İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül

11-02-2016 11:11:09 - AKYAZI
Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül

Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında derece yapan Akyazılı sporcuları Antrenör ve aileleri ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Hasan AKCAN makamında ağırladı.

Hardal Burger Akyazı

Karate antrenörü Sezai YOLCUOĞLU yönetiminde çalışmalarına devam eden Akyazı Belediyesi Karate Takımı başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. İl ve ülke genelindeki yarışmalara katılan Karate Takımı ilçe ve ilin tanıtımına da katkı sağlıyor.
İlçe genelindeki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı yaşaması için ortam oluşturulması için sporun her dalına destek veren Akyazı Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü ile çalışmalarına devam eden sporcular, sağlıklı bir yaşam sürerek eğitimlerine devam ediyorlar.
Geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Karate Şampiyonasında Yıldızlar kategorisinde Akyazı’yı temsilen dereceye giren genç sporcuları Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan AKCAN aileleriyle beraber makamında ağırladı.  Onların sevincine ortak olan Başkan AKCAN Sporculara altın takarak ödüllendirdi. Sporcuların her zaman yanında olan, onlara destek veren, ödüllendiren Başkan AKCAN genç karatecilere başarılarından dolayı tebrik etti.
Karate Antrenörü Sezai YOLCUOĞLU “Gençlerimiz ve çocuklarımızla Karate eğitimlerimize devam ediyoruz. Sakarya ve Türkiye genelinde gerçekleşen yarışma ve turnuvalara katılım sağlıyoruz. Ve her birinden başarı sağlayarak Akyazı’mızın ve Sakarya’mızın tanıtımına katkı sağlıyoruz. Bu uğurda bize her zaman desteğini esirgemeyen Akyazı Belediye Başkanımız Sayın; Hasan AKCAN’a teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Kendisi de yıllarca karate eğitmenliği ve hakemliği yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan AKCAN “ Karate sporunda başarılı Akyazılı gençlerimizi ağırlamaktan onur duymaktayım. Yıllarca bu spora verdiğimiz emeğin karşılığını bu gençlerimizin gözlerinde okumaktayım. Onların başarıları için Belediye olarak her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Spor İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde birçok spor branşına destek veriyoruz. Karate takımımız da bunlardan bir tanesi, başta Antrenör Sezai YOLCUOĞLU olmak üzere sporcularımızın ailelerine ve sporcularımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bu gibi organizasyonlar ile hem kendilerini geliştirmekteler hem de Akyazı’mızı temsil ederek tanıtımına katkı sağlamaktalar. Karate takımımız önümüzde günlerde Sırbistan’da gerçekleştirilecek olan Çocuklar Balkan Karate Şampiyonasına katılacak biz de gerekli desteği kendilerine vereceğiz. ” dedi.

Yıldızlar Kategorisinde Derece alan sporcular;
Emre COŞKUN Türkiye Şampiyonu
Murat Kenan ÖZEN Türkiye Şampiyonu
Oğuzhan EKİNCİ Türkiye ikincisi
Sena COŞKUN Türkiye üçüncüsü
Zeynep BİRİNCİ Türkiye üçüncüsü
Burak Can ÖZTÜRK Türkiye üçüncüsü

UB Group
Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül
Marmara Göz
Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül
Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül
Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül
Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül
Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül
Başarılı Karatecilere Başkandan Ödül

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2016-02-12 08:33:03

Maaşah, Allah başarılarını daim kılsın. Onları ve ailelerini onore ettiği için de Başkana da çok teşekkürler.

0
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden