10 K Grup
Ellidört Park

Akyazı SGK Binası Temeli Atıldı

21-05-2015 12:42:37 - AKYAZI
Akyazı SGK Binası Temeli Atıldı

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar ve SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu inşaatta inceleme yaptı.

Özgür Adımlar

Akyazı Belediyesi tarafından verilen 3,5 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan Akyazı Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü binası inşaatında ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar ile SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu birlikte inceleme yaptılar.

İhaleyi kazanan firmanın yetkilileri ile de görüşen Bayraktar ve Canbasoğlu çalışmaları yerinde inceledikten sonra inşaat projesinde bazı değişikliklerin yapılması gerektiği hususunda görüş birliğine vardılar.

Akyazı’da toprak altındaki su seviyesinin yüksek olduğunu belirten Bayraktar ve Canbasoğlu, ileride binada sıkıntı yaşanmaması için şimdiden tedbir alınması gerektiğini belirterek, söz konusu durumu üst makama bildirilmesi gerektiğini belirttiler ve zaman geçirilmeden de müracaat yapma kararı aldılar.

3 kattan oluşan SGK Akyazı İlçe binası bir milyon 600 bin liraya ihale edildi. İnşaatın bu yılın sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Bilindiği gibi Akyazı SGK İlçe Müdürlüğünün kendine ait hizmet binasının olmamasını dikkate alan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı ve aynı zamanda Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyesi de olan Şemsi Bayraktar, 2016 yılı programına alınan bina inşaatını girişimleri ile 2015 yılına aldırmış, ihalesinin yaptırarak inşaata başlanmasını sağlamıştı. 

Akgün Restoran Çorba
Akyazı SGK Binası Temeli Atıldı
UB Group
Akyazı SGK Binası Temeli Atıldı
Akyazı SGK Binası Temeli Atıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-05-22 19:12:16

bide tarım arazisine ev yaba herhengi başka bişey yapılmaz diyorsunuz ama maşşah sizyapımına gecmişiniz bile haksızlık deilmi bu sizin yüzünüzden tarım arazisi dediginiz yere ev yapamıyoruz helal sizee...

2
-0
10 yıl önce2015-05-21 23:06:51

Tarım arazisi üzerine inşa edilmesine ürkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı ve aynı zamanda Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyesi de olan Şemsi Bayraktar neden sesini çıkarmaz ? !!! Senin asli görevin nedir Bayraktar ? Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı mısın yoksa müteahhitler odası başkanı mısın? Tarım arazileri yok ediliyor sesini çıkarmıyorsun ! ( vatandaş kemal)

3
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks