Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Devam Ediyor

12-08-2014 14:37:40 - AKYAZI
Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Devam Ediyor

Akyazı Belediyesi tarafından her yıl organize edilerek geleneksel hale getirilen sünnet şöleni kayıtları Akyazı Belediyesi Ana hizmet binasında bulunan kültür sosyal işler müdürlüğü yetkililerince alınmaya devam ediliyor.

Özgür Adımlar

15 Ağustos 2014 Cuma günü sabah saat 09.30'da Akyazı stadında yapılacak açılışla başlayacak olan sünnet kesim işlemleri randevulu ve programlı bir şekilde devam ettirilecek. Aynı gün içerisinde bütün kesimlerin tamamlanacağını kaydeden Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü yetkilileri, Şu anda halen devam eden sünnet kayıtlarına çocuklarını kayıt ettirmek isteyen Ailelerin acele etmeleri ve biran evvel kayıt işlemlerini tamamlamalarını gerektiğini de belirttiler.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan " Her yıl geleneksel olarak devam ettirdiğimiz Sünnet şölenimiz bu yılda yine aynı temposu ile devam edecek. Şu ana kadar belediyemize müraacat eden yaklaşık 200 çocuğumuz var. Sünnet kayıtlarımız Beledimizin Ana hizmet binasında bulunan Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü ekiplerimizce halen alınmaya devam ediyor. Bu yıl ki sünnet şöleni etkinliklerimiz için Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte organize bir şekilde Akyazı Kapalı Spor salonumuzu ve Akyazı stadımızı komple bakıma aldık, Boya badana ve temizlik ve Peyzaj işlerimizi tamamladık hem kapalı spor salonumuzu hem de Akyazı stadımızı sünnet şöleni için hazır hale getirdik" dedi.

Akgün Restoran Çorba
Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Devam Ediyor
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden