İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi

24-07-2014 13:10:26 - AKYAZI
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi

Akyazı Ziraat odası Ramazan ayı münasebeti ile Kadir gecesinde Eskibedil Mahesi halkına ve çiftçilere iftar yemeği verdi.

Özgür Adımlar

Eskibedil mahesi merkez camii önünde verilen iftar yemeğine Türkiye Ziraat odası başkanı Şemsi Bayraktar, Akyazı kaymakamı Kamuran Mustafa Bı, Akyazı Ticaret Sanayi odası başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı müftüsü Metin Şenokur. Ak parti ilçe başkanı Fevzi Bora, Akyazı Ziraat odası başkanı Şener Bayraktar, il ve ilçe Ziraat odaları başkanları banka müdürleri daire müdürleri köy ve mahe muhtarları ve Eskibedil halkı katıldı.

İlçe müftüsü Metin Şenokur ‘un yaptığı dua ile açılan iftar sonrası teşekkür ve açılış konuşması yapan Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar, “On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayı içerisinde bulunan kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir taraftan doğal afetlerle mücadele ederken de bir taraftan Müslüman coğrafyasında yaşananlar bizleri üzüyor. Özellikle israil in Gazze ye yapmış olduğu zalimce haince düşmanca saldırlar bütün ümmeti Muhammed’i üzüntüye sevk etti. Bizde oda olarak israilin yapmış olduğu şiddeti kınıyoruz. Bu mübarek kadir gecesi hürmetine cenap’ı Allah tan Müslümanların huzur içinde yaşamasına vesile olmasını diliyorum iftarımıza geldiğiniz içinde teşekkür ediyorum “dedi.

Teşekkür konuşması yapan İlçe Kaymakamı Kamuran Mustafa Bı, “Gecemiz mübarek olsun. Bu gecede edilen dualar İslam alemiyle birlikte olsun saygılar sunuyorum” dedi.

Türkiye Ziraat Odaları olarak Türkiye’de satılan İsrail marına boykot uygulamaya başladıklarını belirten Türkiye Ziraat Odası Başkanı Şemsi Bayraktar, “Bu mübarek ayının başta Gazze’nin ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Gazze’de büyük bir katliam yaşanıyor. Sadece israili kınamak yetmez muhakkak bu zalim ülkeye yaptırım uygulamamız lazım Türkiye cumhuriyeti devleti israil e ithalatını ve ihracatını en kısa zamanda sona erdirmeli bu ülkeden ne para kazanmalıyız nede para kazandırmalıyız. Türkiye ziraat odaları birliği olarak buradan beş milyon üyemize sesleniyorum bundan sonra Türk tarımında israil marını kullanmayacağız ve Akyazı’dan dünyaya sesleniyorum Türkiye ziraat odası olarak üyelerimizle birlikte İsrail’i boykot ediyorum” dedi.

Bayraktar konuşmasında, “Türk çiftçisi aldığından çok fazlasını devlete vergi olarak ödeyen bir meslek mensubudur. Gübre alır. Mazot alır. Tohum alır tarım alet ve makinelerini alır ve bunların kdv sini verir. Ticaret mensubundan farklı olarak zarar da etse spotoj vergisini öder. Yani aldığını geri ödeyen Türk çiftçisi var. Zor koşullarda üretim yaparak bu ülkenin gıda güvencesini sağlayan sofralarımızdan hiçbir şeyi eksik etmeyen Türk çiftçisine yalnız Allah razı olsun demek düşer. Akyazı ziraat odasının vermiş olduğu iftar yemeğine katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SEZAİ YOLCUOĞLU

Marmara Göz
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi
Marmara Göz
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi
Azo Çifçi Üyelerine İftar Yemeği Verdi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-07-25 14:49:35

SAYIN KAYMAKAM BEYE CIFCILERIMIZE VERDIGI DESTEKTEN DOLAYI AYRICA TESEKKUR EDERIZ ..

0
-0
11 yıl önce2014-07-25 00:45:22

Ziraat odası her yıl aidat olarak topla bizden ver kaymakama müftüye iftar Allah kabul etsin ne diyelim

0
-0
Kurulan ve kapanan şirket sayıları açıklandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)