Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale

21-03-2015 10:47:54 - AKYAZI
Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale

Çanakkale Şehitlerini Anma Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla 'Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale' konulu konferansa yoğun ilgi

Özgür Adımlar

Çanakkale Şehitlerini Anma Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla Akyazı Belediyesi Çanakkale Şehitlerini Anma haftası etkinleri programında eğitimci-yazar Mustafa Yazgan 'Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale' konulu konferans Kılıçoğlu Düğün Sarayında yoğun katılımla gerçekleşti.
Eğitimci-yazar Mustafa Yazgan konuşması öncesinde Akyazı Belediyesinin düzenlemiş olduğu “ Çanakkale Zaferi “ konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül takdimi yapıldı.

Şiir yarışmasında 1. olan “Sancak Davası “ isimli eser sahibi Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 11/C öğrencisi Sehithan Güzel tablet ödülünü Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan takdim etti. Yarışmanın 2. olan “Çanakkale” isimli eserin sahibi Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi 11/A öğrencisi Ahmet Çakır cep telefonu ödülünü Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı feyzi Bora takdim etti.3. olan “Çanakkale” isimli eserin sahibi Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi 11/D öğrencisi Özge Çelik yarım altın ödülünü Eğitimci-yazar Mustafa Yazgan  takdim etti.

Yarışmada 4. olan “Çanakkale’ye Düşen Nar” İsimli şiirin sahibi Akyazı Eyüp Genç Lisesi 11 / C öğrencisi Hurinur Öztürk Çeyrek Altın ödülünü Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak verdi.5. olan “Çanakkale Destanı” isimli şiir sahibi Akyazı Eyüp Genç Lisesi 11 / C öğrencisi Hanife Sena Sarı Çeyrek Altın ödülünü Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir verdi.
“ Çanakkale Zaferi “ konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül takdimi ardından Akyazı İlçesine ikinci kez gelen Eğitimci-yazar Mustafa Yazgan konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi.
Yargan konuşmasında” nereden geldiğini bilmeyenler, nereye gideceğini de bilemezler. bir milletin “diriliş destanı” olan Çanakkale’yi her gence mutlaka ve mutlaka anlatmalıyız. Bedrin aslanlarını çok iyi anlatmalıyız. 2 saat süren programda solanda bulunan katılımcılara önemli mesajlar veren Eğitimci-yazar Mustafa Yazgan ın konuşması ilgiyle dinlendi.

Nuri Kuru
 

 

 

UB Group
Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale
Akgün Restoran Çorba
Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale
Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale
Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale
Doğu ve Batı Hesaplaşması Çizgisinde Çanakkale

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-03-22 21:17:52

Videonun devami izlemeden yaziyi okumadan yorum yapan birisiniz galiba

0
-2
10 yıl önce2015-03-22 18:29:25

Salonda Atatürk resmi yok. Çanakkale Zafri'nin kazanılmasında Anafartalar Kahramanının ismi zikredilmiyor ve ulusalcılara ağzına gelen söyleniyor. Bir de oraya utanmadan eğitimciyim diye gidip çocukların zihinlerini bulandırıyorsunuz. Yazıklar olsun!!!

2
-0
10 yıl önce2015-03-21 17:01:10

1.olan şiiri yayınlasanızda görsek...

0
-1
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks