Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Atso Ve Atb Başkanları Tobb Başkanına Ziyarette Bulundu

02-11-2014 21:28:50 - AKYAZI
Atso Ve Atb Başkanları Tobb Başkanına Ziyarette Bulundu

ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve ATB Başkanı A.Şener Bayraktar Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiler.

Özgür Adımlar

Atso Başkanı Bayraktar Akyazı’daki Sanayici, Tüccar ve Esnafın sorunları ile ilgili hazırladığı raporu Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu’na sundu.Görüşme sırasında ATSO ve BORSA başkanları Birlik Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Akyazı ile ilgili geniş bilgi verdiler ve ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar Mevcut Oda Hizmet binasının yetersiz geldiği için 4 dönüm arsa aldıklarını, önümüzdeki dönem yeni bir Hizmet binası yapacaklarını, yeni hizmet binası için maddi manevi destek talebinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu yapılan ziyaretten son derece memnun kaldığını söyledi ve Z.Şinasi  Bayraktar ve A.Şener Bayraktar’ ın Akyazı’ya ve Odalara olan katkılarını çok iyi bildiğini belirtti ve onların her talebi bizim için yapılması gereken taleplerdir dedi ve en kısa zamanda Akyazı’ya geleceğinde sözünü verdi.

ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve ATB Başkanı A.Şener Bayraktar  ilk ziyaretlerini TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a yaptılar. Atso ve Atb Başkanları , daha sonra yapımı devam etmekte olan ve kısa bir süre sonra hizmete açılması beklenen TZOB’nin çok amaçlı olarak kullanılacak olan  eğitim merkezi ve sosyal tesisini Başkan Şemsi Bayraktar’la birlikte incelemede  bulundular.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Birlik Merkez binası ile Sosyal tesislerinde önemli tadilatlar yapıp hizmete soktuktan sonra şimdi de çok amaçlı olarak kullanmayı planladıkları otel,eğitim merkezi ve sosyal tesisi yapma kararı aldıklarını ve karar alınır alınmaz da yapımına başladıklarını söyledi.

Ankara Yeni Mahede yapımı tamamlanmak üzere olan ve önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle hizmete girmesi beklenen TZOB’nin Otel , eğitim ve soysal tesisleri 5 yıldızlı otel seviyesinde olacaktır. 9 bin 500 m2 kapalı alanı olan ve 8 katlı binanın içinde konferans ve seminer salonları bulunuyor. Eğitim merkezi, Ziraat Odalarının personel eğitimi için kullanılacak, Ankara’ya gelecek olan Oda mensuplarının konaklama ihtiyaçlarını karşılayacak. Dışarıdan gelecek olan misafirlere de açık olacak otel misafirlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak ünitelerde bulunuyor. TZOB’nin yeni otel ve eğitim tesisi bulunduğu semte çok önemli ve anlamlı değer katacak, yeni bir çekim merkezi oluşturacak.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yeni tesislerinin 5 yıldızlı otel seviyesinde olduğunu ve içinde 200 yatak bulunduğunu söyledi ve bu tesislerininde 5 yıldızlı otelde aranandan özelliklerden daha fazlası bizim tesisimizde mevcut ve açılışı yapıldıktan sonra tesisimizden herkes yararlanabilecektir dedi.


 

Ürdüç
Atso Ve Atb Başkanları Tobb Başkanına Ziyarette Bulundu
Marmara Göz
Atso Ve Atb Başkanları Tobb Başkanına Ziyarette Bulundu
Atso Ve Atb Başkanları Tobb Başkanına Ziyarette Bulundu
Atso Ve Atb Başkanları Tobb Başkanına Ziyarette Bulundu
Atso Ve Atb Başkanları Tobb Başkanına Ziyarette Bulundu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-11-03 07:56:21

mAŞAALLAh körler sağırlar birbirini ağılar

0
-0
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden