Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Akyazı Emniyet ve Jandarma Asayiş Bülteni

29-05-2015 15:38:55 - AKYAZI
Akyazı Emniyet ve Jandarma Asayiş Bülteni

Akyazı Emniyet ve Jandarma asayiş bülteni haberleri

Hardal Burger Akyazı

OLAYIN ÖZETİ :28.05.2015 günü İ.D. isimli şahıs kızı olan H.D. isimli şahsın kayıp olduğunu beyan etmiş olup, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :28.05.2015 günü H.D. isimli şahıs internet sitesinde görmüş olduğu bir araç hakkında pazarlık yaptığını ve araca kapora göndererek almak üzere anlaştıklarını, bunun üzerine çocuklarını aracı almak için aracın bulunduğu ile gönderdiğini ancak sitede kayıtlı satıcı ile telefon ile irtibat kuramadığından aracı amadığını ve dolandırıldığını beyan ederek müracaatta bulunmuş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

a. AKYAZI’DA KENDİLİĞİNDEN HAK ALMA
    Sakarya/Akyazı-Küçücek mahesinde 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 09.00 sıralarında; V.B. ’ye ait bürodan (1) adet çelik kasa (1) adet bilgisayar ve (1) adet evrak çantasının çalındığı, yapılan araştırmada, aralarında alacak verecek meselesi bulunan ortağı B.U.’ nun evinde yapılan aramada çalındığı iddia edilen malzemelerin bulunduğu, Şüphelinin Cumhuriyet Savcılığınca ifadesinin alınmasına müteakiben  tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı tespit edilmiştir.

b. AKYAZI’DA TEHDİT
    Sakarya/Akyazı-Taşköprü mahesinde 22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 15.00 sıralarında; M.K. arazi anlaşmazlığı nedeniyle amcasının oğlu M.K.’yi av tüfeği (Çiftsan marka Ruhsatlı) ile tehdit ettiği tespit edilmiştir.

c.AKYAZI’DA TEHDİT 
    Sakarya/Akyazı-Taşburun mahesinde 21 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 20.30 sıralarında; H.N.E. ve A.E. isimli şahısların tartıştıkları F.E.’yi sözlü olarak tehdit ettikleri tespit edilmiştir.

ç. AKYAZI’DA İŞ MAKİNESİ VE TARIM ARACI HIRSIZLIĞI
    Sakarya/Akyazı-Madenler mahesinde 22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 10.30 sıralarında; A.H.G.’ye ait pat-pat tabir edilen tarım aracını evinin önünden çalan müteakibinde yol kenarına bırakarak kaçan kimliği belirsiz fail-failleri yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden