YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

ATSO Geleneksel İftarı Gerçekleşti

01-07-2015 10:18:52 - AKYAZI
ATSO Geleneksel İftarı Gerçekleşti

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel iftarı 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Semazen Et Balık Tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Hardal Burger Akyazı

Sakarya Valisi ve Sakarya Milletvekilleri başta olmak üzere İl ve İlçe protokolünün yanı sıra Odaya kayıtlı üyelerin katıldığı  iftar yemeğinde ayrıca Ülke genelinde ihracatta ilk 1000, Türkiye’nin ilk büyük 500 ve ikinci büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasına girmeyi başaran Sanayi Kuruluşları ile Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Kurumlar ve Gelir Vergisi ödemesinde Akyazı’da ilk 10 arasına giren kurum ve şahıslara da birer başarı plakete verildi.

FOTO GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN !

İftar ve Ödül Programının sunuculuğunu Deneyimli gazeteci ve Atso meclis üyesi Salim Özyılmaz yaparken İlçe müftümüz Mehmet Şenokur'un yemek duasından sonra Mikrofona selamlama konuşması için Atso Başkanı Zafer Şinasi Bayraktar Geldi. Bayraktar; Akyazı Ticaret ve Sanayii Odası olarak her zaman üyelerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Akyazı’mıza üyelerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek, üyelerimizin haklarını gözetmek adına yerel ve ulusal platformda çalışmalarımız en iyi şekilde sürdürmekteyiz. İlçemiz sanayisi, ticareti, ziraatı ve turizmi ile hızla büyümektedir. Akyazı’mız üreterek büyümeye devam ediyor bu büyümemizde söz sahibi olan Akyazı’nın yıldızlarını bu gece ödüllendireceğiz bu gece Türkiye ihracatında ilk 1000 arasından bulunan firmalarımıza yine Türkiye’de İlk 500 sanayi kuruluşu, ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında yer alan ve odamıza kayıtlı şirketlerde kurumlar vergisi ve şahıslarda da gelir vergisi rekortmenliği sıralamasına giren firmalarımızı birer plaket ile ödüllendireceğiz Türkiye çapınca ihracatta ilk 1000 yine Türkiye çapında ilk 500 ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşları sıralamasında bulunan firmalarımıza ve Akyazı’da gelir ver kurumlar vergisi sıralamasında bulunan firmalarımızı kazançlarının bol olmasını dilerim. Sizler bu ülkenin katma değerisiniz hatta en büyük değerlerisiniz. Sizler çalıştıkça bu ülkeye hizmet ettikçe, katkıda bulundukça ülkemizin katma değeri de aynı ölçüde artıyor. Sizler ülkemiz istihdam açığını kapanmasındaki en büyük faktörlersiniz. Bu gayretli çalışmalarınızdan ötürü sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamlı olması temennisiyle ve önümüzdeki yıllarda daha çok firmamızı Türkiye’de üst sıralarda görmek arzusu içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu güzel gecede bizimle birlikte olmanızdan dolayı mutluluk duydum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi kardeşliğimizi daim kılsın , ülkemizi milletimizi her türlü kötülüklerden muhafaza eylesin. Yurdumuzda, barış, huzur, adalet ve merhamet eksik olmasın, temennisiyle verdiğimiz iftarımıza katılmanızdan dolayı size değerli misafirlerimize ve odamız üyelerine birkaç kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Atso Başkanı Şinasi Bayraktar'ın ardından söz alan Sakarya Valimiz H. Avni Coş İlçemizi ilimizi ve ülkemizi her alanda her zaman daha ilerilere getirebilmek için daha fazla çalışma yapmalıyız. Bu amaçla çalışan ve bugün burada plaket alacak olan kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine ve buradaki temsilcilerine teşekkür ediyorum ayrıca tebrik ediyorum. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı ve yöneticilerine de bu başarılı olan dereceye giren kurum ve kuruluşları da teşvik etmek amacıyla böyle bir tören düzenledikleri için  tekrar tebrik ediyorum, Ramazan ayınız hayırlı olsun dedi.

Son Olarak Söz alan Türkiye Ziraat Odaları Başkanı Şemsi BAYRAKTAR söz aldı. Tarım ticaret ve sanayi sektörleri dünyada da olduğu üzere birbirlerine bağlı olarak çalışırlar ve birbirlerinin kopması mümkün olmayan zincirin halkası gibidirler. Onun için bu üç sektörün daha da büyümesi lazımdır. Bu bağlamda Sakaryamızda ve ilçemizde dereceye giren kurum ve kuruluşlarımızı tekrar tebrik ediyorum özellikle ilçemize istihdam ve ihracat noktasında katkılarının artarak devam etmesini diliyorum.

FOTO GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN !

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-07-01 22:59:07

Şemsi bayraktarın söylediği gibi topraklarımızı korumalı.Sonra çok pişman oluruz.

1
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup