhi Ademoğlu ise konuşmalarında: “Diyanet İşleri Başkanlığı, İl Müftülükleri ve İlçe Müftülükleri ile birlikte son yıllarda önemli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda, ‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ temalı sosyal projeyle ilgili İl Müftülüğü Yetkilileri ile istişarelerde bulunduk. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu anlamlı projesine gereken her türlü katkıyı vermeye hazırız. Bu önemli ziyaretlerinden dolayı müftülük heyetine teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden