YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Azo Başkanı Bayraktar Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

02-04-2015 09:39:38 - AKYAZI
Azo Başkanı Bayraktar Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar yapılan başkanlık seçimlerinde tekrar başkan seçilen Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hardal Burger Akyazı

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş, Derneğimize yapmış olduğunu ziyaretten dolayı şahsım ve yönettim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. Bizim tüm sivil toplum kuruluşu tüm oda başkanları kurum ve kuruluşlarla her zaman diyalog halinde olduk. Bundan sonrada toplumun sıkıntısını, her kurum birim ve odalarla yine aynı sevgi saygı hoşgörü ile istişare halinde olacağız dedi.

Fındık Ödemeleri 10 Nisanda

Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş’a yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde fındık üreticilerine de müjde verdi.

Vatandaşlarının 2014 yılı Fındık desteklemesi ödemelerinin ne zaman yapılacağı konusunda kendilerinden bilgi istediklerini belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Durmuş’un sorusunu yanıtlayan Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, 2014 yılı fındık desteklenmesi ödemelerinin 10 Nisandan itibaren ödeneceği kanaatindeyim. Fındık desteklenmesi ödemelerinin 2015 yılı itibari ile son kez ödenecek. Ödemelerinin üç yıl daha uzatılması için Tarım bakanlığıyla görüşmeler yapılmakta. Yapılan görüşmeler neticesinde üç yıl daha uzatılacağını kanaatindeyim dedi.

Sezai Yolcuoğlu

Akgün Restoran Çorba
Azo Başkanı Bayraktar Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Akgün Restoran Çorba
Azo Başkanı Bayraktar Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobil takla attı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup