YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

As Akyazıspor Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

26-06-2015 12:54:21 - AKYAZI
As Akyazıspor Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

As Akyazıspor Yönetim Kurulu yapılan toplantılar ve çalışmalar sonucunda yeni Teknik Hoca ile anlaşmaya vardı, imzalar atıldı.

Hardal Burger Akyazı

İlk Toplantı…
16 Haziran’da Akyazı Amatör Spor Kulupleri lokalinde bir araya gelen As Akyazı Spor Kulubü yönetim kurulu üyeleri Başkan Hasan Akcan’ın da katılımı ile toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda; Kulübün Antrenörü konusu   ele alınarak, yönetimin yeni Antrenör ile   anlaşma çalışmaları başlama kararı alınmıştı.

Yeni Hoca Ahmet Birinci…

Daha sonra yönetim kurulu tarafından yapılan çalışmalar soncunda; As Akyazı Spor Antrenörlüğüne Akyazı’da yıllarca futbol oynamış eski futbolcusu ve spor camiasında kulüpler tarafından sevilen Ahmet Birinci (Tik Tak) ile anlaşmaya varıldı. As Akyazı Spor Yönetim Kurulu toplantısında Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan,  Keramettin Öztürk, Yavuz Sultan Anat, Kemal Özten, Emin Üstün, Ahmet Birinci, Sait Beşir, Emre Özdemir, Alim Gül, Faruk Atmaca, Halit Aydoğdu, Mehmet Karadayı ve Sadullah Kaliç hazır bulundu.

Hedefte Akyazılı Gençler var…

Öte yandan; As Akyazıspor yönetim kurulunun 24 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirdiği As Akyazı Spor  Kulüp Yönetim Kurulu tekrar toplanarak alınan kararın değerlendirmesi sonucunda Ahmet Birinci yeni sezonda anlaşmış oldu. As Ayazı Spor Kulübünün hedefinde yeni sezonda yeni hoca ile başarılı çalışmalara ve böylelikle de Akyazılı gençlere yol açacak bir anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Yeni Hoca’ya Tam Yetki…

Ahmet Birinci ile sözleşme imzalanan sözleşme sonucunda; Teknik Direktör Ahmet Birinci’nin Kulüpteki yetkileri artırılarak alt yapı ile organizasyonun tamamen içinde hareket edip, takımın  ve kulübün  stratejilerini  belirlenmesi ve alt yapının daha kuvvetli ve gelecek  sezonlarda daha güçlü olabilmek için yetkili kılınmasına da karar verildi.  Bu arada; toplantıda Akyazı’ya yapılacak yeni sentetik sahanın gidişatı ile bilgi alış verişinde bulunuldu. Gelecek sezonlarda  As Akyazı Sporun yeni sahasında Akyazı Gençleri  ve Akyazı Halkı ile birlikte çok daha büyük başarılara imza atılacağı hedefi çizildi.

Başkan…”As Akyazıspor’un Her Zaman Yanındayız”…

Toplantı’da konuşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “As Akyazı Spor kulübümüzün geleceği için elimizden gelen her türlü fedakârlıktan hiçbir zaman kaçınmadık bundan sonra da asla kaçınmayacağız. Akyazı’mız bu zamana kadar bağrında birçok başarılı sporcu yetiştirmiş bundan sonra da yetiştirmeye devam edecektir. Bizler de bunun olması için tesislerimizin kalitesini yüksek tutacağız,  tecrübeli hocalarımızla alt yapı ve A takım kadrolarımızı bulundukları seviyelerden çok daha üst seviyelere taşıyacağız, kulüp yöneticilerimiz de görevlerini aksatmadan yürütecekler gelecek için yeni ve başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz.“ dedi.

Bilardo Turnuvaları’na Tam Destek…

Başkan Akcan Toplantı sonunda ayrıca Akyazı Amatör Kulüplerinde yapılan 3 Bant turnuvası devam etmesi için gerekli hazırlıkların yapılması talimatını vererek 23-24-25-26 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonasının da  Akyazı da yapılması için Türkiye Bilardo federasyonuna  davette bulunacağını ifade ederek turnuvanın Akyazı ya yapılması halinde de Akyazı için her türlü maddi manevi olarak desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Güven Yapı
As Akyazıspor Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Güven Yapı
As Akyazıspor Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
As Akyazıspor Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-06-28 15:39:06

O masada oturan kişilerin hiçbiri futbolun F'sinden anlamazlar. Akyazının yiyici takımındandır bunlar. Nerede rant var oraya üşüşürler. Bunca semirmeleri de ondandır. Şimdi de futbola el atmışlar. Nereye el attılarsa kurutan bu zihniyet futbolun da içine edecekler! Tiktak Ahmet kim futbol kim be kardeşim ? Akyazı'da futboldan değerli bunca kişi varken böyle sıradan bir isme yol vermeyi akıl izah edemez ! ( vatandaş kemal)

1
-0
10 yıl önce2015-06-27 09:31:50

TAMAM GÜZELDE AHMET ABİ NE ANLAR HOCALIK DAN ANLAMADIM EMİN BEY YAPSIN HOCALIK

0
-1
10 yıl önce2015-06-26 18:55:19

30 mart ve yaşananlar..yakışır sizlere amma velakin unutmayın bu işin ahireti de var.

0
-0
10 yıl önce2015-06-26 17:33:03

Sait BEŞİR başkan olduğu sürece takımımızı güzel günler beklemektedir

0
-1
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks