10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ATSO Ziyaretleri Sürüyor

20-10-2014 15:52:44 - AKYAZI
ATSO Ziyaretleri Sürüyor

Atso Başkanı Şinasi Bayraktar fırsat buldukça Bölgemizdeki Fabrikaları ziyaret ederek istişarede bulunuyor.

Özgür Adımlar

Dünyaca ünlü elektrik ve elektronik devi Siemens Odamız kayıtlı üyesi Mestaş Metal Mamülleri ve Makinaları San. Ve Tic.A.Ş. ni işbirliğinde girdi.

Mestaş A.Ş. nin tahsis ettiği 4000 m² alanda Power House denilen Elektrikli Ev (E-House)  Alçak ve Orta Gerilim panolarını üretmeye başladı.

Başkan Bayraktar firma sahibi Üter’den aldığı bilgilerde firmasının Siemens A.Ş. nin yaptığı Su arıtma cihazlarının tank ve tesislerin çelik işlerini yaptıkları sırasında ortak hareket ettiklerini şuan da ise Siemens Firması  Power House denilen Elektrikli Ev (E-House)  Alcak ve Orta Gerilim panolarını kendilerine tahsis etmiş olduğumuz 4000 m² alanda 20 çalışanıyla montajını yapmaktadır. Firmamız da Siemens Firmasının  panolarını yurt dışındaki müşterilerine ulaştırmak için tasarladıkları  modüler konteynır sistemini yapmaktadır. Önümüzdeki aylarda  ikinci projeye başlayacaklarını, fakat montaj alanı yeterli gelmediğini söylediğini açıkladı.

Bu kapsamda elektrik ve elektronik ürünlerde dünya markası olan Siemens firması yatırım yapmak için Akyazı da yer arayışına girdi. Siemens firmasının CEO su yakında ilçemize gelip yatırım yapmak istedikleri sahayla ilgili fizibilite raporu düzenleyecektir. Alınan bilgilere göre yapacakları ve istihdamın artırılması ile bölgenin kalkınmasına ciddi anlamda destek olacaklarıdır. Şu anda projelenen, 7.000.000 TL’ lik yatırımla yaklaşık 20.000 m² kapalı alan olarak planlanmakta olduğunu belirtti.

Başkan Bayraktar, “Üyelerimize ziyaretlerimizi devam ettirip, onların sorunlarını, sıkıntılarını, ve yapacakları yeni yatırım planlarını yerinde inceliyor ve onları dinliyoruz. Yatırım planlarını izlemeye alıyoruz” dedi

Ayrıca ziyarette bulunduğu Firma sahibi Üter’e  yaptıkları işler ve hayata geçirdikleri, üzerinde çalıştıkları projeler için teşekkür etti.  Karşılıklı bilgi alış verişinden sonra elektrik ve elektronikte Dünya devi olan Siemens firmasının ilçemizdeki, projelerinin hayata geçirilmesi için gerekli bilgi ve bürokratik desteklerde Odamızın her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi. Yapılan ve yapılacak olan yatırımların hepsi ilimiz ve ilçemiz içindir. Kim bölgemiz için bir çivi çakıp, istihdam açığını kapatmak için çalışırsa, biz de Oda olarak bürokratik prosedürler dahilinde, çevreye duyarlı olduğu müddetçe yanında ve her konuda destekçisiyizdir, dedi.

Ürdüç
ATSO Ziyaretleri Sürüyor
Akgün Restoran Çorba
ATSO Ziyaretleri Sürüyor
ATSO Ziyaretleri Sürüyor
ATSO Ziyaretleri Sürüyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Nafaka davasında alışılmışın dışında karar
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden