Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazılı Taekwondocu Milli Takım Seçmesinde

24-08-2015 17:11:53 - AKYAZI
Akyazılı Taekwondocu Milli Takım Seçmesinde

Taekwondocu Kübra Sağlam Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 2 Eylül 2015 tarihinde Konya'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine davet edildi.

Hardal Burger Akyazı

Sakarya Akyazı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan ve Akyazı Halk Eğitim Merkezi büyesinde faaliyetlerini sürdüren taekwondocu Kübra Sağlam Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 2 Eylül 2015 tarihinde Konya'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine davet edildi.

Sakarya Akyazı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Taekwondo Antrenörü Aydın Demiröz ; "9-13 Ağustos 2015 tarihlerinde Trabzon'da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Madalya maçında baştan itibaren önde götürdüğü müsabakayı son saniyelerde aldığı ceza puanı nedeniyle kaybederek madalya şansını kıl payı kaçırdı. Ancak gösterdiği üstün performans nedeniyle Taekwondo Milli Takım Komitesi tarafından dikkat çekerek Milli Takım seçmelerine davet edildi.  Seçmeleri kazanırsa milli takıma girecek. Buna yönelik hazırlıklarını sürdürüyoruz. Gençler kategorisinde katıldığı ilk şampiyonada gösterdiği bu başarıdan dolayı sporcumu tebrik ediyor ve seçmeleri kazanıp milli takıma girmesini diliyorum. Ayrıca sportif faaliyetlerimizde bizlere destek veren Akyazı Belediye Başkanı Sayın Hasan Akcan'a , Halk Eğitim Müdürü Sayın Dursun Ali Yaman'a ve Antrenmanlarımızı sürdürdüğümüz Akyazı Anadolu Lisesinin Sayın Yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Akgün Restoran Çorba
Akyazılı Taekwondocu Milli Takım Seçmesinde
UB Group
Akyazılı Taekwondocu Milli Takım Seçmesinde
Akyazılı Taekwondocu Milli Takım Seçmesinde

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-08-26 11:00:39

Rabbim Yardımcın Olsun İnşah Başarılı Bir Sonuçla Dönersin Başarıların Devamını Dilerim. BAYRAKTAR MASAJ SALONU RECEP BAYRAKTAR

0
-0
9 yıl önce2015-08-24 20:23:46

Akyazı yı sporda ülke çapında temsil eden bütün antrenörlerimize başta da kübra kardeşimizin antrenörü Aydın Demiröz e teşekkürler bizleri gururlandırdınız

1
-0
9 yıl önce2015-08-24 18:35:47

Ooo kübra başarılar hayırlı sonuclar inşah

0
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group