10 K Grup
Toprak Turizm

ATSODA BAYRAMLAŞMA

05-10-2014 15:53:20 - AKYAZI
ATSODA BAYRAMLAŞMA

Akyazı Ticaret Borsası ve Akyazı Ziraat Odasının ev sahipliğinde bayramlaşma töreni Ticaret Borsası konferans salonunda bayramın ikinci günü saat 13.30 de gerçekleştirildi.

Özgür Adımlar

Akyazı Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen bayramlaşma töreninde Türkiye’nin bulunduğu bölgede güçlü ve önder bir ülke olduğunu belirten Akyazı Ziraat Odası başkanı Ali Şener Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası ve Akyazı Ziraat Odası olarak düzenlemiş olduğumuz bayramlaşma törenine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor hepinizin bayramınızı tebrik ediyoruz. Hep birlikte idrak ettiğimiz mübarek kurban bayramı İslam coğrafyasına, ülkemize, ilimize, ilçemize hepimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. İslam coğrafyasında sıkıntılar var cenabı hak bu mübarek günler hürmetine İslam coğrafyasına barış ve huzur nasip etsin. Bizler bu duaları ve temennileri yaparken başımıza gelen bu olayların muhakemesini de yapmak zorundayız. Üstat Necip fazıl’ın güzel bir sözü var “ne gelirse başa haktandır. Asıl sebebi haktan ayrılmaktır” diye. Barış ve huzur en fazla olması gereken bu coğrafya üzerinde sıkıntılar yaşanıyor. Türkiye’nin büyüme ekonomisi yüzde 3 de. Geçmişte yüzde 6- 8 büyüme kaydederken bugün Türkiye dünyada yaşanan bu ekonomik gelişmelerden etkileniyor. Türkiye bölgesinde bütün sıkıntılara rağmen karar alabilen aldığı kararı uygulayabilen güçlü ve önder bir ülke konumundadır. Develer gibi büyük işler başarabilmek için karıcalar gibi çalışmak zorundayız dedi.

Beraber Kardeşçe Akyazı’ya büyük hizmetler getireceğiz diyen Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan, hepinizin düzenlenen kurban bayramı kutlamasına geldiğiniz için teşekkür ederim. Bizim gibi inanan bizim gibi yaşayan Müslüman kardeşlerimizin ölüm korkusu açlık sıkıntısı içinde yaşarken bayramlar nasıl kutlanır hepinizin malumudur. Onlar bu vaziyette iken bizlerde elimizle dilimizle gücümüzün yettiği kadar madden ve manen yardımcı olma zorunluluğumuz vardır. Aynı şekilde ayazının büyük hizmetlere ihtiyacı vardır. İnşah Müslüman kardeşlerimizin dertleri ile dertlenirken burada ki görevlerimizi aksatmadan sizlerin layık olduğu hizmetleri el birliği ve gönül birliği ile hizmet edeceğiz. Türkiye’de beş büyük kuruluşun birinin başında Akyazılı birinin olması çok büyük gurur ve övünç kaynağıdır. Ama ne yazık bugüne kadar bu kapı hiç çalınmadı yardım istenmedi. Sayın başkanlar okulda aynı dönemde okuduk hatta aynı sınıfta idik. Aramızda makam sorunu olmaz. Beraber Kardeşçe Akyazı’ya büyük hizmetler getireceğiz. Akyazı’nın geleceği için el birliği ve gönül birliği içinde olmamız lazım bu düşünceyle hepinizin bayramını kutluyorum teşekkür ediyorum dedi.

Coğrafyamızda yaşanan her yangın demokrasisi ve ekonomisi gelişen ülkeleri çok olumsuz etkilediğini belirten Türkiye Ziraat Odası Genel başkanı Şemsi Bayraktar, kurbanlarımızı kestik Allah kabul etsin kurban bayramı ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Ama özellikle coğrafyamızda İslam toplumlarında büyük kan ve gözyaşı var. Cenabı Allah’ın buyurduğu gibi “aklını kullanmayan toplulukların başlarına pislik yağdırırım” diyor. İslam coğrafyasında yaşayan toplumların aklını kullanmalarını ve şuurlaşmalarını ve bilinçli bir toplum haline gelmelerini dualarımızda istiyoruz. Coğrafyamızda yaşanan her yangın demokrasisi ve ekonomisi gelişen ülkeleri çok olumsuz etkiliyor ve Zaman zamanda olayların içinde kendimizi buluyoruz. Hasan başkanında ifade ettiği gibi bu ülkenin suyunu içtik ekmeğini yedik bu topraklarda büyüdük. Sizlerin desteğiyle de bir yerlere geldik. Bunu hiçbir zaman unutmadık. Bugün beş milyon üyesi olan ülkenin en büyük sivil destek kuruluşunun genel başkanıysam önce Akyazı’nın sayesindedir. Elimizden geldiğince Akyazı’mıza hizmet etmek durumundayız bu bizim için bir görev. Sorununuz olduğu zaman beni arayın. Ankara’da olduğum zaman gelin buluşalım gücümüz nispetinde elimizden geleni yapalım. Sayın başkana da söylüyorum ne zaman nerde lazımsa orada oluruz ve Akyazı’mız için omuz omuza hizmet etmek durumundayız. Sizleri burada görmekten büyük memnuniyet duydum. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum dedi.
Akyazı Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine TZOB Genel başkanı Şemsi Bayraktar, Akyazı Ticaret sanayi odası başkanı Şinasi Bayraktar Akyazı Ziraat Odası başkanı Şener Bayraktar Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan, Ak parti ilçe başkanı Fevzi Bora, belediye meclis üyeleri, oda başkanları iş adamları muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

SEZAİ YOLCUOĞLU

UB Group
ATSODA BAYRAMLAŞMA
Ürdüç
ATSODA BAYRAMLAŞMA
ATSODA BAYRAMLAŞMA
ATSODA BAYRAMLAŞMA
ATSODA BAYRAMLAŞMA
ATSODA BAYRAMLAŞMA
ATSODA BAYRAMLAŞMA

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup