Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Akyazı MHP de Rozet Takma Töreni

22-02-2015 00:55:52 - AKYAZI
Akyazı MHP de Rozet Takma Töreni

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen rozet takma töreninde yeni üyelere rozet takıldı.

Hardal Burger Akyazı

MHP Akyazı İlçe Binasında gerçekleştirilen törende İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu genel seçimlere parti olarak hazır olduklarını partiye yeni katılımların olmasından dolayı son derece memnun olduğunu ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu rozet töreni öncesi basın açıklaması yaptı.

Kıymetli misafirler,çok değerli hanfendiler,beyfendiler Akyazı mızın güzide basın mensupları,MHP AKYAZI ilçe teşkilatı olarak düzenlemiş olduğumuz aylık olağan basın açıklamamız ve partimize katılım törenimize hoşça geldiniz,Safalar getirdiniz.
Sözlerime başlamadan önce,geçtiğimiz günlerde  evine giderken insan olarak tanımlayamayacağımız kişilerce hunharca katledilen Özgecan ASLAN adlı kardeşimize Allahtan rahmet,ailesi ve yakınlarınada başsağlığı diliyorum.
Efendimiz Hz Muhammed (sav) buyurmuşki;                      Allahım,iki ayak üzerinde yürüyenlerin ve karnı üzerinde sürünenlerin şerrinden sana sığınırım.
Ruhun uçurumlarından,şuurun düzlüğüne çıkmadığımız sürece,ahlak ve insanlığın safında buluşmadığımız müddetçe yollarımız kapalıdır.
Bu saldırıyı lanetlemek yetmez,kınamak kafi gelmez,   çünkü hiçbir söz Özgecan kızımızın yaşadıklarını ve cani leri tarif etmeye yetmez,insanlığın yüzkarası canilerin hak ettiği cezayı bulmasını önce rabbimden niyaz eder,sonrada hukuk insanlarından gereğini ne ise en ağır şekilde cezalandırılmasını isterim.

Yine geçtiğimiz günlerde,BBP kurucusu ve eski genel başkanı merhum Muhsin YAZICIOĞLU ağabeyimizin annesi Fidan YAZICIOĞLU hakkın rahmetine kavuşmuş tur.Fidan annemize Allahtan rahmet,kederli ailesine sabırlar niyaz ederiz.
Ve yine dün Ege üni.de meydana gelen olaylarda İzmir Ülkü Ocakları Fakülte başkanı olan Fırat kardeşimize pkk lılar tarafından yapılan hain saldırı sonucu kardeşi miz bıçaklanarak şehit olmuştur.
Yandaş medyanın adına çözüm süreci denilen ve ısrarla devam ettirilen ihanet sürecine zarar gelmesin diyerek tv kanarında karşıt görüşlü grup diye bahsetmesini de şiddetle kınıyoruz.
Öldürülen,şehit edilen kardeşimiz ülkücüdür,öldüren şerefsizlerde pkk lıdır.
Üniversite rektörüne defaten söylenmesine karşı,Emniyet teşkilatına haberler verilmesine rağmen 2 gündür yaşanan olaylar sonrasında bu elim olay yaşanmıştır.
Kobane'ye özel yaralı taşıma hattı kuran,hastane tahsis eden sağlıkta reformlar yapan AKP hükümetinin yönettiği devletimizde,içinde tıp fakültesi bulunan üniversitede ancak 45 dk sonra olay yerine ambulans gitmesi manidardır.
Ölen kişinin adı Fırat değil, Hrant olsaydı bugün Türkiye yıkılıyordu.Hepiniz Ermeniydiniz.
Ölen kişinin adı Fırat değil,Rabia olsaydı meydanlarda 4 parmağınızı gösteriyordunuz.
Giydiğiniz dantelli kefenlerde cabası !
Ama ölen kişi Fırat ÇAKIROĞLU.O bir Türk milliyetçisi idi.Onun içindir bu sessizliğe bürünüşünüz.
Sizler istediğiniz kadar bizleri eleştirin,istediğiniz kadar bu reis’te ne demek oluyor diyerek ağzınızı yamultarak konuşun,
Sizler istediğiniz kadar Bu ülkücüler şöyledir böyledir diye durun,
Ama gerçekleri değişemezsiniz,
Bugün Türkiye'nin çoğu bölgesinde Devlet olmadığı gibi, Üniversitelerde de maalesef devlet yok.
Çok açık ve net söylüyorum,Üniversitelerde Ülkücüler olmasa ne kızınız ne oğlunuz rahatça okuyabilir,
Üniversitelerde Ülkücüler olmasa aynı güneydoğuda olduğu gibi buralarda da pkk lı lar hakimiyet kuracaktır.


Siz yine oturduğunuz yerden eleştirmeye devam edin, Bizler namusumuz olarak bildiğimiz bu vatanın her kare sinde canımızı vermeye hazırız. Çünkü bizim Vatan sevgisi imandandır demenin ne olduğunu bilecek kadar elhamdülillah Müslüman'ız. Buda bize yeter arkadaşlar.
Değerli arkadaşlar,
Daha önceki toplantımızda da bahsettiğim üzere MHP'nin Türkiye de bilinçli bir şekilde sesi kısılmaktadır,halkımızdan gerçekler saklanmakta,MHP'nin doğru teşhisleri mevcut iktidara sıkıntı vermektedir.
Ben ne yaparsam doğrudur mantığı ile yönetilmeye çalışılan,demokrasinin sadece adı olduğu,hukukun ve kanunların kişiye özel olarak tasarlanıp uygulandığı ülkemizde artık mızrak çuvala sığmamaktadır.
Çok şükür ki artık milletimiz doğruları görmeye başlamış, iktidarı sorgulamaya ve samimiyet testine tabi tutmuş, 7 haziranda da sınıfta bırakmaya karar vermiştir.
İktidarın alternatifi olarak artık insanlarımız Dr. Devlet Bahçeli beyin önderliğinde MHP'yi dört gözle beklemeye başlamıştır.

Halkımızın kararı ve beklentisi bu yönde iken şer güçler durumdan rahatsız olmuş,her zaman yaptıkları en iyi iş olan mikserliğe ve bozgunculuğa başlamak için kollarını sıvamışlardır.
Ancak bu sefer Allahın İzni ile başaramayacaklar,kazmış oldukları kuyuya kendileri düşecektir ve düşmeye de başlamışlardır.
AKP nin içinde yaşanan korkunun kokusu,Akyazı dan olduğu gibi Edirne den Kars'a memleketimin her yerinde burunların direklerini sızlatmaya başlamıştır.
Türkiye'nin en güçlü ve büyük kurumlarının başında olan yöneticilerin,Milletvekili olup ülkeme hizmet etmek istiyorum sözleri,aslında kendi iç dünyalarında yaşadıkları her şey buraya kadarmış,bari mv.olup dokunulmazlık zırhı alayım cevabı ile karşılık bulmaktadır.
Fakat ne yaparlarsa yapsınlar hepsi nafile,Korkunun ecele faydası yoktur arkadaşlar,7 Hazirandan sonra Sayın Cumhurbaşkanının deyimiyle Men Dakka Dukka olacaktır,yani eden bulacaktır Allahın izni ile.
MHP,doymayan,giymeyen,gezmeyen,gülmeyen milyonların hakkını ve alacağını savunmak için iktidar olacaktır.
Buradan en başta değerli Akyazı halkını ve sesimizin ulaştığı herkesi,önümüzdeki günlerde yaşanabilecek ucuz tiyatro sahnelerine karşıda geçmişte yaşanan birkaç olayı örnek göstererek uyarıp hatırlatmak isterim.
İsrail'le girişilecek muhtemel ağız dalaşlarına ve laf ebeliklerine karşı hazır olalım,kanmayalım.
Sizde biliyorsunuz ki yarım saat geçmeden benim tepkim İsrail halkına değil,benim tepkim sayın perese değil, moderatöreydi diyerek dünyaya geri vitesin ne demek olduğunun başka bir izahını bu iktidar yapmıştır.
Natoya rest çekmelerine,kükremelerine aldanmayalım,
Hatırlayacağınız üzere Nato nun ne işi var Libya'da diyen zihniyet,Libya kuşatması için 10 gün içerisinde İzmir'i karargah yapıp,Libyanın kuşatılmasını desteklemek için denizaltılar ve savaş gemileri gönderen zihniyettir.
Yunanistan başbakanı ateist diyerek yapılabilecek din istismarlığına ve çıkması muhtemel Kıbrıs krizine karşı hazırlıklı olalım,
Sahte gözyaşlarına,hıçkırıklara ajitasyonlara mahal vermeyelim,

Ve bu söylediklerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ispatlayacak bir olayda sayın cumhurbaşkanı tarafından meydanlarda şu an ifade edilmektedir.
Neymiş efendim,ailesine ve kızına suikast düzenlenecek miş.Tehdit altındaymışlar.
Aslında buna verilecek cevap çok,fakat internet fenomeni Fuat AVNİ nin verdiği cevap da manidar olmuştur değerli arkadaşlar.
Bir cumhurbaşkanı düşünün İnternet fenomenine,savaş açmış Delikanlıysan çık ortaya demiş.
Fuat AVNİ nin verdiği cevap şu;
Delikanlı adam kızının arkasına saklanmaya tenezzül etmez,Delikanlıysan kızının arkasından çık.
Yazık ki Türk milleti tarihi boyunca hiç bu şekilde aciz durumlara düşmemiştir,Her ne kadar sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın düşüncelerini benimsemesek te Temsil ettiği makam yönünden içine düştüğü bu duruma üzülmeden de geçemiyorum.
Bizim bu söylediklerimizi Sn. Cumhurbaşkanı da biliyor olmalı ki;
Adeta sorumluluklarını ve vazifesini unutmuş,halen daha kendisini başbakan olarak görmekte ve hiç hakkı olmadığı gibi meydanlarda AKP ye oy isteme cüretini göstermekle kalmayıp,başkanlık sistemi için 400 mv. hayali ile yanıp tutuşmaktadır.
Fakat ne yaparsa yapsın,Kaçınılmaz son yaklaşmıştır, Görünen köy kılavuz istememektedir,Milliyetçi hareket ama öyle ama böyle iktidar olacaktır değerli arkadaşlar.
Bu ülkede maalesef millet olarak belki de son kez ciddiye alınacağımız bir seçime gidiyoruz,
Kendi geleceğimizi,çoluğumuzun,çocuğumuzun,torunu muzun geleceğinin oylayacağımız bir seçim olacak 7 Hazirandaki seçimler,
Bırakın artık başkalarının çocuklarının istikberini düşünmeyi,
Yetmedimi saydığınız gemilerin kaç adet ve kaç tonluk olduğu,
Ben söyleyim resmi olarak bilinen 9 gemicik oldu,Hani tv programında Tayyip beyin büyütmeye gerek yok,gemi var gemicik var dediği,bizimki gemicik dediği gemiciklerden şu an 9 adet oldu.
Yetmedimi kızının danışman olarak aldığı paranın hesabını yaptığınız,
Yetmedimi yapılan saraydaki bir bardak kadehin tabağın,çanağın kaç tl olduğu ve aslında asgari ücretle geçinen birinin kaç aylık maaşı olduğunu hesap ettiğiniz yetmedimi !
Bakanın kol saatinin kaç yüz milyar yaptığını hesap ettiğiniz yetmedimi,
Babacım boşaltamadım kasayı ne yapayım geri kalanları laflarını duyduğunuz yetmedimi,
Unuttunuz değilmi,hani ayakkabı kutularında bulunan paraları,
Hatırladınmı tabiri caizse Hacı dayı,abdestli abdestli yemin etmiştin o paraları bilmem kimler koydu oraya diye savunmuştun,
Eyyy gidi hacı dayım,haberin varmı o paraları faiziyle nasıl geri aldıklarını,söylemediler değilmi sana…
Ama doğru sende haklısın,televizyonu açtın yandaş kanal,radyoyu açtın Candaş radyo,gazetelere baktın ordada bir şey göremedin çünki orasıda akrabayı talukata ait gazeteler, camiye gittin ordada hırsızlıkla,yolsuzlukla ilgili vaaz veren yok,
Halen daha zannediyorsun ki o paralarla imam hatip yapılacaktı değilmi hacı dayı…!
İşte bakın biz burada kimseden korkmadan,çekinmeden bunları buradan açıklıyoruz,Duyduk duymadık demeyin,
Korkumuz sadece yaradana karşıdır,alemlere rahmet olarak gönderdiği peygamber efendimizin hadisinde bizlere buyurduğu üzere;
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır,
Bizler doğru bildiğimiz yolda,eğilmeden bükülmeden dimdik yürümeye devam edeceğiz inşah,Bizleri Kimse bu yoldan geri döndüremez,ister kral olsun,ister padişah olsun,ister feriştah fark etmez değerli arkadaşlar.
Ne milli duygularımız kaldı,nede dinimizin bize emrettiklerini uygulayış şeklimizde gerçekliğimiz kaldı,
Sorsalar Türk milletiyiz,ne örf kaldı ne adet,ne saygı kaldı,ne değer bilmek,
Sorsalar müslümanız,sadece alnımız secdeye gidiyor,oda rabbim kabul ederse,
O cemaat bu cemaati eleştiriyor,bu cemaat ötekini eleştiriyor derken,sen sünnisin,sen alevisin,sen Lazsın,sen Kürtsün,sen Boşnaksın,sen Çerkezsin derken çok tehlikeli boyutlara geldik değerli arkadaşlar,
Dedim ya arkadaşlar,bu seçim Müslüman Türk milletinin geleceğini tayin edeceği seçim olacaktır.
Lütfen herkes artık birilerinin geleceğini düşünmeyi bıraksın,kendi geleceğini düşünmeye başlasın,ALLAH muhafaza yoksa gidilen yol,yol değildir,bataklıklara doğru sürükleniyoruz.
Son günlerde yaşadığımız bir konuya değinmedende geçmek istemiyorum değerli arkadaşlar,Çünki az öncede değinmiştim seçim yaklaştıkça oynanacak ucuz tiyatro sahnelerine karşı uyanık olalım diye,işte onlar  dan birisi ve şu an gündemde olan İÇ GÜVENLİK YASASI Kanunu;
Neymiş efendim,MHP nasıl olurda bu yasaya hayır dermiş,Hdp de bu yasaya hayır diyormuş Mhp,hdp ile nasıl ortak hareket edermiş…
Nasıl diyordu zamanında birileri,
Biz sizin CEMAZİYEL EVVELİNİZİ biliyoruz arkadaşlar,
Adına çözüm denilen ihanet sürecinde birlikte olup pkk ile görüşenler bugün mhp yi hdp nin vagonu olmakla suçluyorlar,bunları söylerkende yüzleri bile kızarmıyor…
Peşmergeyi pkk ya destek vermesi için Türkiyeden ağır silahlarla konvoy halinde geçiren kim ?
Yasa dışı örgüt sembollerini suç olmaktan çıkaran kim?
Güneydoğuda pkk ya sözde mahkemeler kurdurup Kamu görevlilerine mahkeme celbi yollatan kim ?
Pkk nın kimlik kontrolü yapmasına göz yuman kim?
15 Şubatta bebek katili için yapılan gösteri yürüyüşüne izin veren kim?
Sen önce gideceksin,Barzaninin kafasına konan konfetileri temizleyen başbakana soracaksın bunu beyefendi,
Sen önce gideceksin,oslo görüşmelerinde pkk ya yalvaran,istediğiniz her şeyi yaptık,emniyet müdürlerinin,valilerin,kaymakamların tayinini çıkardık diyen efendilere söyleyeceksin bunu,
Sen önce gideceksin,habur da pkk ya gövde gösterisi yaptıranlara,mahkemeyi ayaklarına götürenlere,bayrağı asılı olduğu yerden indirtenlere soracaksın bunu efendi.
Daha anlatayımmı ?
MHP olarak çıkarılmaya çalışılan,bu kanuna hayır diyoruz arkadaşlar.
MHP Türk milletinin hakkını hukukunu her zaman olduğu gibi bu seferde sonuna kadar korumaya hazırdır.
Bu tasarı,yaklaşan seçimler öncesi Tir tir titreyenlerin, kendilerine karşı yapılacak en ufak bir tepkiye dahi aman vermek istemeyenlerin tasarısıdır.
Bu tasarı,Kolluk amirine,cumhuriyet savcısına haber vermeksizin istenilen kişiyi 48 saat gözaltında tutma tasarısıdır.
Bu tasarı,Mülki amire,yani valiye yargısal yetki veren tasarıdır,
Velhasıl kelam bu tasarıda aynı anayasa refarandumun da yapıldığı gibi,bir takım maddelerin,yani bonzainin, bilyenin arkasına sığınarak,arzu ettiklerini kanunlaştır mak için çıkarmaya çalıştıkları bir tasarıdır.
Bu tasarıda mhp yi hdp ile yan yana getirerek sözüm ona kurnazlık yapmaya çalışmaktadırlar.
Sizlere tavsiyemiz milletin aklı ile dalga geçmeyi bırakmanızdır.
Bu millet kimin kiminle beraber olduğunu görüyor efendiler siz merak buyurma yınız,Oslo sürecinden beri kimin vagon olduğunu,kimin sofralarda oturduğunu, kimin kucak kucağa olduğunu herkes biliyor ve 7 haziranda da gereğini yapacaktır Allahın izni ile.

Değerli arkadaşlar,
Hiç kimse MHP yi şu veya bu şekilde sakın suçlamasın,
Sizlere burada bir ayrıntıyı hatırlatmak isterim,
İktidarın borazanlarından olan yayın kanarında devamlı konuşan zevat takımından Nagehan ALÇI nın söylediklerine kulak asmanızı rica ediyorum.
Sanki seçimler yapılmış,7 haziranda sandıktan AKP çıkmış gibi gösterip algı yapmaya çalışıyor,
Aynen şu ifadeyi kullanıyor,
Seçimden hemen sonra,Hükümet radikal kararlar alabilir,bu kararların arasında Abdullah ÖCALAN serbest bırakılabilir.
Devamın dada şu ifadeyi kullanıyor,
Buna kamuoyu hazır,fakat muhalefet hazır değil,
Kamuoyu olarak nitelendirdiği kişilerde AKP ye oy veren kişilerden bahsediyor burada,
Fakat muhalefet hazır değil diyerek sözlerini sürdürüyor
Hükümetin atacağı bu adımı ÜLKÜCÜ HAREKET provoke edebilir diyor hanfendi….

Anladınızmı şimdi İç güvenlik paketinin ne olduğunu ?
Aslında bu sözleri söyleyenlere karşılık verilecek cevaplar var bizde,fakat ya sabır diyoruz,
 Allahın izni ile 7 hazirandan sonra bunların tek tek hesabını soracağız,Türk milletine ihanet edenlere hak ettiği cevabı vereceğiz inşah değerli arkadaşlar.
Konuşmamın içinde dedim ya arkadaşlar bunlar iktidarda kalmak için her şeyi yaparlar,Her şeyi bekleyin bunlardan diye,sizlere dikkat etmemiz gereken bir konuyu daha hatırlatmak istiyorum.
Son 12 yılda,ve özellikle ihanet süreci başladıktan sonra ülkemizde 1000 den fazla askerin,ama intiharla,ama cinnet geçirmekle,ama trafik kazaları ile öldüğü görülmüştür.
Mhp olarak mecliste soruluyor bu olaylar, Türkiye de meydana gelen asker ölümleri hakkında açılmasını istediğimiz araştırma önergeleri ve soru önergelerine verilen yanıtlarda yaşanan ölümler hep intihar olarak ve kaza olarak belirtiliyor.
Her ne hikmetse özellikle çözüm süreci başladığından beri askerlerimizin ölüm sebebi ya intihardır,yada trafik kazalarıdır.
Yine nasıl bir tesadüfse bu vakaların çoğu doğu ve güneydoğu bölgelerimizde yaşanmaktadır.
En son yaşanan ölümlerden biri olan Umut ASLAN adlı askerimizin nöbet sırasında cinnet geçirdiği,önce arkadaşları Kadir YILDIZ ve Ramazan YEL’i şehit ettiği ardındanda canına kıydığı duyuruldu.
Bugüne kadar MHP mv.nin sorduğu sorulardan işine gelmeyenlere cevap vermeyen ilgili bakanlıklar yine aynısını yapmış, önergeye yanıt vermemiştir.
Olayla ilgili gerek sivil,gerekse askeri savcılıkta başlatı lan soruşturmalarda çıkan bulgular,şüphelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu göstermiştir.
Balistik raporlara göre,olay yerinde ölen üç askerin silahına ait olmayan,bir başka silaha ait olan bir kovan bulunuyor.
Kriminal rapora göre,Kadir YILDIZ ve Ramazan YEL in yakından değil,uzaktan ateş edilerek öldürüldüğü belirtiliyor.
Üç askerinde  sağ ve sol bileklerinde barut izine rastlanıyor,yani üç askerimizde kendilerini savunmak için silahlarına sarılmış,arkadaşlarını vurduğu ve intihar ettiği öne sürülen Umut ASLAN ın silahından tam 16 mermi sıkılmış.
Termal kamera görüntülerine görede,olaydan kısa süre önce 6 kişinin sınıra gelip geri kaçtığı tespit edilmiş.
Umut ASLAN ın cep telefonuna kız arkadaşından bir mesaj geldiği ve bunun üzerine cinnet geçirdiği iddiasıda tamamen hayal mahsülüdür.
Umut ASLAN ın cep telefonuna gelen böyle bir mesaj yok,olayın üstünü kapatmak için böyle bir yalanada başvurulmuştur.
Savcılık dosyasına giren tüm bu bulgular,Teröristler tarafından saldırıya  uğrayan üç Mehmetçiğimizin kendilerini savunduğunu gösteriyor.
Düşmüş olduğumuz here bir bakın arkadaşlar,Askerle rimiz Şehit düşüyor,ama birilerinin koltuğu gidecek diye, bu millet uyanacak diye uğruna canını verdiği vatanının yöneticileri tarafından şehitliği bile saklanıyor.
Yazıklar olsun bizi bu here düşürenlere.
Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken değerli arkadaşlar,buradan AKP ye gönül vermiş değerli arkadaşlarımıza,kardeşlerimize,ablalarımıza amcalarımıza sesleniyorum.
Eğer gerçekten vatanınızı,milletinizi seviyorsanız artık başkalarının istikbilerini düşünmekten vazgeçin.
Kendi çoluğunuzun,çocuğunuzun geleceği için,Adı gibi kendide kuvvetli bir TÜRKİYE için Milliyetçi Hareketi seçin.
Toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim,Sağolun,Varolun,Allaha Emanet olun,Ne mutlu Türküm Diyene…

 

GSP MAH.                            İLYAS İKİNCİ
YAĞCILAR MAH.                 RASİM AKSOY
ESKİBEDİL MAH.                MEHMET ÖZTEMEL
ESKİBEDİL MAH                 SERVET YILMAZ
ESKİBEDİL MAH                VEYSEL BAŞ
ESKİBEDİL MAH                TURGAY YILMAZ
ESKİBEDİL MAH                VEYSEL TUNA
ESKİBEDİL MAH               MUSTAFA KESKİN
ESKİBEDİL MAH                İBRAHİM BALCI
ÖMERCİKLER MAH.         ÖZKAN KALKAN
HASTANE MAH.                ALİ  ERTEKİN
YENİ MAH                          BAHATTİN AKTAŞ
YENİ MAH.                         MUSTAFA DAYAL
YAHYALI MAH.                  ÜMİT AÇIKGÖZ
KONURALP MAH             SEDAT FİL
YUNUS EMRE MAH.        EROL GÖKTEN
OSMANBEY MAH            ALİ ÖZDEMİR
KEPEKLİ MAH.                 ALAATTİN ELMA
ÖMERCİKLER MAH        MUSTAFA BULUT
ERDOĞDU MAH.            AHMET ÇELİK
ORMANKÖY MAH.        CÜNEYT DÖNMEZ
İNÖNÜ MAH                   MURAT DURAK
KONURALP MAH.          SAİM CANKUR
YENİ MAH.                     ŞEREF TEKİN
SU KENARI                     RAİF HEKİMOĞLU
YENİ MAH.                     İSMAİL KALKAN
KUZULUK MAH.            SERKAN KAHRAMAN
FATİH MAH.                           YAVUZ METİN
REŞADİYE MAH                      SERKAN ÖZGÜR
FATİH MAH.                            MAHMUT ODABAŞ
KUZULUK MAH.                     SEZAİ SEZGİN
ESKİBEDİL                               VEYSEL BAŞ
İNÖNÜ MAH                         KADEM KARDEŞ
FATİH MAH.                        ŞERAFETTİN BAL
ÖMERCİKLER MAH            ÖMER BOZKURT
ÖMERCİKLER  MAH            DİNÇER ŞENYÜZ
KONURALPMAH.                 MUHAMMET BENLİ
YAĞCILAR       MAH             BURAK AKSOY
ÖMERCİKLER MAH.             MURAT KAYA
ÖMERCİKLER MAH              YAVUZ KAYA
HASTANE MAH.                  YUSUF OCAK
ALAAĞAÇ MAH.                   DERYA DEMİR
ÖMERCİKLER MAH.             NİLGÜN DİNÇER
İNÖNÜ MAH                     GÖZDE KESKİN
AKBALIK MAH.                   FİLİZ İBAÇ
İNÖNÜ MAH                     MERYEM KESKİN
KONURALP MAH.              TUĞÇE RENÇBER
ÖMERCİKLER MAH          SEMRA ÇETİN
ÖMERCİKLER MAH         HÜSEYİN BOSTAN
İSTİKLAL MAH                 MUSTAFA BOĞAZ

 

 


 

 

 

 

Ürdüç
Akyazı MHP de Rozet Takma Töreni
UB Group
Akyazı MHP de Rozet Takma Töreni
Akyazı MHP de Rozet Takma Töreni
Akyazı MHP de Rozet Takma Töreni
Akyazı MHP de Rozet Takma Töreni
Akyazı MHP de Rozet Takma Töreni

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-03-21 19:06:11

En büyük MHP o kadar çekemeyenler antenlerini söküp atsın :))

0
-0
10 yıl önce2015-02-23 10:30:07

kimsenin kimseyle dalga filan geçtiği yok ezelden beri mhpli olupta mhpli olduğu teşkilatca hatırlatılmayanlar ve ülkemizin bu vahim durumunu görüpte görüşlerini ve taraflarını belli eden kişiler hepinize saygılar

4
-0
10 yıl önce2015-02-23 10:22:18

kuranı kerimden ayetler yazan arkadaş,birazda hırsızlık ve yolsuzluk adına ayet paylaşımı yaparmısın ?

4
-0
10 yıl önce2015-02-23 17:43:32

kardes daha düne kadar ak partıyı savunuyordun Hasan hoca iş vermedımı ne olduda boyle dönüş yaptın mhpye

1
-1
10 yıl önce2015-02-23 14:51:27

yeni yöneyetim beklediğimin çok üstüde çalışıyor 50li kişi birkerde partitiye kazandımişlar simalara bir baktım hepsi değişik yüzler doğan başkan ve yönetimine başarılar diliyorum

3
-1
10 yıl önce2015-02-22 23:50:24

MHP ye oy vermek için bir sebep söyleyin Allah aşkına. 20yıllık ülkücüyüm ama Devlet Bahçeliye oy vermem. HDP ile ayni ağzı kullananlara oy yok kardeşim yok.

3
-2
10 yıl önce2015-02-22 22:03:31

haberi az kısa yazın. bu ne ya . tam metne link koyun isteyen oradan okusun. mhp için bu kadar okursak yandık

2
-1
10 yıl önce2015-02-22 19:50:07

Misafir / 22.02.2015 17:15 ulan koca kafalı akp öcalan kandil arasında yapılan anlasmaları görmezsin burda bos bos karalama yaparsın

2
-0
10 yıl önce2015-02-22 17:15:51

iç güvenlik paketinde chp hdp ile aynı safta yer aldınız aaa pardon yaaa siz çatı adayda da birdiniz dimi yazık yazık mhp liler nasıl oy verecek bu partiye

6
-7
10 yıl önce2015-02-23 13:11:03

BİZ TÜRKLER ESKİDEN ÇOK TANRILI BİR İNANIŞA BİRAZ DA PAGAN (YANİ PUTPERES)DIK.BUNUN GÜNÜMÜZDEKİ YAŞAYAN SEMBOLÜ ÜLKÜCÜLERİN ELLERİYLE YAPTIĞI KURT İŞARETİDİR.EN BÜYÜK KEMALAT TABİİKİ KURT KEMALATI DEĞİL HAKİKATTE İNSAN OLABİLME KEMALATIDIR.

0
-3
10 yıl önce2015-02-22 15:08:09

Helal olsun sizlere Akyazı nın gururları

5
-1
10 yıl önce2015-02-22 12:37:14

Ya siz bizimle dalga mi geciyorsunuz rozet takilan bazi kisiler ezelden beri mhp li zaten.akyazida mhp boş bir balon

5
-5
10 yıl önce2015-02-22 11:29:22

MHP bu seçimde barajı geçme tehlikesi var

6
-7
10 yıl önce2015-02-22 10:44:38

Bdp ve CHP ile yola devam edin seçimlerden ders çıkarmadınız dimi

2
-7
10 yıl önce2015-02-22 10:31:36

ne mutlu müslümanım diyene. “Ey İnsanlar!.. Rabbiniz birdir, babanız da birdir. Hepiniz Âdem’in çocuklarısınız. Âdem ise topraktandır. Arabın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah’tan korkmaktadır. Allah yanında en kıymetli olanınız Ondan en çok korkanınızdır.” Allah Resulü (asm.)

0
-3
10 yıl önce2015-02-23 13:01:11

POLİSE MOLOTOF ATMA HAKKI TANINSIN...MİLLİYETÇİ VATANSEVER VESAİRE BAHÇESİZ...

0
-3
10 yıl önce2015-02-22 18:30:23

Allahin ayetiyle dalga gecen,baris elcisi apoyla muzakere yapan,vatan topragi suleymansahtan gece gece birakip kacan,iraga demokrasi getiren coniye dua eden,diyarbakirda bayragi askeriyeden indirten,ulkenin tvlerinde ahlakimiz yikan yarisma ve dizilere isik tutan,iddaa,at yarislariyla evimize haram sokan,faizli parayla artik umreye giden mumini olusturan,ulkenin dogusunu pkkya birakan milliyetci hareket partisini kiniyorum.insah akparti gelecek dertler bitecek...

0
-1
10 yıl önce2015-02-22 18:10:53

sizler ilk önce sandıklarda görev yapacak elaman bulun .kac secimdir sandıkgörevlisi yok .

2
-0
10 yıl önce2015-02-22 18:08:34

alicim yorgun görünüyon

1
-0
10 yıl önce2015-02-22 02:12:32

Gerçek siyaseti uygulayan ve o yolda ilerleyen değerli, cesaretli insanlar görüyorum . Tebrik ederim sizleri başarılarınızın Devamını diler daha çok çalışmanız için gayret göstermenizi dilerim

8
-0
10 yıl önce2015-02-22 18:00:58

Bizi cekemeyenler anten taksin yetmezse doguya pkk nin yaninda daga ciksin orda belki ceker de akliniz basiniza gelir derdiniz varsa parti binasina gelin soyleyin derdiniz yoksada abuk sabuk yorum yapip da bizi kufre zorlamayin size ne gerek biliyomusunuz ozgecan aslan acisi, asker acisi, ulkesini savunmak icin sehit olan firat cakiroglu acisi lazim belki akillanirsiniz

2
-1
10 yıl önce2015-02-22 17:56:36

icgunevlik paketini sapani maskeyi birak doguda silahla yol kesen devletcilik oynayani destekleyen akpkk ya ses cikar akyazili ulkuculere satasmayi birakin . pkk yi destekleyen topraklarini pesges ceken adama sen nasil oy vereceksin mantigina nedesem bilemedim yaziklar olsun sizin gibi insanlara

2
-0
Otomobil takla attı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup