Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Annelik Atölyesi Eğitim Seminer 5 Martta Başlıyor

25-02-2015 15:08:28 - AKYAZI
Annelik Atölyesi Eğitim Seminer 5 Martta Başlıyor

Akyazılılara Hizmet Derneği tarafından hazırlanan ve 2014 yılı Gençlik projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklen Annelik Atölyesi eğitim semineri 5 Marta başlıyor.

Özgür Adımlar

Sekiz hafta boyunca Perşembe günleri 15-00 ile 16-00 saatleri arasında annelere yönelik eğitim semineri verilecek. Eğitim seminerine anne olan herkesin katılabileceğini belirten dernek başkanı Kerim Yanık, Sekiz hafta boyunca Perşembe günleri 15-00 ile 16-00 saatleri arasında bir saat geleceğimizi yetiştiren annelerimize yönelik. Terbiye Nedir, Manevi Değerlerin Çocuk Eğitimi Üzerinde Etkileri,  Çocuklarda Kaba Ve Kötü Sözler, Yalan, Kardeş Kıskançlığı, Teknoloji Bağımlılığı, Aile içi Eğitim uygulamaları ve Atölye çalışmaları konuları işlenecek. Derneğimiz tarafından verilecek olan eğitim seminerimize tüm annelerimizi bekliyoruz dedi.

Gençlik Merkezi Hizmete Girdi

Akyazılılara Hizmet Derneği tarafından  gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, eğitimlerinde önemli bir yeri olan okullara takviye olarak, fiziki ve zihni" gelişmelerine de yardımcı olacak kültür - sanat ve spor sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek ve boş zamanlarını değerlendirebilmeleri amacıyla gençlik merkezi kuruldu.

Gençlerimizi Kahve Köşelerinden Kurtaracak Proje
Akyazılılara Hizmet Derneği tarafından kurulan Gençlik Merkezine, üye olan tüm gençlerin iletişim ve dayanışmanın güçlendirilmesini sağlamayı hedeflediklerini belirten dernek Başkanı Kerim Yanık,   Toplumun önemli bir kesimini oluşturan çocuklarımızı ve gençlerimizi, sokaklardan, kahve köşelerinden, oyun salonlarından kurtaracak projeleri hayata geçirmeyi, bir görev ve önemli bir hizmet sayıyoruz. İnanıyoruz ki, zihni ve bedeni bakımdan iyi yetişmiş çağdaş bilgiyle daha donanmış, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, o ülkenin en büyük hazinesidir.  Gençlik Merkezimizde, çağın gerekliliği olan bilgisayardan - diksiyon kurslarına; okuma salonlarından beceri kurslarına kadar birçok alanda imkânlar sunuyoruz.

Gençlerimiz Boş Zamanlarını Değerlendirebilecek Meken
Haftanın 7 günü açık olan merkezimiz, gençlerin buluşma noktası ve eğlenceli saatler geçirdikleri nezih bir mekân hazırladıklarını belirten Akyazılılara Hizmet Derneği Başkanı Yanık, Gençlik Merkezimizde, gençlerimiz boş zamanlarını değerlendirebilmekte, erkek ve bayanlar için ayrı ayrı hazırlanan sosyal aktivitelerinden yararlanabilmekte, çeşitli alanlarda açılmış eğitim amaçlı kurslara katılabilmektedirler. Gençlik merkezimizde Salon sporlarının gözde oyunları, masa tenisi,  langırt, satranç, Ayrıca; Okuma - araştırma yapabileceğiniz kütüphane. Arkadaşlarınızla buluşacağınız, sohbet edeceğiniz kafeterya. Rahat ve ferah bir ortamda eğitim, panel, seminer, söyleşi imkânı bulabileceğiniz salonumuz. Yaz kampları, özel günleri anma toplantıları, konferans,  gezi, müsabaka, turnuvalar gibi her türlü sportif etkinlikler de merkezimizin çalışmaları arasında yer almaktadır.


Sezai Yolcuoğlu

Ürdüç
Annelik Atölyesi Eğitim Seminer 5 Martta Başlıyor
Güven Yapı
Annelik Atölyesi Eğitim Seminer 5 Martta Başlıyor
Annelik Atölyesi Eğitim Seminer 5 Martta Başlıyor
Annelik Atölyesi Eğitim Seminer 5 Martta Başlıyor
Annelik Atölyesi Eğitim Seminer 5 Martta Başlıyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-02-26 12:45:37

Bütün bilgileri İnönü Mahesi Batakköy Caddesi No 9/1 adresindeki merkezden öğrenebilirsiniz. (Çarşı içi Ekol Ayakkabı Mağazası üstü. )

0
-1
10 yıl önce2015-02-25 21:48:23

Bu seminer ücretlimi ücretli ise ne kadar bilgi verirseniz memnun olurum

3
-0
10 yıl önce2015-02-25 17:03:31

bilgi gençlik merkezi ücretlimi

1
-0
10 yıl önce2015-02-25 17:02:14

başvuru yeri ekol ayakkabıcı üstü ama eğitim verilecek bina nerede

3
-0
10 yıl önce2015-02-25 15:43:05

kayıtlar kime ve nereye yapılacak? eğitimi kim verecek?

3
-0
Kurulan ve kapanan şirket sayıları açıklandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)