YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Ali Doğan Eroğlu Parti Binasında Basın Açıklamasında Bulundu

15-04-2015 09:37:03 - AKYAZI
Ali Doğan Eroğlu Parti Binasında Basın Açıklamasında Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu parti binasında basın açıklamasında bulundu.

Özgür Adımlar
13 Nisan 2015 günü Milliyetçi hareket partisi ilçe teşkilat binasında basın açıklaması yapan Ali Doğan Eroğlu Akyazı'da gazetecilik yapan basın mensuplarına  teşekkür ederek "Akyazı'mızın Güzide basın mensubu temsilcilerimiz, Düzenlemiş olduğumuz toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz" diyerek sözlerine başladı.
Eroğlu "Göreve geldiğimiz ilk günden beri bizleri gerek toplantılarımızda, gerekse ziyaretlerimizde yalnız bırakmadınız ve bu anlarda verdiğimiz sözleri sizlerin aracılığı ile halkımıza ulaştırma fırsatı bulduk.
Bu verdiğimiz sözler arasında MHP ye Akyazı da bir ivme kazandırmak 7 haziran da yapılacak seçimlere hazırlamak ve bu seçimlerde MHP'nin iktidar yolundaki yürüyüşüne Akyazı halkının da teveccühünü kazanıp asgari derecede alınacak oylar ile destek olacağımızı belirtmiştik.
Siz saygıdeğer basın mensupları aracılığı ile değerli halkımıza duyurmak isteriz ki ,Bizler asla ve asla seçimlerden önce halkın iradesine ipotek koyarcasına Akyazı ya hiç bir şey vermedikleri halde 7-0 rüyası görenlerden değiliz ve bunların yaptığı gibi şımarık ve hadsiz ifadelerden de sakınırız.
Değerli Akyazılılar yaşananları görmektedir,
Olayları değerlendirip ölçüp biçmektedir.Ülkemizin geldiği içinden çıkılmaz durumu an ve an hissederek yaşamaktadır.
AKP iktidarının ülkemizi ekonomik kaosa,bölünmelere,ayrımcı kutuplaşmaya,yoksulluğa,mutsuzluğa ve karanlığa sürüklediğini görmüştür.
Halkımız artık yalanlara,yolsuzluklara,ihanet şebekelerine ve verilmeyen hizmetlere dur demek için yeni bir çıkış noktasına yönelmiştir.
Kendi içlerinde savaşa başlayan iktidar sarhoşları,ülke sorunlarından uzak,halkın sesine sağır oldukları gibi,haksızlık ve hukuksuzluklara da körelmiş bir şekilde bakmaya devam etmektedir.
Bu aşamada da inanıyorum ki Tüm Türkiye'de olduğu gibi Akyazı dada halkımız AKP den hizmet beklentisini rafa kaldırmıştır.
Bunun yanında Akyazı halkımız tarafından oluşturulan kamuoyunda Akyazılı vekil istiyoruz sorusuna da siyasi partilerden cevap beklentisi oluşmuştur.
Çünkü Akyazı halkı bugüne kadar mevcut iktidara her zaman destek vermiş,her zaman inanmış ve güvenmiştir.
Fakat ne yazık ki geldiğimiz bu noktada mevcut iktidar Akyazı halkının ilçelerine istediği hizmetleri vermemekle beraber mecliste temsil noktasında Akyazı'nın hak ettiğine inandığı Milletvekili sıralamasın dada yer vermeyerek Akyazı ya karşı olan tutumunu ısrarla sürdürmüştür.
Geldiğimiz noktada ise MHP olarak Akyazı'nın sesine ses veren genel merkezimizin yaptığı sıralamada,
Memuriyetinden dolayı değil,
Hasbelkader ailesinden dolayı değil,
Yada komşuda pişer bana da düşer hesabı yan ilçelerden değil,
Öz ve öz Akyazı'nın evladı olan,Akyazı'da doğan,büyüyen,mahesinde ikamet eden,Sayın Zihni AÇBA'yı 1nci sıradan aday göstererek adeta Akyazı ya ve Sakarya ya hayırlı uğurlu olsun demiştir.
Allahın izni ile ve siz değerli Akyazı halkının göstereceği teveccüh ile Sayın Zihni AÇBA ağabeyimizi Akyazı halkının nasıl desteklediğini, inşah sandıklarda verilecek olan değerli oylar ile göstereceğinize yürekten inandığımı buradan belirtmek isterim.
Artık Akyazı halkının isteği yerine gelmiştir,Akyazılı olan Zihni AÇBA    8 Haziran dan itibaren başta Akyazı halkının meclisteki gözü ve kulağı olma yolunda mesafe kat etmiştir.Şimdi sıra ise Akyazı halkındadır.
25. dönem milletvekilliği seçimlerinde de Akyazı halkının Bizimle yürü Türkiye sloganımızda olduğu gibi bizimle yürüyeceğinden şüphemiz yoktur.
Konuşmama son verirken;
Siz saygıdeğer basın mensuplarının huzurunda,göreve geldiğimiz kısa süre içerisinde yapmış oldukları maddi,manevi özverili çalışmaların dan dolayı,teşkilatımızı 7 haziran da yapılacak olan seçime eksiksiz bir şekilde hazırlayan birbirinden değerli yöneticilerimize,mahe temsilcilerimize,Ülkü ocağı mensubu arkadaşlara,kıymetli hanımefendilere  belediye meclis üyelerimize teşekkür eder,saygılar sunarım.
Sağ olun, var olun , Allaha emanet olun…
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-04-17 11:33:44

boşa yorum yapan arkadaşlar türkiye neysede akyazılı vekil varken ne hizmet aldı akyazı kralın k.... yalamayı bırakın artık ayıp !

0
-0
10 yıl önce2015-04-18 01:16:18

Akyazılı vekil olmaz vekillerin seçim bölgeleri olur ve o vekil seçildiği bölgeyi değil Türkiye'yi temsil eder. Recep Yıldırım iki dönem geldi de ne oldu ? Akyazılı vekil diye tutturanlar buna yanıt versin ? Demokrasinin ne olduğunu ve nasıl yürütüleceğini kimse bilmiyor bu Akyazıda. Demokrasi oyunu oynuyorsunuz. Hepinize söylüyorum tüm siyasi parti temsilcileri. Hepinizin geleceği genel başkanlarınızın iki dudağının arasından çıkacak söze bakar ! Demokrasi diye yutturdukları faşizmin dik alasıdır ! Varsa bu konuda engin bilgisi olan hodri meydan ! Bizim köşemiz olmadığı için yazdıklarımız sınırlı olacaktır elbette Allah encamımızı hayretsin. ( vatandaş kemal) n

1
-0
10 yıl önce2015-04-16 18:40:07

AKP bir düzen partisidir,özellikle akyazıda bu düzenden nemalananlar çok ciddi boyuttadır,bunlar için doğrular bir anlam ifade etmez,bunlar için önemli olan bedeli ne olursa olsun iktidarda kalmaktır.bunun için vatanı milleti geçtim,dinimizide çok güzel istismar ederler ve bundan kaçınmazlar.böyle bir ortamda bırakın konuşmayı,konuşabilmek ayrı bir cesaret ister,doğruları anlatan mhp ilçe teşkilatına teşekkürlerimi sunarım,yanlışları göz göre göre savunmaya devam eden,ve savunurkende Allaha bile şirk koşan zihniyetede acırım,Allah sizi ıslah etsin,umarım kapanan kalp gözleriniz tez zamanda açılır.

3
-0
10 yıl önce2015-04-16 00:30:17

Osmanlı devletin bekası için evladını kardeşini şehit etmiştir gerektiğinde. Akp ermeni -yahudi terör örgütüne devlet inşa etmekte... Rahmetli ERBAKAN ın dediği gibi siz kim Osmanlı kim .... hadi ordan ...

4
-4
10 yıl önce2015-04-16 11:16:09

yahu şu yorumculara şaşıyorum.neyin tezat dolu kavgasını yapıyorsunuz.2002 den önce sizler değilmiydiniz aponun defterinin dürülme evrağını sümen altı yapıpta zaman aşımına uğratan.sokak çeteleri kuran,ülkede kaosa neden olan.sizler sıkıştığınızda sağcınızla solcunuzla fikir birlikteliği yapıp birleşerek cumhur başkanlığına ekmelettini aday gösterdiniz.olmadı şimdide bu zatı muhteremi milletvekili adayı gösterdiniz.amma yemezler ülkemizin güzide insanları bu yaptıklarınıza kanmaz.vatanını,ülkesini,bayrağını,milletini düşünen halkımız sandık başında mevcut iktidar partisini yalnız bırakmayacaktır.sizler hiç belgesel seyretmiyorsunuz herhalde.belgesel izleyinde çakarın neler yaptıklarını görün vesselam

2
-7
10 yıl önce2015-04-15 22:59:56

akpyi 6-0 yaptığı dönemide gördük akyazıya hiç hizmet gelmedi, üç dönemdir deniyoruz yine hizmet yok, bir uyarının zamanı geldi zaten akyazılı vekilde göstermediler, zihni beyi tanıyorum hizmetlerini ve çalışmalarını biliyorum akyazılı zaten hergün buralarda bende kendisini tebrik ederim zaten vekilliği garanti, mhp sakaryada 3 yaparsa gör ozaman akyazıyı..

6
-2
10 yıl önce2015-04-15 21:37:38

AKYAZININ AKYAZILILARIN SESINI DUYMAYAN DEVLET YERINE SAYIN DEVLET BAHÇELI AKYAZI VE AKYAZI HALKININ SESINI DUYMUŞ KULAK VERMIŞ VE SAYIN ZIHNI AÇBA AĞABEYIMIZI 1.SIRA ADAYI GÖSTERMIŞTIR BU JESTE AKYAZILILAR OLARAK AKYAZININ BAĞRINDAN ÇIKMIŞ AKYAZI HALKININ BIR BIREYI OLAN ZIHNI AÇBA ABIMIZI DESTEKLEYEREK CEVAP VERECEĞIMIZE HİÇ ŞÜPHE YOKTUR.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSIN

7
-2
10 yıl önce2015-04-15 21:00:40

İcraatlarini soyle ne soyliyebilecen bu ulkede iktidarsa yol su elektrik hastane vs bunlari yapmakla hukumlu ben sen yapmayacak diger taraftan caldiklarini peşgeş cektiklerini ulkeyi vatani bolduklerini askere kursun sıkana kucak actigini zinanin gecim sikintilarinin artigini gormeyecek kadar korsen yolun acik ola ama 7 hazirana kadar. mhp nin basin aciklamasi hosuna gitmiyorsa mhp teskilatina git bi cay ic iki sohbet et .......akyazinin keskin'i

4
-2
10 yıl önce2015-04-15 17:01:38

şu akyazı ne hizmet almış şu akp döneminde DOĞAN başkandan ne beliyosunuz yacılıkmı yapacak yalakalıkmı yapacak adam çıkmış doğruları söylüyor alışmışlar övgüye en ufak eleştiride başlıyorlar patıranmaya doğan başkan seni ve ekibini tebrik ediyorum sonunda adamgibi bir mohalefet ediyosunuz tebrikler yolunuz açık olsun birde ilçemizden 1ci sıra millet vekili adayı çıkardınız bu ilçede çokdaha büyük başarılara imza atacağınızdan eminim yolunuz açık olsun

5
-2
10 yıl önce2015-04-15 14:10:29

akp %51 chp % 24 mhp % 13

4
-4
10 yıl önce2015-04-16 02:40:17

Devletin bekası için kundaktaki bebek boğdurulur. Şehit edilmez ! Bunun ne İslamla ne de insanlıkla alakası yoktur ! ( vatandaş kemal)

2
-0
10 yıl önce2015-04-15 13:44:11

Üsenmeden okadar yazıyı nasıl yazıyorsunuz

1
-2
10 yıl önce2015-04-15 11:02:53

AKP iktidarının ülkemizi ekonomik kaosa,bölünmelere,ayrımcı kutuplaşmaya,yoksulluğa,mutsuzluğa ve karanlığa sürüklediğini görmüştür. şu cümle gerçekten manidardır... ülkemiz o kadar aydınlık günler yaşamış ki akp hükümeti geldikten sonra neler olmuş bu cümlede özetlenmiş :) Akp icraatlarını bilen biliyor kimseyi kandırmayalım hataları yokmudur elbette vardır ama yapılanları hiçe saymak kötüleyip eleştirmek muhalefet olarak hiçbir icraat yapmadan eleştiri yoluyla iktidara gelmeye çalışmak manidardır... Osmanlının torunları uyanıyor ümmetin gözleri açılıyor siz ne kadar kapatmaya çalışsanızda... Akyazının ÖZTÜRK'ü

6
-19
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden