ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Çalışmak İçin Gittiği Fındık Bahçesinde Hayatını Kaybetti

04-04-2014 15:38:49 - AKYAZI
Çalışmak İçin Gittiği Fındık Bahçesinde Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ikameti bulunan fakat yer yıl bahar ayında Sakarya'nın Akyazı ilçesine gelerek bir bağ kulübesinde yalnız kalan ve fındık temizlik işleri yapan 65 yaşındaki Bayram Kahveci kaldığı bağ kulübesinin yakınlarında dere yatağında ölü bulundu.

Özgür Adımlar

Edinilen bilgilere göre 26.03.2014 tarihinde Kocaeli'ndeki ailesiyle görüşerek seçimlere geleceğini belirten Bayram K.'cen bir daha haber alınamaması üzerine merak eden ailesi telefonla Akyazı ilçesi Adliyesinde temizlik görevlisi olan oğulları Selami K.'yi arayarak kaldığı bağ evini kontrol etmesini istedi. Oğul Selami K. Adliyeden arkadaşlarıyla Akyazı ilçesi Reşadiye mahesindeki bağ evine kontrole gittiklerinde baba Bayram K.'nin takım sandığını görerek civarda aramaya başladılar. Fındık bahçesinin yakınında dere yatağında kahreden görüntüyle karşılaştılar. Babasının cesediyle karşılaşan Selami K.  Jandarmaya haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen Jandarma olay yeri ekipleri ve savcılığın olay yerinde incelemesi ardından yaşlı adamın cenazesi Akyazı Devlet Hastanesi Morguna oradan da otopsi yapılmak üzere İstanbul Adlı tıp kurumuna gönderilmişti. Otopsiden gelen naaş Gölcük ilçesinde defnedildi. Fındık bahçesi temizlerken ateş yaktıktan sonra kalp krizi geçirerek öldüğü ateşten dolayı vücudunun bir kısmının yandığı tahmin ediliyor.

 Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UB Group
Çalışmak İçin Gittiği Fındık Bahçesinde Hayatını Kaybetti
Marmara Göz
Çalışmak İçin Gittiği Fındık Bahçesinde Hayatını Kaybetti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-04-04 20:59:01

ah rahmet etsin

0
-0
11 yıl önce2014-04-04 17:46:15

Çok üzücü ve elim bir olay ALLAH cc merhuma rahmet etsin kederli ailesine sabır ve metanet ihsan etsin inşah. yusuf boğaz

0
-0
11 yıl önce2014-04-04 16:03:51

çok kötü bir ölüm. hem yanmış hem parçalanmış. ah rahmet etsin inşa ah

0
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup