Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Bayan Kuaförler Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

07-05-2015 20:38:56 - AKYAZI
Bayan Kuaförler Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Akyazılı bayan kuaförler sadabad aile parkında Akyazı Kuaförler odası başkanı öncülüğünde düzenlen bir toplantıyla sorun ve sıkıntılarını dile getirdiler.

Hardal Burger Akyazı

07/05/2015 günü saat 10.00'da Akyazı Sadabad aile parkında Akyazılı bayan kuaförlerin sorunları tartışıldı. Akyazı Berber Odasının organize ettiği kahvaltı programına, Oda başkanı Hasan Cengiz ve Berberler odasına kayıtlı bayan kuaförler katıldı.

Oda başkanı Hasan Cengiz “Her meslekte olduğu gibi kuaförlük mesleğinin de profesyonelce yapılması gerektiğinden bahsederek, iş yerine gelen her müşterinin bütün taleplerini karşılayacak nitelikte eleman çalıştırmak zorundayız. Fiyatlar ve verilecek hizmetler konusunda ortak bir noktayı yakalamamız gerekir.” şeklinde konuştu.

Bu tür toplantıları düzenli olarak yapacaklarını söyleyen Cengiz “Bayan ve Erkek Kuaförleriyle bir araya gelerek meslekteki yaşanan sıkıntıları ve çözüm yollarını konuşup ortak alınan kararlarla hareket edeceklerini söyledi. Son olarak alınan kararda göre Pazartesi günü bayan kuaförlerinin tatil yapması uygulamasının tüm çevrelerce kabul gördüğü, hem bayan kuaförlerin hem de müşterilerin bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Akgün Restoran Çorba
Bayan Kuaförler Kahvaltıda Bir Araya Geldiler
Akgün Restoran Çorba
Bayan Kuaförler Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-05-11 13:06:26

Kadın düşmanı bir zihniyetle daha karşı karşıyayız. Yalaka birine benziyormuşum. Bak bak ! Kadınlarımızı yüceltmenin neresi yalakalık ? Ne gibi bir menfaat sağlayacam ? Bu yorumlarım nedeniyle bayan kuaföründe bedava saç bakımı mı yaptıracağım ? :))) ( vatandaş kemal)

1
-0
10 yıl önce2015-05-10 20:42:20

vatandaş kemal her sayfada boş yorumlarını görüyorum senin cok yalaka birine benziyorsun işine geldigi gibi yorum yazıyorsun vatandaş keMAL ...

3
-1
10 yıl önce2015-05-09 22:37:14

Bayan kuaförlerimize laf yok ! Onlar Akyazımızın gülen ve güzel yüzüdür. Kadın mutlu olmalı ki toplumda mutlu olmalı. Vatandaş kemal her zaman annelerimizin,eşlerimizin,arkadaşlarımız-dostlarımız,dert ortaklarımız KADINLARımızın yanındadır ve her daim kadın haklarının savunucusudur. Şimdiden tüm kadınların anneler gününü kutlarım. ( vatandaş kemal)

2
-0
10 yıl önce2015-05-09 10:00:03

güzel akyazımızda bazı kuaförler isim vermek istemiyorum hatta sadece bir kuaför Biraz fazla havalandılar çok çevre edinince müşteri artışı olunca nereden geldiğini unuttular. işlerinin kaliteside düştü herkes şikayetçi geldikleri yere dönmeleri yakındır.efendim öyle sonradan görme olmakla ben buyum ,ben şurda eğitim aldım ben bunu yapıyorum ben farklıyım demekle olmuyor icraat şart...

0
-0
10 yıl önce2015-05-09 18:43:39

kardeşim herkez baksin işine.

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden