YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Akyazı Spor Tesisleri Yapımı İçin Meclis Yetki Verdi

13-04-2015 17:44:13 - AKYAZI
Akyazı Spor Tesisleri Yapımı İçin Meclis Yetki Verdi

Şehrimizin En Önemli Projesi

Hardal Burger Akyazı

Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Karasu için verdiği müjde, şehrimizin en önemli projesi oldu. Karasu ilçemiz otomotiv üssü ilan edildi. İnşah şehrimiz bu proje ile Türkiye genelinde adından daha çok söz ettirecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. 56 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste MHP grubu adına gündem dışı söz alan Erkal Etçioğlu’nun sorularını cevaplayan Başkan Toçoğlu, “Adapazarı treninin Gar’a gelmesi ile ilgili Bakanlığımızla görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haftasonu gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamaların mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız, haftasonu katıldığı programda şehrimizin geleceği adına önem taşıyan birçok projenin açılışını gerçekleştirdiği. Ama Karasu için verdiği müjde, şehrimizin en önemli projesi oldu. Karasu ilçemiz otomotiv üssü ilan edildi. Şehrimizin teknolojik altyapısının gelişmesi adına çok önemli bir proje. İnşah şehrimiz bu proje ile Türkiye genelinde adından daha çok söz ettirecek. Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimize verdiği müjde için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

S plakada ücretleri meclis belirleyecek
Meclis gündeminde yer alan S plaka ile ilgili de açıklamalarda bulunan Toçoğlu, “Taşımacı esnafımızla istişareler yürüttük, gerekli işbirliğini sağladık. İnşah taşımacılık sistemi bu çalışmamızla daha kontrol edilebilir bir hal alacak. Şehrimizde çalışan servisçi esnafımız kayıt altına alınmış olacak. Servisçi esnafımızın da sahip olduğu plakanın bir değeri olmasının istiyoruz. İnşah bu çalışma ile şehrimiz taşımacılığındaki kalite daha da artacak” diye konuştu.

56 madde karara bağlandı
Yine meclis gündeminde şehir için büyük önem taşıyan iki proje karara bağlandı. Meclis üyeleri, oy birliğiyle Engelli Gündüz Bakımevi ve Akyazı Spor Tesisleri yapım çalışmalarını yürütmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na tam yetki verdi. Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda MHP Grubu 2. maddeye ret oyu verirken, diğer 21 madde oy birliği ile kabul edildi. 22 – 41. gündemler dahil olmak üzere 20 madde İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, 42 ve 43. maddeler ise Plan Bütçe Komisyonu ile Ulaşım Komisyonu’na havale edildi. Meclis üyeleri gündemin 44. maddesini de Ulaşım Komisyonu’na havale ederken, diğer 10 madde de oy birliği ile kabul edildi.

 

 

 

 

Ürdüç
Akyazı Spor Tesisleri Yapımı İçin Meclis Yetki Verdi
UB Group
Akyazı Spor Tesisleri Yapımı İçin Meclis Yetki Verdi
Akyazı Spor Tesisleri Yapımı İçin Meclis Yetki Verdi
Akyazı Spor Tesisleri Yapımı İçin Meclis Yetki Verdi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-04-14 17:00:25

çekmiyormuş gibi yap panpa

1
-2
10 yıl önce2015-04-14 01:25:03

Basiretsiz yöneticiler istemiyoruz. ak teşkilatı yönetim kurulu görmüyormusunuz. bu başkanlar sizin belediye başkankarınız. Ankaraya şikayet edin bunları. herhes kendine çeki düzen versin. aday adayı olmak için toplanıp ankaraya gitmeyin birazda bunları şikayet etmek için gidin.

1
-1
10 yıl önce2015-04-14 01:20:51

BİZDEN TOPALDIKLARI SU PARALARI İLE ADAPAZARINDA YAPILMADIK YOLÜSTÜNDE YOL BIRAKMADILAR.AYLIK 300-500 MİLYAR SU PARASI TOPLUYORLAR AKYAZIMIZDAN. KIÇIKIRIK İKİ TRİBÜNLE KANDIRACAKLAR BİZİ. BUNLARI ŞİKAYET EDECEK MERCİ VARMI.

1
-2
10 yıl önce2015-04-14 00:58:39

Akyazı'nın en önemli eksiklerinden biri olan spor tesisleri için nihayet beklenen bir karar çıktı buna çok sevindim çünkü Akyazı'da spor faaliyetleri yok denecek kadar az kim düşünmüşse çok teşekkür ediyoruz

2
-0
10 yıl önce2015-04-13 23:09:07

Dokurcunda mahelere girilmiyor yollar bozuk şu meclis bir yetkide dokurcuna vrsınde yollarımızı yapın. Altı klm. yol yaptınız dokurcunun birtarafını yapıp bir tarafı duruyor. Hizmet her tarafa bir olur eşitlik nerede kaldı tocoğlu. Hizmet bekliyoruz yollarımız bozuk bir senedir hiç bir içraat yok. bizi zora teşfik etmeyin, hani hemen hizmet gelecekti sakarya dokurcundan belli olur dokurcuna hizmet yapmamışsan sakaryaya ne kadar hizmet yapsan hiç bir anlamı yok bizim için. bizden alıpta serdivana hizmet etme. bizim hakkımızı bize gelen parayı bize hizmet et o yeter.

0
-1
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup