Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

BAŞBAKAN GELİYOR…

2012-06-14 00:00:00
3491 OKUNMA

Mehmet TAŞTAN

BAŞBAKAN GELİYOR…

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 15 Haziran Cuma günü ilimiz Sakarya'ya geliyor. İlimiz de 19 tesisin açılışını gerçekleştirecek olan başbakan AK Parti il kongresine de katılarak ilimizden ayrılacak.
Başbakanın ilimize bu kaçıncı gelişi hatırlamıyorum…
Etkili, yetkili birileri geldiğinde her zaman olduğu gibi şimdide başbakanımızın gözüne hoş gelecek, göz boyama çalışmaları hızlı bir şekilde yapılıyor.
Daha önceden tamamlanmış hizmete girmiş tesisler, işletmeler, okullar ve benzeri birçok yerler ilimizde olduğu gibi başka iller dede başbakanımıza yeniden hizmete açtırılıyor…
Bana bu tür açılışlar çok garip geliyor…
İlimize yapılan bu ziyarette başbakanımıza 19 tesisin açılışı yaptırılacak.
Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, Büyükşehir Belediyesi Yenikent Sosyal Tesisleri, Erenler Belediyesi Hizmet Binası, Büyükşehir Belediyesi Cadde Yenileme ve Peyzaj Çalışmaları, Geyve Sekiharman Sulama Göleti, Göletten Sulama Şebekesi Projesi, Söğütlü İmamlar, Aslanlar Sulama Göleti, Göletten Sulama Şebekesi Projesi, Ferizli Nalköy Sulama Göleti, Adapazarı Cumhuriyet Lisesi, Adapazarı Mithatpaşa İlköğretim Okulu, Söğütlü Fındıklı İlköğretim Okulu, Söğütlü Halime Çavuş Anaokulu, Akyazı İnönü Anaokulu, Serdivan Vilayetler Hizmet Milli Anaokulu, Karapürçek Sağlık Ocağı, Geyve Alifuatpaşa Aile Sağlığı Merkezi, Kocaali İlçe Hastanesi ek Binası, Nehirkent Sosyal Tesisleri, Arifiye Spor Kompleksi ve Erenler Belediyesi Spor ve Sosyal Tesisleri.
Hepsi hizmete girdiğini daha önceden bildiğimiz çalışmalar…


Başbakanımızdan artık ‘’ Ustalık’’döneminde her vilayette hizmete daha önce girmiş olan tesislerin açılışını gerçekleştirmek yerine ‘’Kanal İstanbul Projesinde’’olduğu gibi her vilayette çalışmaları yapılmış, hazırlanmış o vilayeti şaha kaldıracak muhteşem projelerin açıklanmasını bekliyorum…


Bu tip projelerin açıklanmasının daha etkili izler bırakacağına inanıyorum.
Hizmete girmiş tesislerin yeni açıldığını göstermek benim için havan da su dövmek gibi oluyor…
İlimize tekrar tekrar hoş gelin, boş gelmeyin sayın başbakanım…

Bir Dosta;
Çölde yolculuk eden iki arkadaş hakkında bir hikâye anlatılır.
Yolculuğun bir aşamasında iki arkadaş tartışırlar biri ötekine bir tokat atar. Tokadı
yiyenin canı çok yanar ama tek kelime etmez ve kum üzerine şu sözleri yazar

'BUGÜN EN IYI ARKADASIM BANA BIR TOKAT ATTI.'

Yıkanabilecekleri bir vahaya rastlayana dek yürümeyi sürdürürler. Tokadı yiyen yıkanırken bir batağa saplanır, boğulmak üzereyken arkadaşı tarafından kurtarılır. Boğulmak üzere olan arkadaş tam kurtulduktan sonra bir kaya parçası üzerine şu sözleri kazır:

'BUGÜN EN IYI ARKADAŞIM BENİM HAYATIMI KURTARDI.'
Tokadı vuran ve sonra arkadaşının hayatını kurtaran kişi ona şöyle der; senin canını yaktığımda bunu kum üzerine yazdın ama şimdi kayaya kazıyorsun neden?
Öbür arkadaş ona şöyle cevap verir: 'Biri bizi incittiğinde bunu kum üzerine yazmalıyız ki bağışlama rüzgârı estiğinde onu silebilsin. Ama biri bize iyi bir şey yaparsa onu kayaya kazımalı ki onu hiçbir rüzgâr yok etmesin.'
'İNCİNMELERİNİZİ KUMA, GÖRDÜĞÜNÜZ İYİLİKLERİ KAYALARA KAZIMAYI ÖĞRENİN.'

 

Haftaya görüşmek üzere…

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden